Wat een bedrag, wat een week!!

8 juni 2024

Donderdag om half 8 ging BIG Challenge onder luid gejuich en gejoel ‘boeren, boeren’ over de finish met een check met daarop het bedrag van € 1.183.966. De voerboeren droegen gezamenlijk de cheque. Een lange groene sliert van fietsers en lopers volgde. Wat een kippenvelmoment! Veel oohs en aahs langs de kant. Wat een giga-bedrag! Inmiddels is het al opgelopen tot boven de € 1,2 miljoen!

Om kwart voor negen schalde de muziek van het BIG Challenge huisorkest Moizat in Palais du Sports als welkom voor de afsluitavond BIG Challenge. Het publiek deinde vrolijk mee vooral bij de toegift van de Engelbewaarder. 

Een mooie terugblik op het scherm liet zien wat we samen allemaal gedaan en bereikt hebben. Een korte terugblik door enkele teams die allemaal terugkijken op een bijzondere tijd.

In de supermarkt, Palais, toiletten overal hing de poster van de snor van Henk Tielemans. Voor 2.500 euro ging die eraf! De collectepot ging nog snel rond en ja hoor daar ging de snor! 

Team Sporring for live zong haar teamlied.  En natuurlijk  nog muziek met Maarten Peters. Het welbekende Alpe d’HuZeslied wat zo mooi blijft. Een week met een lach en een traan, onbeschrijfelijk.

Gun jezelf ook dit cadeau voor het leven en geef je op voor de volgende editie!