Doneer hier tegen kanker

Zoek een team of fietser

Tussenstanden
Gedoneerd € 906.821,00
Aantal teams 38
Aantal deelnemers 331
gepost op 21 maart 2011

De drie ton voorbij!

Al meer dan drie ton heeft het team BIG Challenge opgehaald voor het kankeronderzoek. Een fenomenaal bedrag. Daarmee zijn we ons record van vorig jaar voorbij gestreefd en is ons doel van vier ton al heel dichtbij. Uiteraard gaan de fietsers van BIG Challenge de komende drie maanden gewoon door met werven.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 21 maart 2011

Succes BIG Challenge wordt gezien

De waardering voor BIG Challenge en de varkenssector onder alle andere Alpe d’HuZes-fietsers groeit. Tijdens de Alpe d’HuZes-bijeenkomst op 12 maart in het theater van Veldhoven kwam BIG Challenge veelvuldig in beeld voor de duizend fietsers die hier aanwezig waren. Een van onze fietsers, Wil Maas varkenshouder in Eersel, vertelde op het podium zijn persoonlijke verhaal en wat het fietsen voor een goed doel en de actie BIG Challenge...

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 21 maart 2011

Alleen een dwaas blaast tegen de wind, maar met zijn allen veranderen we zijn richting!

BIG Challenge, opgestart door Herman Houweling in 2009, kan vrijwel niemand in de sector ontgaan zijn. Dankzij zijn initiatief is in 2009 en 2010 binnen de Nederlandse varkenshouderij al meer dan 400.000 euro opgehaald voor kankeronderzoek. In januari vorig jaar overleed Herman aan de gevolgen van zijn ziekte. Maar BIG Challenge staat en gaat door!
Dit jaar stappen op 9 juni tachtig vertegenwoordigers uit de varkenssector op de fiets...

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 4 maart 2011

Jeffrey Jilesen winnaar BIG Challenge biggenrace

Jeffrey Jilesen uit Meerlo heeft de hoofdprijs van de BIG Challenge biggenrace gewonnen. Hij gaat binnenkort met de luchtballon van het bedrijf Pergama omhoog.
In totaal hebben zo’n 500 mensen een gokje gewaagd. 32 deelnemers hebben op de juiste big en poort gewed en dongen mee naar de ballonvaart als hoofdprijs.   

4 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 4 maart 2011

Teller is de 200.000 euro gepasseerd

De afgelopen week is het bedrag dat BIG Challenge inzamelt voor het kankeronderzoek flink opgelopen. Inmiddels is de teller de 200.000 euro ruim gepasseerd. Daarmee zijn we als BIG Challenge halverwege het te realiseren bedrag van 400.000 euro.
 

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 3 maart 2011

Biggenrace Venray levert ruim 12.000 euro op

De standhouders en beursbezoekers van de Landbouwdagen Intensieve Veehouderij in Venray hebben gezorgd voor een recordopbrengst van 12.000 euro. Dat was de eindstand na drie beursdagen. Veel mensen doneerden 5 euro om vervolgens te kunnen deelnemen aan de race. Tijdens deze dagen was de populariteit van de race onverminderd groot. Ook de laatste race stonden de toeschouwers rijendik langs de biggenbeloningsbaan. De baan waar de biggen Geer,...

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 2 maart 2011

Hilarische biggenrace in Venray groot succes

BIG Challenge organiseert tijdens de Landbouwdagen Intensieve Veehouderij in Venray de biggenrace om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het kankeronderzoek. Hoofdrolspelers zijn de biggen Geer, Goor, René en Jeroen. Zij rennen en dollen als echte toppers voor het toegestroomde publiek. Telkens staan honderden beursbezoekers langs de biggenbaan hen aan te moedigen. Al de eerste beursdag leverde de biggenrace 1600 euro op voor het...

0 reactie(s)   |   lees verder »
Volg BIG Challenge op social media
     
Sponsoren
Filmpje
BIG Challenge in het nieuws
Partners
  Contact   Privacyverklaring