Webshop BIG Challenge

De BIG Challenge webshop artikelen zijn verkrijgbaar via twee webshops.

 

Wieler- en loopkleding

Deelnemers aan BIG Challenge fietsen en lopen het beste in de eigen BIG Challenge-kleding. Het is niet verplicht maar wel geweldig als alle deelnemers in de herkenbare outfits fietsen en lopen! Deze zijn te bestellen via de webshop. Fietsen of lopen in de BIG Challenge-kleding is altijd leuk; als je zelf gaat trainen, maar zeker ook tijdens gezamenlijke trainingstochten, het voorbereiden op de Alp en de laatste gezamenlijk klim naar boven aan het einde van de Alpe d’HuZes-dag! De kleding wordt tegen inkoopprijs aangeboden zodat iedereen voor een scherpe prijs kan beschikken over kwalitatief hoogwaardige sportkleding.

De leverancier voor de BIG Challenge wieler en loopkleding is 36Cycling. Deze webshop is het hele jaar geopend. De eerste van de maand worden alle bestellingen naar de fabrikant doorgestuurd. Na ongeveer 4 weken wordt de bestelling bij je thuis afgeleverd. Omdat de kleding alleen op bestelling wordt geproduceerd is het niet mogelijk om producten terug te sturen of te ruilen.

De webshop voor BIG Challenge wieler- en loopkleding vind je hier

Daarnaast ontvangt iedere deelnemer een set kleding via Alpe d'HuZes. De aflevering vindt plaats tijdens een van de deelnemersbijeenkomsten van Alpe d'HuZes. Het inschrijfgeld is incl. kleding dus er komen geen extra kosten bij. De logo's van de sponsoren van jouw team staan op de achterzijde van de Alpe d'HuZes kleding.

 

Merchandise (Promotieartikelen)

In deze webshop, die gestationeerd is bij de firma MS Schippers vind je onze coole T-shirts en andere handige spullen zoals handdoeken, rugtasjes, slabbertjes e.d.

De merchandise webshop vind je hier 

Doe je als deelnemer met BIG Challenge mee aan Alpe d'HuZes? Dan kun je ook zelf shirts gaan verkopen. Op deze pagina vind je foto's van alle merchandise artikelen. De foto's kun je aanklikken en openen dan in een nieuw venster. klik dan met de rechter muisknop op die afbeelding en kies voor "opslaan als", zo kun je met de gedownloade afbeeldingen van de merchandise je eigen verkooplijn starten. Je kunt je bestellingen dan zelf bijhouden en bij voldoende bestellingen kun je met het bestelformulier, wat te downloaden is op die pagina, een bestelling plaatsen. 

Vul het formulier volledig in, sla het op in je eigen computer en mail het vervolgens naar: promotiemateriaal@bigchallenge.eu. Stort de opbrengst zelf op je eigen actiepagina.

Wil je een Coole verkoopactie doen met een stand op een beurs of evenement? Dan kun je een promotieset lenen. Lees hier verder hoe dat werkt en bestel met een apart formulier wat je nodig hebt.