Doneer hier tegen kanker

Zoek een team of fietser

Tussenstanden
Gedoneerd € 959.552,00
Aantal teams 38
Aantal deelnemers 331
gepost op 1 juli 2011

Staatssecretaris Bleker in varkens zijn cool-shirt?

De Wereld draait door is met zomerreces. Maar mocht Bleker weer mogen aanschuiven bij Matthijs van Nieuwkerk dan heeft hij in ieder geval een prachtig shirt om aan te doen.
BIG Challenge-fietser en NVV-voorzitter Wyno Zwanenburg overhandigde Bleker een varkens zijn cool-shirt. Uiteraard met de opdracht deze op een uitgekiend moment te tonen in het openbaar.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 17 juni 2011

Uniek wielershirt BIG Challenge

BIG Challenge heeft nu naast de T-shirts Varkens zijn cool ook wielershirts Varkens zijn cool. Een zwart wielershirt van Italiaanse makelij met doorlopende rits. Op de voorzijde in het roze de tekst Varkens zijn cool en op de achterzijde ‘Ik steun BIG Challenge, varkenshouderij tegen kanker’.

De shirts zijn in de maten S, M, L, XL en XXL verkrijgbaar. De prijs van 55 euro is tevens een donatie aan BIG Challenge van 25 euro....

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 16 juni 2011

Varkens zijn cool-shirts verkrijgbaar

BIG Challenge heeft nog altijd een aantal varkens zijn cool-shirts die iedereen voor een minimale donatie van 10 euro kan aanschaffen.
Komende weekend, 17 en 18 juni, zijn de shirts te verkrijgen tijdens de Innovatiedagen in Sterksel. Of 10 en 11 september tijdens het Weekend van het Varken.

Via de website worden geen shirts meer verstrekt. Iedereen is van harte welkom tijdens een van de genoemde dagen.
 

3 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 15 juni 2011

Opnames laatste klim BIG Challenge

De laatste klim van BIG Challenge is door diverse mensen in beeld gebracht. Onder andere Johan Koenders, vriend van Hans Banken, fietste mee en maakt de volgende opnames.

http://www.youtube.com/watch?v=Pp335K0r1V0
http://www.youtube.com/watch?v=fTFetL-zjFM
 

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 14 juni 2011

BIG Challenge zorgt voor indrukwekkende finish Alpe d'HuZes

Donderdag 9 juni om 19.45 uur finishten de BIG Challenge-fietsers op een indrukwekkende manier, door met z'n allen massaal de finish te passeren. Rond 17.30 uur was de groep onderaan de Alpe d'Huez gezamenlijk vertrokken. Met Hermannetjes (duwtjes in de rug) en Hansjes (glimlachen ook als het moeilijk is) heeft de groep de berg beklommen, zodat de hele club samen de finish kon passeren. Hoe dat eruit zag was te zien in het 8uur Journaal en ook...

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 9 juni 2011

Alpe d’HuZes in volle gang

De eerste BIG Challenge fietsers bereikten vanochtend vroeg de top. Inmiddels zijn alle teamleden één, twee of zelfs al drie keer de finish gepasseerd. Op http://live.opgevenisgeenoptie.nl is de finish via een webcam te volgen. Op deze site vindt u ook de klimtijden van alle deelnemers.
 

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 9 juni 2011

Varkens zijn cool op de voorpagina van de Telegraaf

Ook de Telegraaf is aanwezig in Frankrijk. ‘Alpe d’Huez weer oranje’ kopt het blad op de voorpagina. Met daarbij een mooie foto van een aantal deelnemers aan het evenement, waaronder ook een aantal BIG Challenge leden in Varkens zijn cool shirts!
 

0 reactie(s)   |   lees verder »
Volg BIG Challenge op social media
     
Sponsoren
Filmpje
BIG Challenge in het nieuws
Partners
  Contact   Privacyverklaring