Doneer hier tegen kanker

Zoek een team of fietser

Tussenstanden
Gedoneerd € 19.588,00
Aantal teams 28
Aantal deelnemers 134
gepost op 25 maart 2010

Promoot Big Challenge-tocht 25 april

Help mee en promoot de Twan Poels Klimclassic en de unieke gezinstocht op 25 april in Ottersum. Dat kan door op zoveel mogelijk openbare plekken, op scholen en in supermarkten de posters te verspreiden. Deze posters zijn te vinden op deze website onder de button ‘Pers’. Print ze uit en hang ze op.
 

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 24 maart 2010

BIG Challenge in het nieuws

In aanloop naar de ‘theatershow’ van John van Paassen besteedt de plaatselijke pers veel aandacht aan BIG Challenge. De berichten zijn te lezen onder ‘Big Challenge in het nieuws’.
De zaal voor de theatershow op 3 april in Deurne raakt al aardig gevuld. Bestel snel, voordat je te laat bent voor deze bijzondere avond. Surf naar www.ccdeurne.nl.
 

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 24 maart 2010

Fietsen of lunchen met Marianne Vos

Wereldkampioen wielrennen Marianne Vos fietst 25 april mee met de Twan Poels Klimclassic. De plekken in haar team worden voor die dag geveild. De tien hoogste bieders mogen met Marianne de tocht fietsen of lunchen met haar bij terugkomst. Grijp deze kans en plaats hier je bod. De opbrengsten komen ten goede aan het KWF.

3 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 24 maart 2010

BIG Challenge bij SBS6 De Tuinruimers

Afgelopen weekend was agrarisch Nederland dankzij Nederland Bloeit weer te zien in De Tuinruimers. Het werd bekeken door 495.000 mensen op zaterdagnamiddag en 142.000 op zondagochtend. Bij de agro-uitjes werd onder andere de aandacht gevestigd op de BIG Challenge-toertocht op 25 april in Ottersum met Marianne Vos.
 

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 23 maart 2010

Mooi verhaal Coen van Veenendaal

Zaterdag 6 maart heeft Coen van Veenendaal tijdens de Alpe d’HuZes-bijeenkomst in Apeldoorn uitgebreid stilgestaan bij de kracht van Herman Houweling. Een prachtig en indrukwekkend betoog dat jezelf moet zien en horen. Klik hier om het betoog van Coen te bekijken.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 23 maart 2010

Applaus voor de varkenshouder

“Een echt kippenvelmoment”, zo omschrijft Michel Schoneveld het. “Dit is me nog nooit gebeurd.” Michel nam 6 maart tijdens de Alpe d’HuZes-bijeenkomst in Apeldoorn als een van de velen de microfoon om te vertellen wat zijn motivatie is om deel te nemen aan Alpe d’HuZes. Hij stelde zichzelf voor als: “Ik ben Michel Schoneveld en ik ben varkenshouder.” Tot zijn grote verbazing applaudisseerden de...

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 12 maart 2010

Aanmelden voor nieuwsbrief BIG Challenge2010

Om iedereen nog beter over BIG Challenge en Alpe d’HuZes te kunnen informeren, bieden we donateurs en andere belangstellenden de digitale BIG Challenge-nieuwsbrief aan. De nieuwsbrief verschijnt 1 tot 2 keer maand en houdt u op de hoogte van de activiteiten van het BIG Challenge-team en hoe het gedoneerde bedrag oploopt. Wilt u de nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan hier aan.

7 reactie(s)   |   lees verder »
Volg BIG Challenge op social media
     
Sponsoren
Filmpje
BIG Challenge in het nieuws
Partners
  Contact   Privacyverklaring