Doneer hier tegen kanker

Zoek een team of fietser

Tussenstanden
Gedoneerd € 906.821,00
Aantal teams 38
Aantal deelnemers 331
gepost op 11 februari 2011

Reeds 100.000 euro binnen voor kankeronderzoek

De eerste 100.000 euro is binnen bij BIG Challenge. Al enkele bedrijven en ook familie en vrienden van de BIG Challenge-fietsers hebben reeds een donatie gedaan. Toch is er nog veel geld nodig voor het kankeronderzoek. BIG Challenge heeft daarom als doelstelling voor 2011 om 400.000 euro als varkenssector in te zamelen voor dit goede doel. De tien teams met in totaal tachtig fietsers hebben nog drie maanden om het totaalbedrag bijeen te fietsen....

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 11 februari 2011

BIG Challenge in Duitsland

BIG Challenge-spaarvarken Skippy is gisteren internationaal gegaan. Op de beurs in Munster is een veiling georganiseerd door TOPIGS-SNW. Op de stand veilden de Duitse varkenshouders onder andere de Varkens zijn cool-t-shirt voor BIG Challenge. Naast veel positieve reacties bracht de veiling maar liefst 1000 euro op. Het geld werd ingezameld door Skippy, die daarmee zijn internationale debuut maakte als spaarvarken voor BIG Challenge.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 20 januari 2011

Meer dan 2000 euro aan donaties

Het Coppens/PIC-symposium op 18 januari in Tilburg kleurde aan het eind van de avond zwart/roze. Een groot deel van de deelnemers had gedoneerd voor BIG Challenge – varkenshouderij tegen kanker - en ontving in ruil het t-shirt Varkens zijn cool. Dit als eerbetoon aan Hans Banken die 14 januari op 50-jarige leeftijd overleed aan de gevolgen van kanker. In totaal bracht het symposium een bedrag van 2300 euro op.

Iedereen bedankt...

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 20 januari 2011

Afscheid van een kanjer

Woensdag 19 januari heeft BIG Challenge afscheid genomen van  kanjer Hans Banken (50). Maar liefst 450 mensen uit Appeltern, varkenshouderij en sportwereld waren aanwezig om zijn vrouw Marion en kinderen Jimmy en Inja daarbij te ondersteunen. Hij is na een prachtige kerkdienst begraven in het Maasdorp Appeltern.

Hans werd herdacht als de gangmaker op het feest, de grote regisseur en regelneef die altijd in was voor nieuwe uitdagingen...

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 17 januari 2011

Condoleanceregister voor Hans Banken

Op www.bigchallenge2011.nl is een condoleanceregister geopend voor iedereen die Hans wil herdenken en Marion, Jimmy en Inja wil steunen.

Klik hier en teken het condoleanceregister

3 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 15 januari 2011

BIG Challenge-fietser Hans Banken is overleden

Vrijdagavond 14 januari is Hans Banken (50) overleden. Hij kreeg na een succesvolle stamceltransplantatie te kampen met een schimmelinfectie in de longen die hem fataal werd. Komende woensdag, 19 januari, nemen we afscheid van Hans.

Hans was werkzaam als voeradviseur varkenshouderij bij De Heus Voeders. In zijn vrije tijd was hij fanatiek fietser en schaatser. Vanaf 2009 fietste hij mee met Alpe d’ HuZes. Het eerste jaar in het...

7 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 14 januari 2011

Koninklijk lintje voor BIG Challenge-fietser John van Paassen

Bij zijn officiële afscheid als voorzitter van de Deurnese afdeling van ZLTO (Zuidelijke Land- en Tuinbouworganisatie) kreeg John vrijdag 14 januari door burgemeester Peter Grem van Deurne de versierselen opgespeld die horen bij de titel 'Ridder in de Orde van Oranje-Nassau'.

De uitreiking vond plaats in zaal De Reizende Man aan de Liesselseweg, waar vrijdagavond het ZLTO-nieuwjaarscafé werd gehouden.

John van Paassen...

1 reactie(s)   |   lees verder »
Volg BIG Challenge op social media
     
Sponsoren
Filmpje
BIG Challenge in het nieuws
Partners
  Contact   Privacyverklaring