Doneer hier tegen kanker

Zoek een team of fietser

Tussenstanden
Gedoneerd € 511.174,00
Aantal teams 24
Aantal deelnemers 182
gepost op 19 februari 2019

Gezellig en lekker benefietdiner voor het goede doel

Zaterdag 13 april organiseren Jan en Evelien Klein Zieverink en Leon en Monique van der Velden een benefietdiner om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. Leon en Jan, twee vrienden en beide afkomstig uit Heusden, gaan in juni Alpe d’HuZes fietsen en willen met sponsoren en speciale acties zoveel mogelijk geld binnenhalen. 

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 16 februari 2019

Van een goed doel, voor een goed doel

Uit naam van ForFarmers overhandigde Jan Fledderus een cheque ter waarde van € 5.000 aan Ruud van Wee die teamcaptain is van een van de twee ForFarmers BIG Challenge teams. De vergoeding is afkomstig van werk dat ForFarmers voor een goed doel in het buitenland deed. Van een goed doel, voor een goed doel dus.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 15 februari 2019

Ilona van Leeuwen: "De knop moet om"

Ilona van Leeuwen gaat dit jaar voor het eerst de Alp op. Waarom ze meedoet en haar eerdere ervaringen met Alpe d'HuZes en BIG Challenge wil ze graag delen met anderen.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 13 februari 2019

Leuke fietsclinic voor racefiets en/of mtb

Wil jij of met je groep een leuke fietsclinic voor de racefiets en/of mtb doen? Erik van de Schans en Niek van der Cruijsen gaan deze organiseren, waarvan de opbrengst volledig ten goede komt van BIG Challenge / Alpe d'HuZes. Klik op de flyer voor meer informatie.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 12 februari 2019

Kom eten, drinken en fietsen met Alpe d'HuNegen

Schrijf in je agenda: 22 april eten, drinken en fietsen voor Alpe d'HuZes met het enthousiaste team Alpe d'Hunegen! Kijk voor meer informatie op de flyer. Een leuk, lekker en sportief evenement tijdens de Paasdagen voor het goede doel!

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 6 februari 2019

Let op: bestel nog snel wieler- of loopkleding

Bestellingen voor BIG Challange wieler- en loopkleding kunnen tot en met woensdag 13 februari worden gedaan bij de webshop. Deze bestellingen worden eind maart afgeleverd. Bestellen na die datum blijft mogelijk maar die kleding wordt pas eind mei geleverd.
 

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 20 januari 2019

Vrijwilligerswerk: leuk en dankbaar

Iedereen kan vrijwilligerswerk doen voor Alpe d’HuZes en BIG Challenge. Fietsers, lopers, supporters, kinderen, echt iedereen. Interesse? Meld je dan hier aan voor het vrijwilligerswerk of stuur een mailtje naar bekende mailadres. Voldoening verzekerd.

3 reactie(s)   |   lees verder »
Volg BIG Challenge op social media
     
Sponsoren
Filmpje
BIG Challenge in het nieuws
Partners
  Contact   Privacyverklaring