Doneer hier tegen kanker

Zoek een team of fietser

Tussenstanden
Gedoneerd € 782.677,00
Aantal teams 24
Aantal deelnemers 183
gepost op 3 maart 2010

Run op T-shirts en petjes BIG Challenge2010

Er is een ware run ontstaan op de T-shirts en petjes ‘Varkens zijn cool’ tijdens de relatiedagen Intensieve veehouderij in Gorinchem. Binnen een dag is de gehele voorraad aan zwart/roze T-shirts en petten tot de helft geslonken, terwijl er nog twee dagen voor de boeg zijn. De kleding wordt verkocht voor minimaal 10 euro per stuk. Het bedrag komt ten goede aan de fietsers van het BIG Challenge-team, die geld inzamelen voor de kankerbestrijding....

4 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 1 maart 2010

Marianne Vos fietst Twan Poels Klimclassic 25 april

Wereldkampioen wielrennen Marianne Vos fietst zondag 25 april mee met de Twan Poel Klimclassic in Ottersum. De tourtocht wordt georganiseerd door TC Gennep. Het BIG Challenge-fietsteam sluit hierbij aan om op deze manier de varkenssector en burgers aan elkaar te verbinden. En uiteraard om op deze manier donaties voor het kankeronderzoek  binnen te krijgen. Marianne heeft als hoofdsponsor Nederland Bloeit, de PR-organisatie voor de Nederlandse...

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 26 februari 2010

Teller de 63.000 euro gepasseerd

Deze week werd de teller op BIG Challenge weer geupdate. Er is nu ruim 63.000 euro gedoneerd. Dit is zonder de bedragen die donateurs per beklimming hebben beloofd. De fanclub van BIG Challenge 2010 blijft gestaag groeien.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 23 februari 2010

Unieke benefietavond fietsen tegen kanker

Op Paaszaterdag 3 april organiseert de Deurnese ondernemer John van Paassen een unieke benefietavond in het Cultuur Centrum in Deurne. De opbrengst van de avond gaat via Alpe d’HuZes naar het kankerfonds. Centraal staan drie bijzondere mensen die vertellen over de rol van de wielersport in hun leven. De een als ondernemer, de ander als veldrijdster en de laatste als ambassadeur van Alpe d’HuZes.

Aanvang: 20.30 uur
Cultuur...

1 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 22 februari 2010

Promoot benefietavond Deurne

Hoe meer bekendheid de benefietavond in Deurne op 3 april krijgt, hoe meer mensen we mogen verwachten. Daarom een oproep aan een ieder die dit bericht leest, zich aan te melden en de poster te printen en op te hangen in het eigen bedrijf of de plaatselijke supermarkt.
De zaal heeft plek voor 350 donateurs. Hopelijk is de zaal te klein.

De poster is hier te downloaden.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 9 februari 2010

Teller loopt op naar 43.000 euro

De teller op BIG Challenge is weer bijgewerkt. Er is nu ruim 43.000 euro gedoneerd. Dit is zonder de bedragen die donateurs per beklimming hebben beloofd. In totaal hebben we 485 donateurs ofwel 485 fans van BIG Challenge2010.

1 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 8 februari 2010

Beursactie BIG Challenge2010 in Gorinchem

Tijdens de Intensieve Veehouderijdagen in Gorinchem, 3, 4 en 5 maart, is het BIG Challenge-team aanwezig. Samen met de promotiecampagne Varkenshouderij van PVE, NVV en LTO delen we een stand. Beursbezoekers kunnen hier het populaire ‘Varkens zijn cool’-shirt of -pet kopen voor minimaal 10 euro. Het geld is bestemd voor BIG Challenge2010 en komt ten goede aan het kankeronderzoek.

0 reactie(s)   |   lees verder »
Volg BIG Challenge op social media
     
Sponsoren
Filmpje
BIG Challenge in het nieuws
Partners
  Contact   Privacyverklaring