Doneer hier tegen kanker

Zoek een team of fietser

Tussenstanden
Gedoneerd € 959.552,00
Aantal teams 38
Aantal deelnemers 331
gepost op 3 juni 2020

Boeren halen weer gigantisch bedrag bijeen: 906.821 euro

Het is de 330 BIG Challengers ondanks de coronaperikelen gelukt om een gigantisch bedrag in te zamelen voor de strijd tegen kanker. De onthulling van de tussenstand van de twaalfde editie van BIG Challenge aan Alpe d’HuZes vindt dit jaar digitaal plaats. Geld dat 100 procent gedoneerd wordt aan KWF Kankerbestrijding. 

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 31 mei 2020

Een heel bijzondere week… nu in Nederland

Deze week hadden we heel ergens anders willen zijn… De organisatie van Alpe d’HuZes laat deze week echter niet ongemerkt voorbijgaan en ook BIG Challenge wil daar zoveel mogelijk bij aansluiten. Een overzicht van de activiteiten deze week.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 30 mei 2020

We stay in touch – Ellen onze Topper

Nu Alpe d’HuZes en BIG Challenge een jaar doorschuiven zijn veel activiteiten op een lager pitje of stilgezet. Toch wil de organisatie van BIG Challenge graag weten hoe de teams deze tijd doorkomen en wellicht al voorbereiden op het nieuwe seizoen. Daarom is aan de teams gevraagd hoe ze erbij zitten.  Aan het woord zijn de deelnemers van het BIG Challenge team Ellen onze Topper. Alle Alpe d’HuZessers, Alpe d’HuZussers...

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 30 mei 2020

Blog Geneviève Verberk - Alpe d’HuZes vanuit thuis

Koffers pakken, naar de bakker voor de broodjes voor onderweg en mogelijk nog een laatste trainingsrondje: dat hadden wij bedacht voor vandaag, zaterdag 30 mei 2020. Om dan vervolgens zondag af te reizen naar Huez in Frankrijk voor onze Alpe d’HuZesweek samen met familie en vrienden van Ellen, Henriëtte en van ons.

1 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 29 mei 2020

We stay in touch – Teams Hans Banken

De twee BIG Challenge team Hans Banken bestaan uit familie en vrienden van Hans Banken. Hans was ontzettend fanatiek en probeerde altijd de hele familie aan het sporten te krijgen. Fietsen kon hij als de beste aldus teamcaptains Marion van de Veerdonk en Monica de Leeuw. Hans was dan ook een BIG Challenger in hart en nieren en heeft zelf meerdere keren deelgenomen aan de Alpe d'huZes. Om Hans te herdenken gaat zijn familie...

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 25 mei 2020

We stay in touch – Team Meierij

Nu Alpe d’HuZes en BIG Challenge een jaar doorschuiven zijn veel activiteiten op een lager pitje of stilgezet. Toch wil de organisatie van BIG Challenge graag weten hoe de teams deze tijd doorkomen en wellicht al voorbereiden op het nieuwe seizoen. Daarom is aan de teams gevraagd hoe ze erbij zitten. Vandaag vertelt Bart van Lith over team Meierij.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 16 mei 2020

We stay in touch – Sporring4life

Nu Alpe d’HuZes en BIG Challenge een jaar doorschuiven zijn veel activiteiten op een lager pitje of stilgezet. Toch wil de organisatie van BIG Challenge graag weten hoe de teams deze tijd doorkomen en wellicht al voorbereiden op het nieuwe seizoen. Daarom is aan de teams gevraagd hoe ze erbij zitten. Deze serie wordt afgetrapt door de twee teams van Sporring4life.

0 reactie(s)   |   lees verder »
Volg BIG Challenge op social media
     
Sponsoren
Filmpje
BIG Challenge in het nieuws
Partners
  Contact   Privacyverklaring