MailPlus - Tips & Tricks
Indien deze e-mail is, klik dan hier voor de online versie.

Aandacht voor BIG Challenge vanavond in RTL Boulevard


MARTIN Magazine 2013 - initiatief BC team AGRIO Uitgeverij bij RTL Boulevard
 
Vanavond (dinsdag 5 februari) is om 18.30 uur speciale aandacht voor BIG Challenge in RTL Boulevard op RTL 4. De glossy 'MARTIN', een speciaal initiatief van het team van AGRIO Uitgeverij wordt in de uitzending van vanavond door gasthoofdredacteuren Martin en Wilma gepromoot. Hoe laat dit item exact aan bod komt is nog niet bekend.

MARTIN
'MARTIN" is een nieuw magazine dat éénmalig wordt uitgegeven. Het initiatief komt van het BC team van AGRIO Uitgeverij en het doel is natuurlijk om zo veel mogelijk geld voor het KWF op te halen.

De glossy 'MARTIN' is vernoemd naar boer Martin uit Boer zoekt Vrouw. Martin en zijn nieuwe liefde Wilma hebben beiden hun partners verloren aan kanker. Vanuit ons perspectief  "strijd tegen kanker en agrarisch" het perfecte koppel als gasthoofdredacteurs.

In de glossy komt natuurlijk het verhaal van Martin en Wilma aan bod. Daarnaast zijn er recepten van topkok Pierre Wind in opgenomen en is een interview over de voorbereiding voor de Alpe d'HuZes met wielrenner Henk Lubberding te lezen. Het verhaal van Herman Houweling en de start van BIG Challenge kunnen uiteraard ook niet achterblijven.


MARTIN bestellen in voorverkoop
De glossy 'MARTIN' is sinds afgelopen week te bestellen in de voorverkoop voor € 4,95 en verschijnt in mei. Voor het bestellen van de "MARTIN" en voor meer informatie over deze glossy zie www.demartin.nl


Extra informatie MARTIN tijdens trainingsbijeenkomst a.s. zaterdag
Uiteraard zou het heel mooi zijn wanneer alle BIG Challenge deelnemers in hun netwerk deze bijzondere glossy promoten. Tijdens de trainingsbijeenkomst van a.s. zaterdag in Nijverdal zal het team van AGRIO meer informatie geven over hoe de andere teams kunnen helpen door bijvoorbeeld hun grote sponsoren een 'extraatje' te vragen zodat deze sponsoren hiervoor ruimte in de glossy krijgen en een aangepast donatiepakket (o.a. logo op website www.demartin.nl).


Twitteren
Om van deze mooie gelegenheid gebruik te maken en extra aandacht te geven aan BIG Challenge zou het geweldig zijn om hier vandaag zoveel mogelijk over te twitteren. Daarom dan ook de oproep om vandaag een mooie tweet te plaatsen met hierin iets als: Vanavond #ad6 #bigchallenge in #RTLBoulevard met #bzv Wilma!RT