Doneer hier tegen kanker

Zoek een team of fietser

Tussenstanden
Gedoneerd € 54.101,00
Aantal teams 16
Aantal deelnemers 91
gepost op 5 juni 2018

Online magazine Alpe d'HuZes Vandaag

Ook de thuisblijvers kunnen tijdens de koersweek goed op de hoogte blijven van het wel en wee van de deelnemers en de activiteiten van Alpe d'HuZes. Iedere dag verschijnt er een nieuwe editie van het online magazine over Alpe d'HuZes. Vandaag. Je kunt de magazines hier lezen. 

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 2 juni 2018

Speciale Boerburgertweet-week BIG Challenge

Patrick van den Hurk, vleeskuikenhouder en BIG Challenge-deelnemer in team Coppens Diervoeding twittert tijdens de koersweek van Alpe d'HuZes over BIG Challenge bij @Boerburgertweet. 
@Boerburgertweet is actief sinds augustus 2015. Caroline van der Plas zette het twitteraccount @boerburgertweet online en riep boeren en burgers op om het twitteraccount te volgen. Elke week twittert een andere boer over zijn of haar belevenissen...

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 2 juni 2018

Een opvallende bestelauto op de berg

Deze fraai bestickerde BIG Challenge-bestelauto van team Schippers Rundvee is ongetwijfeld een blikvanger tijdens Alpe d'HuZes. Voor de deelnemers zal deze bestelauto een mooi richtpunt zijn tussen bocht 4 en 3, het entertainmentpunt van BIG Challenge.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 31 mei 2018

BeneFIETSdiner brengt € 4.600 op

Eerste Pinksterdag 20 mei heeft Patricia Coppens, lid van het BIG Challenge-team Coppens Diervoeding, samen met haar kookgenoten en twee geweldige chef-koks voor 50 personen een 7-gangen diner bereidt bij het prachtige Sapor Smaakpaviljoen in Valkenswaard. Dochters Iris, Robin en schoonzoon Wouter hielpen in de bediening en haar jongste dochter Nikki deed samen met vriendin Fleur de afwas!
Door sponsoring van producten van lokale ondernemers...

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 22 mei 2018

BIG Dakar Challenge

Eerste Pinksterdag hebben velen kunnen genieten van een zonovergoten BIG Dakar Challenge, georganiseerd door het BIG Challenge-team van Coppens Diervoeding. Meer dan 250 mensen hebben deze dag meegereden met een Dakar-truck over het ruige motorcrossterrein van MC Deurne. Daarnaast hebben meer dan 60 kinderen en volwassenen kennis kunnen maken met de motorsport door zelf op een crossmotor te stappen en op het jeugdcircuit een rondje te rijden.

De...

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 21 mei 2018

Geslaagde BIG Bierproeverij

Op vrijdagavond 12 mei zat de kantine van SC Sint-Hubert vol met ‘Brand Meesterproevers’. Een bierproeverij van Brand-bieren, georganiseerd door Angelique van Loon, die op 7 juni 2018 met het Boerendochters-team van BIG Challenge de Alpe d’HuZes gaat fietsen. Deelnemers konden zes verschillende bieren proeven van Brand; aan het eind van de avond waren zij volwaardige meesterproevers. Er kan teruggekeken worden op een geslaagde...

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 13 mei 2018

Sponsorpagina BC-team Bike2Fight groot succes!

Een sponsorpagina waar bedrijven hun logo en een persoonlijke boodschap konden plaatsen heeft maar liefst € 6.000  opgeleverd voor BIG Challenge/Alpe d'HuZes.
Bedrijven hadden de keuze om in 1 of 2 lokale bladen hun advertentie te plaatsen in een prachtige lay-out geheel in de stijl van Alpe d’HuZes 2018. Daarnaast was er voor het BIg Challenge-team Bike2Fight nog ruimte om hun shirtsponsors nog...

0 reactie(s)   |   lees verder »
Volg BIG Challenge op social media
     
Sponsoren
Filmpje
BIG Challenge in het nieuws
Partners
  Contact   Privacyverklaring