Doneer hier tegen kanker

Zoek een team of fietser

Tussenstanden
Gedoneerd € 0,00
Aantal teams 6
Aantal deelnemers 27
gepost op 15 november 2010

BIG Challenge winnaar ZLTO Initiatiefprijs?

BIG Challenge is als initiatief genomineerd voor de ZLTO Initiatiefprijs. Dat we genomineerd zijn betekent al veel publiciteit. Dat kan natuurlijk nog meer worden als we de prijs daadwerkelijk winnen. En daar hoort ook nog een prijs van 2500 euro bij.
Iedereen kan BIG Challenge helpen de prijs te winnen door vanaf 13 november op BIG Challenge te stemmen. Op 9 december wordt de winnaar bekend gemaakt tijdens het ZLTO-congres.

Klik...

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 15 november 2010

Aftrap BIG Challenge 2011

Zaterdag 13 november heeft in Leersum de eerste BIG Challenge 2011-bijeenkomst plaatsgevonden. Gastheer van deze dag was De Heus Voeders.
Om 10.00 uur ’s ochtends werd gestart met de De Heus Mountainbike Challenge over de Utrechtse heuvelrug. Meer dan 70 fietsers namen hier aan deel.
Na een stamppotmaaltijd werd de dag vervolgd met de eerste BIG Challenge 2011 bijeenkomst. Deze bijeenkomst stond in het teken van kennis maken...

1 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 12 oktober 2010

Varkenssector grote sponsor Alpe d?HuZes2010

Meer dan 12 miljoen euro hebben de fietsers van Alpe d’HuZes dit jaar ingezameld voor het onderzoek naar kanker. Het BIG Challenge-team heeft samen met de varkenssector hier € 291.965,77 aan bijgedragen. Daarmee is de varkenssector een van de grootste sponsors van dit particuliere initiatief.
Zaterdag 9 oktober is in het Rotterdamse Luxor theater op ludieke wijze de cheque met het uitzonderlijk hoog geldbedrag aan Ton Hanselaar,...

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 11 oktober 2010

Alpe d'HuZes gaat naar de beurs...

Vandaag, 11 oktober 2010, is de stichting Alpe d'HuZes de speciale "Gong-Gast" van de Amsterdamse beurs AEX, onderdeel van NYSE Euronext. Voorzitter Coen van Veenendaal en Ambassadeur Peter Kapitein mogen de beursdag in Amsterdam sluiten door middel van een slag op de welbekende beursgong. De eer valt te beurt aan de stichting Alpe d’HuZes vanwege het grote succes van het fietsevenement, dat dit jaar weer een recordbedrag voor...

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 7 oktober 2010

BIG Challenge 2010 genomineerd voor ZLTO Initiatiefprijs

Land- en tuinbouworganisatie ZLTO heeft BIG Challenge2010 genomineerd voor de Initiatiefprijs 2010. Een prijs die wordt uitgereikt aan het initiatief dat een grote bijdrage heeft geleverd aan het versterken van de maatschappelijke positie van ondernemers. ZLTO-leden kunnen vanaf 13 november via de site op de drie genomineerden stemmen. De winnaar wordt tijdens het ZLTO-congres bekendgemaakt.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 9 september 2010

Varkens zijn cool, echt waar!

Pieter Vlemminx is een van de fanatieke leden van het BIG Challenge-team. De gedrevenheid voor BIG Challenge en zijn passie voor de varkenssector weten hij en zijn vrouw Mieke maar al te goed over te brengen op het nageslacht. Zoons Jan en Jos namen deel aan het RTL quizprogramma 'Echt waar?' van Jack Spijkerman en droegen tijdens de opnames het bekende T-shirt Varkens zijn cool.

Benieuwd naar hoe zij...

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 23 augustus 2010

Bijdrage BIG Challenge aan Oogstdankviering

Zaterdag 28 augustus viert ZLTO-afdeling Midden-Brabant de Oogstdankviering. Een jaarlijkse mis voor ZLTO-leden. BIG Challenge is daar een soort van hoofdact. BIG Challenge-fietser Mathee Kamp mag de preek verzorgen. Ofwel de pastoor maakt plaats voor een verhaal over BIG Challenge. De collecte die nadien wordt gehouden, komt geheel ten goede aan BIG Challenge 2010.

Zaterdag 28 augustus om 20.00 uur in Wintelre.
 

0 reactie(s)   |   lees verder »
Volg BIG Challenge op social media
     
Sponsoren
Filmpje
BIG Challenge in het nieuws
Partners
  Contact   Privacyverklaring