Doneer hier tegen kanker

Zoek een team of fietser

Tussenstanden
Gedoneerd € 152.678,00
Aantal teams 37
Aantal deelnemers 276
gepost op 14 oktober 2019

Binnenkort weer shirts verkopen op beurzen

Binnenkort staan er twee agrarische beurzen op het programma waar deelnemers aan BIG Challenge de bekende coole shirts en andere merchandise kunnen verkopen. De eerste zijn de Rundvee en Mechanisatie Vakdagen in Hardenberg van 29 t/m 31 oktober. Voor dezelfde beurs in Gorinchem is er op 26 t/m 28 november nog plaats. Verder is er op 30 november een open dag bij een varkens/pluimveebedrijf in Veendam waar BIG Challenge gevraagd is om shirts te...

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 14 oktober 2019

Hulp bij promotiemateriaal en foto’s maken

Achter de schermen werken tientallen mensen in commissies aan de organisatie van BIG Challenge. Daarbij maken vele handen licht werk. De commissie promotiemateriaal zoekt nog wat ondersteuning daarbij.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 27 september 2019

De teller loopt nog steeds!

De teller van BIG Challenge seizoen 2019 staat inmiddels (eind september) op bijna € 783.000! Dat betekent dat het bedrag sinds de koersweek met nog zo’n € 62.000 is aangegroeid. Een fantastisch resultaat waar de hele organisatie van BIG Challenge zeer trots op is.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 27 september 2019

Lanceringsbijeenkomst BIG Challenge 2020 in Wageningen

Op zaterdag 23 november vindt de lanceringsbijeenkomst van BIG Challenge 2020 plaats in het Forum-gebouw van Wageningen UR in Wageningen. Deelnemers, vrijwilligers, supporters, maar ook twijfelaars of andere geïnteresseerden uit de land- en tuinbouw en aanverwante sectoren zijn van harte welkom.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 26 september 2019

Nieuwe stuurgroepleden: Gosse en Dore-Mieke

De stuurgroep van BIG Challenge verwelkomt twee nieuwe leden: Gosse Smid en Dore-Mieke Verrijt. Beide zijn enthousiaste oud-deelnemers en altijd betrokken gebleven bij het reilen en zeilen van de organisatie. Soms actief, soms meer op de achtergrond. De stuurgroep heet beide van harte welkom en kijkt uit naar een prettige samenwerking!

1 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 26 september 2019

Wie komt onze commissies versterken?

BIG Challenge kan niet bestaan niet zonder de enorme hoeveelheid vrijwilligers die zich elk jaar vol passie inzetten voor de organisatie en het goede doel! Wil jij nog meer betrokken zijn bij de grote gezellige BIG Challenge-familie?

0 reactie(s)   |   lees verder »
Volg BIG Challenge op social media
     
Sponsoren
Filmpje
BIG Challenge in het nieuws
Partners
  Contact   Privacyverklaring