Sponsoring

Om van BIG Challenge elk jaar een groot succes te maken hebben we de steun van bedrijven hard nodig! Fietsen is geweldig, maar geld bij elkaar brengen voor een groep medemensen die het heel hard nodig heeft, is nog waardevoller.

Elk bedrag is natuurlijk van harte welkom. Alle giften komen conform het anti-strijkstokbeleid van Alpe d'HuZes ten goede aan het KWF. Van hieruit financiert Alpe d’HuZes onder andere het onderzoeksprogramma A-Care en de leerstoel Kanker en Voeding. Meer informatie hierover is te vinden op www.opgevenisgeenoptie.nl.

Voor bedrijven die BIG Challenge willen steunen, zijn sponsorpakketten samengesteld. Deze pakketten geven de mogelijkheid de bedrijfsnaam en logo op site van BIG Challenge en van Alpe d’HuZes te vermelden. In totaal zijn er 7 pakketten. In volgorde van kleine bijdrage tot een zeer grote gift zijn dat: Vriend, Ventiel, Spaak, Zadel, Bidon, Rem en Stuur. Vanaf het sponsorpakket Spaak (€ 1.000) kan een sponsor zijn logo op de wielershirts laten plaatsen waarin de leden van het BIG Challenge-team fietsen!

Klik hier voor de sponsorpakketten 2024.