Doneer hier tegen kanker

Zoek een team of fietser

Tussenstanden
Gedoneerd € 118.079,00
Aantal teams 36
Aantal deelnemers 252

Arie Joren (2012 en 2013) en zijn reddende engelen


Een operatie, maagverwijdering, volgde. Arie: "Ik ben redelijk nuchter ingesteld, maar je hebt je er maar bij neer te leggen." Arie heeft het geluk van de hele wereld gehad zoals hij zelf zegt. Vanaf de eerste dag kon hij alles weer eten en ook gewoon drie maaltijden per dag, maar wel kleinere porties. 
 
Arie: "In de zomer van 2011 gingen we naar Zuid-Frankrijk, naar de Tarn. Het fietsen ging hier goed, dat gaf een voldaan gevoel. Vriend Johan zei: "Heb je al eens gedacht om met de Alpe d´HuZes mee te doen?" Dat had ik, maar dit was een extra duwtje. Ik vind het echt een 'Gods wonder' dat het zo goed met mij gaat, dat ik me verplicht voel om iets terug te doen. Zodat meer mensen verder kunnen, ondanks deze verschrikkelijke ziekte."
 
Een tweede duw kreeg Arie door de inleiding van Coen van Veenendaal. "Coen heeft mij geraakt met de stelling dat je alleen iets kunt bereiken, wat boven jezelf uitstijgt als het aan de volgende kenmerken voldoet: groot durven zijn, onbaatzuchtig, onafhankelijk, dromen, afzien en vertrouwen."  Arie meldde zich aan voor het BIG Challenge-bedrijventeam van Hendrix UTD. "Kanker heb je niet alleen, vooral voor je directe omgeving is het heel zwaar. Mijn oud-collega en vriend Jo zit op mijn bagagedrager: hij heeft slokdarmkanker met uitzaaiingen op de lever. We zongen op zijn 40-jarige bruiloft toch 'Lang zullen ze leven'."
 
Een mooi voorbeeld van 'Opgeven is geen optie'.
Volg BIG Challenge op social media
     
Sponsoren
Filmpje
BIG Challenge in het nieuws
Partners
  Contact   Privacyverklaring