Doneer hier tegen kanker

Zoek een team of fietser

Tussenstanden
Gedoneerd € 152.678,00
Aantal teams 37
Aantal deelnemers 276
gepost op 28 mei 2010

100x de berg op?

Tijdens de Alpe d’HuZes is het doel om als team minstens 100 keer de Alpe d’Huez op te fietsen. Dat betekent dat de 26 fietsers gemiddeld 4 keer de rit naar boven moeten maken. Rond 20.00 uur op 3 juni weten we of het is gelukt.
Dat zou een prachtige prestatie zijn waarmee het BIG Challenge-team de sector opnieuw in de spotlights zet.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 28 mei 2010

Kinderen fietsen voor BIG Challenge

De leerlingen van het Montesoricentrum Helmond hebben bij sportcentrum De Citadel en wielerbaan Buitenlust gefietst, gespind, gestept en gewaveboard voor de Alpe d’HuZes. In totaal hebben zij aan Dore-Mieke Verrijt, leerkracht en fietser van het BIG Challenge-team meer dan duizend euro gedoneerd.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 26 mei 2010

BIG Challenge-team aanwezig bij EPP-congres

Het BIG Challenge-team is aanstaande vrijdag aanwezig tijdens het congres van de European Pig Producers in Eindhoven. Het congres wordt bezocht door ongeveer 500 internationale gasten uit de varkenshouderij. Er wordt aandacht besteedt aan onze actie en we gaan t-shirts Pigs are Cool verkopen. We hopen natuurlijk op een top-opbrengst, zodat we daarna met een nóg beter gevoel richting Frankrijk afreizen!
 
Klik hier voor...

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 25 mei 2010

Biggetjes voor wielrenners Alpe d’HuZes

‘Er zijn meer mooie mensen dan slechte, alleen de mooie worden zo weinig genoemd.’ Dit is een uitspraak van Herman Houweling. Alle deelnemers van de Alpe d’HuZes-familiedag in Papendal kreeg deze boodschap na afloop mee. Samen met een zakje snoep-biggetjes. Bekend krachtvoer voor wielrenners.
Met deze actie heeft het BIG Challenge-fietsteam wederom de varkenshouderij op een positieve manier onder de aandacht gebracht...

1 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 25 mei 2010

BIG Challenge-team verzorgt presentaties Topigs-ledenavonden

In de maand mei zullen fietsers van het BIG Challenge-team een presentatie verzorgen tijdens de Topigs-ledenavonden.Topigs geeft als hoofdsponsor het fietsteam de gelegenheid om de actie Alpe d’HuZes, fietsen tegen kanker, toe te lichten.

Alle aanwezigen krijgen de gelegenheid te doneren. Bij een donatie van minimaal 10 euro ontvangt de gulle gever als dank een pet of t-shirt ‘Varkens zijn...

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 25 mei 2010

Deelnemers Witte Trui Tocht De Rips fietsen voor goede doel

Zondag 30 mei start de Eddy Bouwmans Witte Trui Tocht in De Rips. Bike en Tourclub De Ripse Renners organiseert deze tocht.

Deelnemers kunnen kiezen voor afstanden van 90 of 120 km over een heuvelachtig parcours. Inschrijfgeld is 4 euro (5 euro voor niet-NTFU-leden). Een deel van het inschrijfgeld is bestemd voor BIG Challenge en gaat dus linea recta naar het kankeronderzoek.

Meer informatie...

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 25 mei 2010

Mortelenboeren steunen BIG Challenge

De Mortelenboeren in Oirschot en omgeving organiseerden 24 mei een fietstocht langs vijf agrarische bedrijven en een horecagelegenheid. De bedrijven hadden alles uit de kast gehaald om de fietsers te informeren en te amuseren met spelletjes, standjes, lekkere zuivel en cakejes.
Een deel van het BIG Challenge-team opende de dag, fietste mee en bezocht alle bedrijven. Op alle bedrijven was er de mogelijkheid te doneren. Op het varkens...

1 reactie(s)   |   lees verder »
Volg BIG Challenge op social media
     
Sponsoren
Filmpje
BIG Challenge in het nieuws
Partners
  Contact   Privacyverklaring