Doneer hier tegen kanker

Zoek een team of fietser

Tussenstanden
Gedoneerd € 906.821,00
Aantal teams 38
Aantal deelnemers 331
gepost op 8 april 2011

BIG Challenge heeft eigen computergame

BIG Challenge heeft een eigen computergame, namelijk de virtuele biggenrace. Te vinden hier rechts op de pagina. Een race waar een big springend en racend een parcours aflegt en euro’s inzamelt. Virtuele euro’s die bedoeld zijn voor het kankeronderzoek.
Rens Lensvelt van het gamedevelopmentbureau Rkade heeft de game speciaal en gratis ontwikkeld voor Big Challenge. De game zal bij meerdere websites worden aangeboden.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 2 april 2011

Biggenrace tijdens Weidegangfeest Aarle-Rixtel

Zondag 17 april racen de biggen Geer, Goor, Rene en Jeroen weer tegen kanker. Dit keer tijdens het Weidegangfeest bij de Brabantse kluis in Aarle-Rixtel.
Onder het oog van ruim zesduizend toeschouwers mogen de koeien die dag voor de eerste keer de wei weer in. De rare sprongen van de koeien leveren een prachtig schouwspel op. Zo ook de biggenrace. Net als tijdens de LIV in Venray zullen de vier toppers rennend en springend de biggenbaan...

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 2 april 2011

BIG Challenge-werkjassen

Een kledingstuk dat niet mag ontbreken op een varkensbedrijf of bij het werk in de tuin is de Varkens zijn cool-werkjas. Een stevige jas die tegen een stootje kan en voorzien is van het Varkens zijn cool-logo.
Bedenker is Hans Olijslagers van Topigs en tevens een van de fietsers in het team BIG Challenge-2. Met deze jassenactie brengt Hans de actie BIG Challenge onder de aandacht en sponsort elke koper een bedrag aan het goede doel.

1 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 1 april 2011

Dubbele verrassing voor Nic Salden

Op 1 april werd Nic Salden, fietser van het team BIG Challenge-De Heus, enorm verrast door zijn collega Cees Rombouts. Het is geen grap, maar Cees is op deze dag 25 jaar in dienst bij De  Heus en doneerde zijn ontvangen jubileumbonus aan BIG Challenge. Als klap op de vuurpijl heeft De Heus als werkgever dit gebaar opgepakt en het bedrag ruim verdubbeld naar 1000 euro. “Eerlijk gezegd was ik aardig beduusd en gruwelijk verrast door...

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 25 maart 2011

Kieketon Haaren weer geopend

In het weekend van 26 maart wordt de Kieketon op het varkensbedrijf van Rene en Miriam Witlox in Haaren weer geopend. De tijd voor fietsers en wandelaars breekt weer aan. Zij kunnen in de Kieketon langs komen voor een pauze met een kop koffie, informatie over het bedrijf en de varkenssector in het algemeen. Onder andere zijn er de Varkenner-filmpjes te bekijken.
De opbrengst van de koffie schenken de ondernemers aan BIG Challenge, varkenshouderij...

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 21 maart 2011

Varkens zijn cool meets Shani Davis

De t-shirts Varkens zijn cool reizen de hele wereld rond. Zo liepen tijdens het WK Afstanden in Inzell fans van BIG Challenge in het shirt rond. En uiteraard moet je dan even op de foto met schaatsheld Shani Davis.
 

2 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 21 maart 2011

Wielerdames Nederland Bloeit in het nieuw

Wielerteam Nederland Bloeit, bekend van kopvrouw Marianne Vos, zijn in het nieuw gestoken. Tijdens de BIG Challenge-training op zaterdag 12 maart bij VION in Scherpenzeel gaven Jeroen Blijlevens, Marieke van Wanroij en Janneke Kanis tips en adviezen. Als dank ontvingen zij het Varkens zijn cool-shirt. De geste werd erg gewaardeerd: tijdens de lunch met de BIG Challenge-fietsers hadden de wielrensters het shirt al aan.
 

0 reactie(s)   |   lees verder »
Volg BIG Challenge op social media
     
Sponsoren
Filmpje
BIG Challenge in het nieuws
Partners
  Contact   Privacyverklaring