Doe mee met de hap, trap & stap route

14 juli 2021

Op zondag 18 juli organiseert het Alpe d’HuZes Team van Voergroep Zuid een HAP, TRAP en STAP event voor medewerkers, leden, klanten en inwoners van Deurne en omgeving. De opbrengst van het evenement komt via Alpe d’HuZes geheel ten goede aan KWF kankerbestrijding.

Je kunt kiezen uit vier verschillende fiets- en wandelroutes. Tijdens het wandelen en fietsen zijn er een verschillende stops en kun je met je eigen ogen zien hoe het er aan toe gaat op de boerderij en waar de lekkere producten van de boer vandaan komen. En natuurlijk kun je volop genieten van de prachtige omgeving! De start is bij ons hoofdkantoor in Deurne (De Poort 3a). 

Ga naar de website om je in te schrijven voor dit leuke evenement! Je kunt kiezen uit een wandel- of fietsroute en aangeven in welk tijdvak je wilt starten. Het inschrijfgeld bedraagt € 15,- per persoon (kinderen t/m 16 jaar € 7,50). Binnen enkele dagen na inschrijving ontvangt u van ons een betaalverzoek voor de betaling. De opbrengst komt via Alpe d’HuZes geheel ten goede aan KWF Kankerbestrijding.