Doneer hier tegen kanker

Zoek een team of fietser

Tussenstanden
Gedoneerd € 782.677,00
Aantal teams 24
Aantal deelnemers 183
gepost op 15 april 2010

Samen sterk

BIG Challenge, het initiatief van Herman Houweling, kan vrijwel niemand in de sector ontgaan zijn. Vorig jaar zamelde hij hiermee samen met de Nederlandse varkenshouderij meer dan 100.000 euro in voor kankeronderzoek. Op 18 januari jl. overleed Herman aan de gevolgen van zijn ziekte. Maar BIG Challenge gaat door! Ook ik krijg de kans om mijn bijdrage te leveren aan deze actie. Op 3 juni fietsen wij met een team van 24 vertegenwoordigers uit...

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 14 april 2010

Onze Herman motivator voor alle Alpe d’HuZes-fietsers

Vandaag 14 april is het nog 50 dagen en dan staat het BIG Challenge-fietsteam onder aan de Alpe d'Huez. Het zal wel even slikken zijn, want zo aan de voet van de berg lijkt het bedwingen een enorme klus. In zijn column steekt Coen van Veenendaal, voorzitter Alpe d’HuZes, ons als fietsers een hart onder de riem. Hij zet daar onze ‘Herman’ in als motivator. Na het lezen van Coens inspirerende column staan we weer helemaal op...

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 25 maart 2010

Promoot Big Challenge-tocht 25 april

Help mee en promoot de Twan Poels Klimclassic en de unieke gezinstocht op 25 april in Ottersum. Dat kan door op zoveel mogelijk openbare plekken, op scholen en in supermarkten de posters te verspreiden. Deze posters zijn te vinden op deze website onder de button ‘Pers’. Print ze uit en hang ze op.
 

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 24 maart 2010

BIG Challenge in het nieuws

In aanloop naar de ‘theatershow’ van John van Paassen besteedt de plaatselijke pers veel aandacht aan BIG Challenge. De berichten zijn te lezen onder ‘Big Challenge in het nieuws’.
De zaal voor de theatershow op 3 april in Deurne raakt al aardig gevuld. Bestel snel, voordat je te laat bent voor deze bijzondere avond. Surf naar www.ccdeurne.nl.
 

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 24 maart 2010

Fietsen of lunchen met Marianne Vos

Wereldkampioen wielrennen Marianne Vos fietst 25 april mee met de Twan Poels Klimclassic. De plekken in haar team worden voor die dag geveild. De tien hoogste bieders mogen met Marianne de tocht fietsen of lunchen met haar bij terugkomst. Grijp deze kans en plaats hier je bod. De opbrengsten komen ten goede aan het KWF.

3 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 24 maart 2010

BIG Challenge bij SBS6 De Tuinruimers

Afgelopen weekend was agrarisch Nederland dankzij Nederland Bloeit weer te zien in De Tuinruimers. Het werd bekeken door 495.000 mensen op zaterdagnamiddag en 142.000 op zondagochtend. Bij de agro-uitjes werd onder andere de aandacht gevestigd op de BIG Challenge-toertocht op 25 april in Ottersum met Marianne Vos.
 

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 23 maart 2010

Mooi verhaal Coen van Veenendaal

Zaterdag 6 maart heeft Coen van Veenendaal tijdens de Alpe d’HuZes-bijeenkomst in Apeldoorn uitgebreid stilgestaan bij de kracht van Herman Houweling. Een prachtig en indrukwekkend betoog dat jezelf moet zien en horen. Klik hier om het betoog van Coen te bekijken.

0 reactie(s)   |   lees verder »
Volg BIG Challenge op social media
     
Sponsoren
Filmpje
BIG Challenge in het nieuws
Partners
  Contact   Privacyverklaring