Doneer hier tegen kanker

Zoek een team of fietser

Tussenstanden
Gedoneerd € 906.821,00
Aantal teams 38
Aantal deelnemers 331
gepost op 14 mei 2009

Kom allemaal naar de Spinningmarathon!

Op zaterdag 23 mei organiseer ik, samen met enkele klasgenootjes, een spinningmarathon bij fitnesscentrum Feelgood in Udenhout. Je kunt hier fietsen tegen kanker. Al het geld wat bij elkaar wordt gefietst, komt geheel ten goede aan het KWF.

1 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 28 april 2009

Trots

Wat heb ik een rare week achter de rug!
Maar het mooie is dat ik er met een heel goed gevoel op terug kijk.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 22 april 2009

Rotterdam

Voor het eerst van mijn leven ben ik met tegenzin naar Rotterdam gegaan.
Afgelopen maandag hebben we een bezoek gebracht aan het Erasmus Medisch Centrum.
Nu alle reguliere chemo’s niet meer werken zijn we daar gaan praten over middelen in de onderzoeksfase. Het zal een heel moeilijke beslissing worden.
Een echt ‘duivels dilemma’. Wat de werking zal zijn weet je niet. De kans dat het iets doet is heel klein....

6 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 30 maart 2009

Waarom op 26 april meedoen aan de toertocht?

Hoeveel mensen in de varkenshouderij hebben een racefiets? Ik weet het niet, maar het zijn er veel. Ja, maar wat is veel, zul je jezelf afvragen. De doelstelling voor 26 april is in ieder geval dat er minimaal 200 fietsers meedoen aan deze prachtige fietstocht door Noord-Limburg, Het rijk van Nijmegen en zelfs een stuk door Duitsland. Je kunt kiezen uit diverse afstanden, van 65 km tot maar liefst 140 km voor de échte doorzetters.

... 2 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 5 maart 2009

Geld maakt niet gelukkig

Dat klopt niet helemaal, want de laatste tijd kom ik er iedere keer weer achter dat geld wel degelijk gelukkig maakt! Als je inmiddels al meer dan 50.000 euro aan sponsorgeld binnen hebt gehaald, dan geeft je dat namelijk een heel goed en gelukkig gevoel. Zeker in het geval van de hele bijzondere giften. Zaterdag kreeg ik er weer zo een.

  5 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 8 februari 2009

Bedankt!

“Vergeet niet alle sponsors te bedanken”, zei mijn vrouw Karin al twee weken geleden tegen mij. Ze kent me: enthousiast ergens aan beginnen en dan vergeten de mensen en bedrijven die hun steun hebben betuigd, te bedanken. Vorige week kreeg ik er nog een ‘reminder’ bij. Lindy, mijn regulateur voor de website bij Imagro, vroeg mij een stukje te schrijven als bedankje voor alle sponsoring.

2 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 21 januari 2009

Presentatie Rabobank wielerploeg

“Daar zit ik dan. Tussen Denis Menchov en Tom Leezer. Twee kopstukken van de Rabo wielerploeg. Denis Menchov bekend als de altijd zwijgzame rus die twee keer de ronde van Spanje wist te winnen en afgelopen jaar ook in de tour tot de favorieten behoorde.
Tom Leezer pakte in 2007 zijn vierde nationale titel als wegwielrenner. Hij behaalde de rood-wit-blauwe trui in 1999 bij de jeugd, in 2003 bij de junioren en in 2007 bij de beloften....

0 reactie(s)   |   lees verder »
Volg BIG Challenge op social media
     
Sponsoren
Filmpje
BIG Challenge in het nieuws
Partners
  Contact   Privacyverklaring