Fietsen op 'Alpe d'HuZes-dag' 3 juni

27 mei 2021

Donderdag 3 juni zouden we met zijn allen in Frankrijk de mooiste dag van het jaar beleven. Dat gaat helaas niet door maar we laten deze dag niet ongemerkt voorbij gaan. Daarom gaan veel deelnemers met het gezin of vrienden een mooi eindje fietsen!

Op de site van BIG Challenge staan een aantal routes die mensen kunnen fietsen. Het zou mooi zijn als iedereen deze dag fietst in zijn of haar BIG Challenge-kleding, of voor vrienden het Alpe d’HuZes-tenue.

De route in Milsbeek is uitgeroepen tot de informele ‘BIG Challenge-route 2021’. Iedereen kan deze route op eigen gelegenheid fietsen. Parkeren kan bij het sportpark in Milsbeek. Voor degenen die wat lekkers willen nuttigen, is het mogelijk te parkeren bij Eetcafé De Diepen, zo’n 50 meter verder aan de rechter kant. Het ligt ook aan de route.

Wat zou het leuk zijn als de social media deze dag overstromen van mooie foto’s van BIG Challengers! Maak daarom foto’s van jezelf of het team in BIG Challenge-outfit en deel deze via de social media. Vermeld hierbij @BIG Challenge @Alpe d’HuZes #gogoBIGChallenge. Of stuur de foto’s naar je teamcaptain, dan kan onze PR-commissie ze delen. Houd bij alles de geldende corona-regels in acht, dus ook voldoende afstand bij de foto’s!

Heel veel plezier en we zien de foto’s graag verschijnen!