Doneer hier tegen kanker

Zoek een team of fietser

Tussenstanden
Gedoneerd € 1.045.446,00
Aantal teams 38
Aantal deelnemers 332
gepost op 21 juli 2020

We stay in touch – Team Cargill 1 & 2

Eén van de teamleden (Hans Huijbers, ondergetekende) was vorig jaar op de berg als supporter en is daar zo enthousiast geworden. Binnen Cargill waren er nog veel meer sportieve collega’s die KWF een warm hart toedragen. Team Cargill zou dit jaar voor het eerst meedoen met 2 teams. “Helaas kon het niet doorgaan, we waren druk met initiatieven om geld op te halen. Iedereen keek uit naar de ervaring op de berg, dus de spanning...

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 20 juli 2020

Bijdrage BIG Challenge 10,4 miljoen euro

BIG Challenge heeft vanaf de oprichting in 2009 tot en met nu 10.396.673 euro opgehaald. Dit geld is 100 procent gedoneerd aan KWF kankerbestrijding. Hiermee is BIG Challenge na Alpe d’HuZes de op een na belangrijkste fondsenwerver voor KWF. 

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 29 juni 2020

We stay in touch - Team Van Leendert Transport 1 & 2

Van Leendert Transport zou dit jaar met twee teams naar Frankrijk afreizen om de magische berg te beklimmen. Het idee is ontstaan tijdens het 40-jarig jubileum vorig jaar, waar deelname één van de wensen in een wensboom was. De plannen zijn een jaar doorgeschoven maar het enthousiasme blijft. Marleen van Leendert en Cindy Billekens: teamcaptains van team 28 en 29 vertellen er meer over.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 18 juni 2020

We stay in touch - Team Carin

Team Carin zou in 2020 voor het eerst meedoen met Alpe d’HuZes onder de vlag van BIG Challenge. Het team is vernoemd naar het gezamenlijke familielid Carin van de Wiel. Het team wil haar en alle mensen in hun omgeving die te maken hebben met kanker een hart onder riem steken. Heleen van de Wiel vertelt meer over het team en de plannen voor 2021.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 14 juni 2020

Wat een mooie Alpe d’HuZes dag hebben we gehad!

Aan de echte week in Frankrijk kon het natuurlijk niet tippen. Maar toch is de organisatie van Alpe d’HuZes erin geslaagd op donderdag 4 juni het speciale Alpe d’HuZes-gevoel in Nederland te beleven. Ook BIG Challenge was duidelijk zichtbaar.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 14 juni 2020

We stay in touch - Team Agrifirm

Vandaag vertelt team Agrifirm hoe ze deze gekke corona-tijd en uitgestelde Alpe d’HuZes beleven. Al jarenlang behoort Agrifirm tot de trouwe deelnemers aan Alpe d’HuZes / BIG Challenge en dat is dit jaar niet anders.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 13 juni 2020

We stay in touch - Team Jochems

Na een prachtige Alpe d’HuZes-dag in Nederland gaat de focus weer naar seizoen 2021. De organisatie van BIG Challenge wil graag weten hoe de teams deze tijd doorkomen en wellicht al voorbereiden op het nieuwe seizoen. Daarom is aan de teams gevraagd hoe ze erbij zitten. Vandaag vertelt Jose Jochems over Team Jochems.

0 reactie(s)   |   lees verder »
Volg BIG Challenge op social media
     
Sponsoren
Filmpje
BIG Challenge in het nieuws
Partners
  Contact   Privacyverklaring