Doneer hier tegen kanker

Zoek een team of fietser

Tussenstanden
Gedoneerd € 924.912,00
Aantal teams 38
Aantal deelnemers 331
gepost op 8 mei 2020

Neem een kijkje in de webshop van BIG Challenge

Wist je dat BIG Challenge een eigen webshop heeft waarin alle leuke BIG Challenge "coole" shirts en andere materialen te koop zijn? Alpe d'HuZes gaat niet door maar met deze materialen blijft BIG Challenge toch zichtbaar! Neem snel een kijkje.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 7 mei 2020

Alpe d'HuZes maakt alternatief programma

Alpe d’HuZes gaat 4 juni weliswaar niet door, maar de organisatie van het evenement laat deze dag niet zomaar voorbij gaan. De afgelopen weken is een mooi alternatief programma in elkaar gezet dat recht doet aan het bijzondere Alpe d’HuZes-gevoel maar met respect voor de moeilijke tijd waarin we zitten.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 24 april 2020

Blog Geneviève Verberk (14) - En dan ineens is juni 2021 heel ver weg

Gewoon doorgaan met de voorbereidingen op Alpe d’HuZes, dat was mijn voornemen toen het bericht kwam dat Alpe d’HuZes 2020 niet door zou gaan. Die voorbereidingen zouden alleen een jaar langer duren dan gepland. Maar toen was daar maandag 30 maart en werd mijn werkelijkheid ineens anders.

1 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 19 april 2020

We keep in touch!

BIG Challenge 2020 gaat niet door en het is een moeilijke tijd nu met corona. Maar BIG Challenge is vastbesloten volgend jaar met een fantatisch team mee te doen met Alpe d'HuZes 2021! In de tussentijd gaat het trainen voor velen gewoon door. Wil je laten weten hoe het met je gaat, deel dan een foto in BIG Challenge-tenue met #bigchallengestayintouch, en tag BIG Challenge. We houden contact!!

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 19 april 2020

De teller loopt door...

BIG Challenge 2020 is een jaar verplaatst maar de teller loopt gewoon door. Inmddels is bijna 890.000 euro opgehaald door dit team, een fantastisch resultaat! Met het wegvallen van acties, evenementen en verkoop van shirts zal het nu minder snel gaan maar elke euro die er nog bijkomt is er eentje!
Alpe d'HuZes heeft in totaal nu ruim 7,1 miljoen euro binnen. Ons eigen team BIG Challenge 8 Ellen onze Topper staat qua sponsorgeld...

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 29 maart 2020

Bericht van de stuurgroep

Beste BIG Challengers,

Het nieuws dat Alpe d’HuZes dit jaar vanwege de coronacrisis niet doorgaat kwam niet meer als een verrassing. Toch raakt het ons als BIG Challenge diep. We leven en werken met zijn allen toe naar die bijzondere week op die bijzondere Franse berg en kunnen ons nauwelijks voorstellen hoe leeg het dit jaar moet voelen.

We zijn trots op alle mensen die zich zo hard hebben ingezet om van...

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 26 maart 2020

Mark de Brouwer: "Volgend jaar ben ik er er weer"

Eén keer eerder begon Mark de Brouwer uit Spoordonk aan de beklimming van de Alpe d’Huez. Door hevig onweer kon hij zijn klim niet afmaken. Als het aan Mark ligt gaat daar dit jaar verandering in komen. Helaas is dat zojuist afgeblazen vanwege de coronacrisis. Maar Mark gaat de top bereiken; dat staat vast.

De 18-jarige Mark is in opleiding voor monteur mobiele werktuigen. Vier dagen in de week werkt hij en één...

0 reactie(s)   |   lees verder »
Volg BIG Challenge op social media
     
Sponsoren
Filmpje
BIG Challenge in het nieuws
Partners
  Contact   Privacyverklaring