Doneer hier tegen kanker

Zoek een team of fietser

Tussenstanden
Gedoneerd € 782.677,00
Aantal teams 24
Aantal deelnemers 183
gepost op 4 mei 2019

Swinkels Allround Reiniging sponsort pluimveeteams

Swinkels Allround Reiniging draagt BIG Challenge, farmers against cancer, al jaren een heel warm hart toe. Peter Swinkels wandelde en fietste met BIG Challenge mee in 2015, 2016, 2017 en 2018. Ook zijn vrouw Toos deed mee en is al een aantal jaren entertainment miss op het entertainmentpunt tussen bocht 2 en 3. Dit jaar sponsort het bedrijf de drie pluimveeteams met een prachtig bedrag!

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 1 mei 2019

Fantastisch leuk Ardennenweekend met BIG Challenge

Eind april hebben ruim 40 BIG Challengers deelgenomen aan de zogenoemde Ad6 lusjes in de Ardennen. Dat betekent twee dagen flink hoogtemeters maken in een mooie omgeving en technisch bijgeschaafd worden door Laura Verhoeven. Ilona Braam is één van de deelnemers en kijkt terug op een mooie ervaring.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 29 april 2019

GROTE boerenlunch voor in koeienstal

Zondag 5 mei wordt in Volkel een GROTE boerenlunch in de koeienstal georganiseerd, tussen het jongvee. Lange tafels, feestelijk gedekt, met eten waar jong en oud van zal smullen!

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 29 april 2019

Fraaie wandeltocht in de omgeving van Heesch

Bert van den Akker, deelnemer van BIG Challenge team pluimvee, organiseert zondag 5 mei een fraaie wandeltocht rondom Heesch waarvan de opbrengst, vanzelfsprekend, 100% naar BIG Challenge / Alpe d’HuZes gaat.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 20 april 2019

'Wij, Varkenland' speelt voor Team Media

Team BIG Challenge Media organiseert op maandag 13 mei in Sint Anthonis de theatervoorstelling ‘Wij, Varkenland’. Een indrukwekkende en unieke solovoorstelling van Lucas De Man. Over dromen. Identiteit. En varkens. 

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 15 april 2019

Uniek aandenken aan jouw deelname!

Iedereen die al een keer heeft meegedaan aan Alpe d’HuZes zal het beamen: je deelname aan deze prachtige actie staat voor de rest van je leven in je geheugen gegrift. Om naast je fysieke en mentale inspanningen ook een tastbare herinnering te hebben aan jouw prestatie, is er vanaf nu een uniek aandenken beschikbaar.

1 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 8 april 2019

Promotiefilm BIG Challenge voor beurzen en evenementen

Sinds kort heeft BIG Challenge een promotiefilm met het eigen BIG Challenge-lied eronder. Deze is bedoeld om nieuwe deelnemers te werven en te laten zien wie BIG Challenge is en wat BIG Challenge doet.

0 reactie(s)   |   lees verder »
Volg BIG Challenge op social media
     
Sponsoren
Filmpje
BIG Challenge in het nieuws
Partners
  Contact   Privacyverklaring