Doneer hier tegen kanker

Zoek een team of fietser

Tussenstanden
Gedoneerd € 152.678,00
Aantal teams 37
Aantal deelnemers 276

Will de Brouwer (2017): "Een heel bijzonder jaar voor mij"

Als nevendoel hebben we promotie van onze mooie agrarische sector. Met veel beleving werken wij en onze klanten dagelijks aan uw eten. Dierwelzijn is van groot belang in onze pluimveesector, maar ook voedselveiligheid is een item waar zeer veel aandacht aan besteed wordt.
We zitten momenteel in Nederland al op een zeer hoog niveau als het gaat om dierwelzijn en voedselveiligheid. Ondanks dat, werken pluimveehouders nog dagelijks aan verbeteringen waar dat mogelijk is. 

Persoonlijk is het voor mij heel bijzonder om dit jaar als teamcaptain mee te gaan naar Alpe d'HuZes. In 2012 is bij mijn vrouw Miranda borstkanker geconstateerd. Chemokuren, operaties, bestralingen, medicatie en een lange tijd van herstel volgde. Miranda heeft ook meegedaan aan de react-studie wat mede mogelijk is gemaakt met geld van Alpe d'HuZes. 
In 2014 heb ik zelf Alpe d'Huzes gefietst en Miranda heeft de Alpe d’HuZus gelopen. Samen hebben we mogen ervaren wat voor geweldig evenement dit is. Het is een week met een lach en een traan, vreemden worden vrienden en er heerst een saamhorigheid die je niet meer zou verwachten in deze wereld. ECHT GEWELDIG!

Begin 2016 kwam onze wereld helaas weer op zijn kop te staan! Miranda kreeg steeds meer klachten en last van haar gewrichten en in februari kregen we het bericht wat niemand wil horen. Er zijn uitzaaiingen in de botten geconstateerd en een onzekere periode breekt aan. Met regelmatig onderzoeken, behandelingen en de juiste medicatie is het momenteel onder controle.
Samen met Ter Heerdt willen wij onze krachten bundelen, een mooie teamprestatie neerzetten en zoveel mogelijk geld inzamelen voor de strijd tegen kanker.

Volg BIG Challenge op social media
     
Sponsoren
Filmpje
BIG Challenge in het nieuws
Partners
  Contact   Privacyverklaring