Doneer hier tegen kanker

Zoek een team of fietser

Tussenstanden
Gedoneerd € 267.236,00
Aantal teams 23
Aantal deelnemers 147
gepost op 3 maart 2009

Tevreden over eerste training

Zo, de eerste echte training van dit jaar zit er eindelijk op! Op zaterdag 21 februari jongstleden ben ik om 14.00 uur heerlijk mijn vertrouwde ronde gaan rijden. Geen regen, geen vorst, maar lekker weer, met weinig wind en een behaaglijke 6 graden boven nul. Als je naar sommige bomen kijkt, zie je weer knoppen. De vogels achter in de tuin doen zich te goed aan de laatste vetbollen.

1 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 8 februari 2009

Bedankt!

“Vergeet niet alle sponsors te bedanken”, zei mijn vrouw Karin al twee weken geleden tegen mij. Ze kent me: enthousiast ergens aan beginnen en dan vergeten de mensen en bedrijven die hun steun hebben betuigd, te bedanken. Vorige week kreeg ik er nog een ‘reminder’ bij. Lindy, mijn regulateur voor de website bij Imagro, vroeg mij een stukje te schrijven als bedankje voor alle sponsoring.

2 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 21 januari 2009

Presentatie Rabobank wielerploeg

“Daar zit ik dan. Tussen Denis Menchov en Tom Leezer. Twee kopstukken van de Rabo wielerploeg. Denis Menchov bekend als de altijd zwijgzame rus die twee keer de ronde van Spanje wist te winnen en afgelopen jaar ook in de tour tot de favorieten behoorde.
Tom Leezer pakte in 2007 zijn vierde nationale titel als wegwielrenner. Hij behaalde de rood-wit-blauwe trui in 1999 bij de jeugd, in 2003 bij de junioren en in 2007 bij de beloften....

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 20 januari 2009

Waarom BIG Challenge 2009?

“Iedereen die mij een beetje kent weet dat ik iets met varkens heb. Die voorliefde voor de varkenshouderij werd mij met de paplepel ingegeven. Mijn opa was varkenshandelaar en verkocht ook veevoer. In 1962 nam mijn vader dit handelsbedrijf over, waar ook ik als kleine jongen heel wat uurtjes doorbracht. Niet vreemd dat ik voor een Agrarische opleiding koos. Het werd de MAS in Gorinchem. Hierna ben ik in Horst de Middelbaar Kader opleiding...

2 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 8 januari 2009

Wie is Herman?

“Dit jaar is het alweer 25 jaar geleden dat ik mijn loopbaan startte bij Arie Blok Mengvoeders in Woerden. Via Denkavit, Sturko en Elanco ben ik twee jaar geleden bij De Heus Mengvoeders terecht gekomen. Kort daarna werd er darmkanker bij mij geconstateerd. Hierdoor staan mijn werkzaamheden voor dit bedrijf helaas al geruime tijd op een laag pitje.”

8 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 0 0

Big Benefiets Diner in Valkenswaard

BIG Challenge-deelnemers verzinnen allerlei activiteiten om geld in te zamelen voor Alpe d’HuZes/KWF Kankerbestrijding. Zo organiseert Patricia Coppens op zondag 20 mei een Big Benefiets Diner. 
Patricia, lid van het BIG Challenge-team Coppens Diervoeding en echtgenote van directeur/eigenaar Theo Coppens, wordt daarin bijgestaan door de leden van haar kookclubje. Samen bereiden zij een 7-gangendiner voor maximaal 50 personen,...

0 reactie(s)   |   lees verder »
Volg BIG Challenge op social media
     
Sponsoren
Filmpje
BIG Challenge in het nieuws
Partners
  Contact   Privacyverklaring