Kick-off Alpe d'HuZes met een extra training

24 april 2023

Op zondag 30 april is de kick-off bijeenkomst van Alpe d’HuZes. Tijdens deze dag haalt de teamcaptain van elk team de sportkleding van Alpe d’HuZes op. Als team heb je een nummer; het is handig dat je dat weet. Zorg dat je de pakbon bij hebt, die heb je via de mail van Alpe d'HuZes gekregen. Zussers krijgen geen pakbon en kunnen zelf hun kleding ophalen of dat gezamenlijk organiseren.

De kick-off is van 9.00 tot 14.00 uur in Sportcentrum Papendal, Papendalseweg 9 te Arnhem. De plenaire sessie is van 12.00 tot 13.00 uur.

Op de kick-off haalt de teamcaptain de deelnemerskleding op, je kunt de laatste praktische vragen stellen op de informatiemarkt en iets drinken of eten op het cateringplein. Ook zijn de Alpe d’HuZes- fototentoonstelling en de deelnemersmarkt te bezoeken. Of ga shoppen in de winkel voor Alpe d’HuZes- merchandising, waar je uiteraard met pin kunt betalen. Het is een goede gelegenheid om mede- deelnemers en vrijwilligers alvast te ontmoeten.

EXTRA voor BIG Challenge deelnemers: er is de gelegenheid om met Big Challengers een prachtige route te fietsen richting de Posbank!
We willen vertrekken om 14.00 uur vanaf Papendal, en gaan dan in groepen van max 10 personen (met wegkapitein en aangepaste snelheid per groep) een ronde fietsen van 60 km, met in totaal 650 hoogte meters. Een prachtige training voor de Alp!

Meld je via je teamcaptain aan, dan wordt gezorgd voor de wegkapiteins. Dit kan tot 25 april.

Voor vragen: neem contact op met Ruud van Wee (0651-082620) of Niek van de Cruijsen (0653-alp745142).