Doneer hier tegen kanker

Zoek een team of fietser

Tussenstanden
Gedoneerd € 906.821,00
Aantal teams 38
Aantal deelnemers 331
gepost op 7 oktober 2010

BIG Challenge 2010 genomineerd voor ZLTO Initiatiefprijs

Land- en tuinbouworganisatie ZLTO heeft BIG Challenge2010 genomineerd voor de Initiatiefprijs 2010. Een prijs die wordt uitgereikt aan het initiatief dat een grote bijdrage heeft geleverd aan het versterken van de maatschappelijke positie van ondernemers. ZLTO-leden kunnen vanaf 13 november via de site op de drie genomineerden stemmen. De winnaar wordt tijdens het ZLTO-congres bekendgemaakt.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 9 september 2010

Varkens zijn cool, echt waar!

Pieter Vlemminx is een van de fanatieke leden van het BIG Challenge-team. De gedrevenheid voor BIG Challenge en zijn passie voor de varkenssector weten hij en zijn vrouw Mieke maar al te goed over te brengen op het nageslacht. Zoons Jan en Jos namen deel aan het RTL quizprogramma 'Echt waar?' van Jack Spijkerman en droegen tijdens de opnames het bekende T-shirt Varkens zijn cool.

Benieuwd naar hoe zij...

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 23 augustus 2010

Bijdrage BIG Challenge aan Oogstdankviering

Zaterdag 28 augustus viert ZLTO-afdeling Midden-Brabant de Oogstdankviering. Een jaarlijkse mis voor ZLTO-leden. BIG Challenge is daar een soort van hoofdact. BIG Challenge-fietser Mathee Kamp mag de preek verzorgen. Ofwel de pastoor maakt plaats voor een verhaal over BIG Challenge. De collecte die nadien wordt gehouden, komt geheel ten goede aan BIG Challenge 2010.

Zaterdag 28 augustus om 20.00 uur in Wintelre.
 

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 23 augustus 2010

BIG Challenge volgende ronde ZLTO Initiatiefprijs

BIG Challenge 2010 is een van de initiatieven waar de jury van de ZLTO Initiatiefprijs meer van wil weten. Vrijdag 3 september krijgen John van Paassen en Mathee Kamp de mogelijkheid BIG Challenge live te presenteren aan jurylid Leo den Hartog.
In december tijdens het ZLTO-congres wordt de uiteindelijke winnaar van de ZLTO Initiatiefprijs 2010 bekend gemaakt.
 

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 23 augustus 2010

Donaties tijdens Weekend van het varken

Zaterdag en zondag 11 en 12 september organiseren 22 varkensbedrijven verspreid over het land het Weekend van het varken. In dat weekend is iedereen welkom een kijkje te nemen in een van de 'open' stallen. Daar omheen worden allerlei festiviteiten georganiseerd en krijgen bezoekers informatie hoe de varkenshouderij reilt en zeilt.

Op een aantal van de bedrijven is het ook mogelijk te doneren aan BIG Challenge. In ruil ontvangen de donateurs...

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 28 juli 2010

Kom koffie drinken en filmpje kijken in Kieketon Haaren

Rene en Miriam Witlox hebben voor hun varkensbedrijf in het Brabantse Haaren een Kieketon geplaatst. In deze informatiehut worden filmpjes getoond om mensen te informeren over het bedrijf en de varkenssector in het algemeen.

Fietsers en wandelaars die de Kieketon passeren kunnen hier even pauzeren op de picknickbank, een filmpje kijken en voor 50 cent een kop koffie tappen. De opbrengst van de koffie schenken de ondernemers aan...

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 28 juli 2010

BIG Challenge fietst wielerronde Boxmeer

Maandag 26 juli was het BIG Challenge-team het opwarmertje voor het publiek tijdens de Boxmeerse wielerronde. Voorafgaand aan de ronde met profs als Andy Schleck, Lars Boom en Carsten Kroon, fietste het team meerdere rondjes over het parcours. Uiteraard gehuld in het Varkens zijn cool-shirt en met de roze hoesjes over de fietshelm. Ondertussen deelden de fietsers aan kinderen varkens-sleutelhangers uit. 

0 reactie(s)   |   lees verder »
Volg BIG Challenge op social media
     
Sponsoren
Filmpje
BIG Challenge in het nieuws
Partners
  Contact   Privacyverklaring