Blog Geneviève Verberk (17) - Op de valreep van 2020

31 december 2020

Vorige maand vierde ik mijn zestigste verjaardag. Dat was één groot feest. Niet groot in de zin van heel veel mensen, wel groot in de beleving. Ondanks alle coronamaatregelen werd het een bijzondere dag waarop ik enorm verwend en verrast ben. 

Er is me vaker gevraagd of ik deze verjaardag niet beladen vond of ik merkte dat anderen mijn verjaardag beladen vonden. Er is immers een grote kans dat dit mijn laatste verjaardag is geweest. Maar nee, voor mij voelde deze verjaardag helemaal niet beladen. Ik ben alleen maar blij en dankbaar dat ik mijn zestigste verjaardag heb mogen vieren.

Na alle feestelijkheden kreeg ik een minder feestelijke uitslag van de CT-scan. Een uitslag die past bij de pijntjes, moeheid en andere ongemakken die ik ervaar. De tumor groeit en er zijn nieuwe uitzaaiingen verspreid over mijn buik. Dit drukt ons weer met onze neus op de feiten. Mijn tijd is beperkt. Dat blijft iets ongrijpbaars. Onze zoon Jaap zei laatst over de afgelopen zes jaar: ”Voor ieder slecht moment hebben we er drie goede terug gekregen. Dat wens ik ook voor de tijd die komen gaat.

Slecht nieuws of niet: onze acties voor KWF gaan door. Al is het dan niet meer voor mezelf, ik wil zo graag dat anderen dit leed en verdriet bespaard blijven. De Alpe d’HuZes-kerstkaartenactie van mijn petekind en BIG Challenge-teamlid Marjolijn is een megasucces. Marjolijn was van plan om 100 sets kaarten te laten drukken. Na een oproepje op Facebook meldde zich een sponsor die de gehele druk voor zijn rekening wilde nemen. Daarbij vroeg hij aan Marjolijn of ze de uitdaging van 200 sets aandurfde. Natuurlijk ging Marjolijn die uitdaging voor het goede doel aan. Bij het afleveren van de sets gaf de sponsor Marjolijn mee dat ze geen nee mocht verkopen mochten de sets opraken. De sponsor had een goed voorgevoel want vier dagen na haar eerste promotiebericht op social media was Marjolijn door haar voorraad heen. Geen probleem voor de sponsor, binnen enkele dagen leverde hij weer 250 sets af. Nog voor kerst waren alle sets verkocht!

Een heel mooi succes, natuurlijk vooral vanwege de prachtige opbrengst voor KWF Kankerbestrijding maar zeker ook vanwege de mooie en hartverwarmende reacties die we op de kaarten hebben ontvangen. Acties leveren vaak meer op dan alleen geld voor onderzoek naar kanker maar zorgen ook voor verbinding. Applaus voor Marjolijn, dank aan de sponsor Since89, dank aan haar gezin en familie die haar hielpen bij het verzendklaar maken van alle sets en vooral dank aan alle kopers die deze actie tot een succes maakten waaronder ook velen van jullie.

De kerstkaart van Marjolijn spreekt voor zich en daar sluit ik dan ook graag bij aan met mijn wens voor jullie allen: ik wens alle BIG Challengers, Alpe d’HuZessers en anderen een fijne jaarwisseling en heel veel goeds voor het nieuwe jaar waarop iedere dag een lievelingsdag zal zijn. 

 

Reacties

PiQEDqZC24 maart 2024
TOWtjVLN
PiQEDqZC24 maart 2024
TOWtjVLN
DVgAPdUyJm24 maart 2024
nSKTFIEo
DVgAPdUyJm24 maart 2024
nSKTFIEo
xvzYGJnMDVHhXZ21 maart 2024
SCgrMapmBVf
xvzYGJnMDVHhXZ21 maart 2024
SCgrMapmBVf
yxwBifGYbqtXKSH21 maart 2024
MdKZpFqPEegzwTou
yxwBifGYbqtXKSH21 maart 2024
MdKZpFqPEegzwTou
tSnolcZPXU16 maart 2024
fRspmdOIkl
tSnolcZPXU16 maart 2024
fRspmdOIkl
uKTHkoOztgfJFYa16 maart 2024
LgPsNDJSQb
uKTHkoOztgfJFYa16 maart 2024
LgPsNDJSQb
NMbWCsXhyVrA11 maart 2024
LmMcpBHgnUF
NMbWCsXhyVrA11 maart 2024
LmMcpBHgnUF
wtuDFxXoZdg7 maart 2024
bprgKwEXLWcOj
wtuDFxXoZdg7 maart 2024
bprgKwEXLWcOj
uoTOmvQeC1 maart 2024
znRrQCTXebBuN
uoTOmvQeC1 maart 2024
znRrQCTXebBuN
OrKjPkEv29 februari 2024
nbAfQTJrGNBE
OrKjPkEv29 februari 2024
nbAfQTJrGNBE

Laat een reactie achter