Doneer hier tegen kanker

Zoek een team of fietser

Tussenstanden
Gedoneerd € 916.894,00
Aantal teams 38
Aantal deelnemers 331
gepost op 29 maart 2020

Bericht van de stuurgroep

Beste BIG Challengers,

Het nieuws dat Alpe d’HuZes dit jaar vanwege de coronacrisis niet doorgaat kwam niet meer als een verrassing. Toch raakt het ons als BIG Challenge diep. We leven en werken met zijn allen toe naar die bijzondere week op die bijzondere Franse berg en kunnen ons nauwelijks voorstellen hoe leeg het dit jaar moet voelen.

We zijn trots op alle mensen die zich zo hard hebben ingezet om van...

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 26 maart 2020

Mark de Brouwer: "Volgend jaar ben ik er er weer"

Eén keer eerder begon Mark de Brouwer uit Spoordonk aan de beklimming van de Alpe d’Huez. Door hevig onweer kon hij zijn klim niet afmaken. Als het aan Mark ligt gaat daar dit jaar verandering in komen. Helaas is dat zojuist afgeblazen vanwege de coronacrisis. Maar Mark gaat de top bereiken; dat staat vast.

De 18-jarige Mark is in opleiding voor monteur mobiele werktuigen. Vier dagen in de week werkt hij en één...

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 24 maart 2020

Alpe d'HuZes 2020 gaat niet door

Alpe d'HuZes 2020 gaat vanwege de coronacrisis helaas niet door, heeft de organisatie bekend gemaakt. Er is voor gekozen om deze editie naar juni 2021 te verplaatsen. Alle actiepagina's blijven open staan en het bedrag van bijna € 7 miljoen gaat mee naar volgend jaar! Heel erg jammer maar gezien de omstandigheden niet onverwacht en zeer begrijpelijk. 

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 17 maart 2020

Trainingstocht Milsbeek afgelast

Helaas is ook de trainingstocht in Milsbeek van zaterdag 4 april afgelast. De organisatie volgt hiermee de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Of de andere twee geplande tochten door kunnen gaan, hangt af van de corona-situatie van dat moment. We laten tijdig weten mochten deze ook niet door kunnen gaan. 

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 15 maart 2020

We gaan de website vernieuwen, help jij mee?

De afgelopen maanden zijn plannen gemaakt voor het vernieuwen van de website van BIG Challenge. Om de aanpassingen door te voeren zoeken we nog enkele mensen die kennis hebben of zich willen verdiepen in het CMS-systeem.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 15 maart 2020

Wie komt er met een busje naar Frankrijk?

Tijdens de koersweek zoekt de commissie vrijwilligerscoördinatie iemand die met een busje naar Frankrijk komt waar iedereen in mag rijden. Het busje moet beschikbaar zijn voor vervoer van en naar het oppeppunt.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 6 maart 2020

Dressuur Clinic voor Alpe d'HuZes

Op 2 mei organiseert team 'Ellen onze Topper' een dressuur clinici door niemand minder dan Jill Huijbrengts, internationaal Grand Prix amazone!

1 reactie(s)   |   lees verder »
Volg BIG Challenge op social media
     
Sponsoren
Filmpje
BIG Challenge in het nieuws
Partners
  Contact   Privacyverklaring