Aftrapbijeenkomst 28 oktober in Barneveld

3 oktober 2023

Op zaterdag 28 oktober gaat het nieuwe BIG Challenge-seizoen van start met de jaarljkse aftrapbijeekomst. Deze keer niet in Wageningen maar in Barneveld!

BIG Challenge is welkom bij Van Beek Kalverzicht in Barneveld. Het programma is wel hetzelfde als vorige jaren: om 12 uur inloop, rond 12.30 uur start van de informatiemarkt en rond 13.30 uur een plenaire sessie met veel ervaringen en motivaties. Aansluitend is er een gezellig samenzijn en het maken van de groepsfoto wat tot circa 16.00 uur zal duren.

Tijdens de bijeenkomst is veel informatie te vinden over Alpe d'HuZes en BIG Challenge, onder andere over trainingen, kleding en ondersteuning van teams. Centraal staat de informatiemarkt, opgebouwd uit de 21 bochten van de Alpe d’Huez. Nieuwe (kandidaat) deelnemers en andere belangstellenden vinden er de nodige informatie en ervaren het unieke ‘BIG Challenge-gevoel’.

Iedereen is welkom dus ook familieleden of andere geïnteresseerden! Dus graag tot zaterdag 28 oktober. Het adres is Scherpenzeelseweg 45 in Barneveld. Aanmelden is niet nodig. Vragen? stuur een mailtje naar info@bigchallenge.eu.