Doneer hier tegen kanker

Zoek een team of fietser

Tussenstanden
Gedoneerd € 1.045.446,00
Aantal teams 38
Aantal deelnemers 332
gepost op 22 november 2009

BIG Challenge symposium op Landbouw Vakbeurs goed bezocht

Actie ‘Doneer een big’ levert bijna 10.000 euro op

De Landbouw Vakbeurs in de Bossche Brabanthallen trok dit jaar maar liefst 30.463 bezoekers. Bij de opening van de beurs werd de Nederlandse varkenshouderij vertegenwoordigd door 550 ondernemers uit de sector. Het BIG Challenge symposium ‘Een heel andere kijk op gezondheid’ op donderdag 15 oktober trok nog eens 80 mensen uit diezelfde sector. Grote afwezige was...

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 8 september 2009

Big Challenge-symposium "Een andere kijk op gezondheid"

Big Challenge 2009 is een succes. Samen haalden we als sector meer dan 100.000 euro op voor de strijd tegen kanker. Ook brachten we hiermee de varkenshouderij op een heel andere manier in het nieuws. Als het aan ons ligt, wordt Big Challenge 2010 nog veel mooier. Dan neemt de Nederlandse varkens - houderij met een eigen team deel aan de Alpe d’HuZes. Dit team willen wij graag aan u presenteren tijdens het Big Challenge-symposium.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 29 juni 2009

Het zwarte gat

“Ben je niet bang dat je in een zwart gat terecht komt na 4 juni?” Als die vraag gesteld werd, dacht ik er niet over na. Ik wilde er niet over denken. 4 juni is het doel en daarna zien we wel verder.

2 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 8 juni 2009

De week tegen de machteloosheid

De week tegen de machteloosheid

Eigenlijk een heel rare titel voor mijn stukje. Want dat stukje gaat immers over de geweldige ervaringen van de afgelopen dagen. Toch is het woord ‘machteloosheid’ iets wat de laatste tijd veel opduikt in mijn omgeving. Zelf heb ik het een aantal keren gevoeld. Je zo goed voelen en dan toch weer te horen krijgen dat het in je buik niet goed gaat; dat geeft dus echt een gevoel van machteloosheid.... 9 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 5 juni 2009

videoboodschap 5 juni

10 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 3 juni 2009

Videoboodschap 3 juni

9 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 2 juni 2009

Videoboodschap 2 juni

3 reactie(s)   |   lees verder »
Volg BIG Challenge op social media
     
Sponsoren
Filmpje
BIG Challenge in het nieuws
Partners
  Contact   Privacyverklaring