Doneer hier tegen kanker

Zoek een team of fietser

Tussenstanden
Gedoneerd € 267.236,00
Aantal teams 23
Aantal deelnemers 147
gepost op 12 november 2018

BIG Challenge trapt af voor elfde editie

Op zaterdag 10 november startte BIG Challenge het nieuwe seizoen officieel met de aftrapbijeenkomst op de Universiteit van Wageningen. BIG Challenge gaat in 2019 voor de elfde keer deelnemen en vertegenwoordigt de Agri & Food sector tijdens Alpe d’HuZes op 5 en 6 juni 2019.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 5 november 2018

Kom naar de lanceringsbijeenkomst in Wageningen

Op zaterdag 10 november is de BIG Challenge lanceringsbijeenkomst in Wageningen. Deelnemers, vrijwilligers, supporters of andere geïnteresseerden uit de land- en tuinbouw en aanverwante sectoren zijn vanaf 12.00 uur van harte welkom. Maar twijfelaars opgepast! Het BIG Challenge-virus is zeer hardnekkig en eenmaal mee aanraking kom je er niet meer vanaf!

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 23 oktober 2018

John van Paassen gaat weer, jij ook?

Varkenshouder John van Paassen is druk bezig met het formeren van een team met varkenshouders om deel te nemen aan Alpe d’HuZes. John zal in juni voor de derde keer de berg beklimmen en is een inspiratie voor nieuwe maar zeker ook voor oude deelnemers om hetzelfde te doen.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 22 oktober 2018

Informatieavond team pluimvee BIG Challenge 2019

Op maandag 29 oktober organiseren vrijwilligers van BIG Challenge een informatieavond voor potentiële pluimveedeelnemers aan de editie van 2019. Opfokkers, vermeerderaars, leghennen-, kalkoen-, vleeskuikenhouders maar ook mensen werkzaam in de periferie, zijn van harte welkom op de vrijblijvende informatieavond in Dreumel.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 18 oktober 2018

Commissies zoeken wat extra handjes

Het organiseren van een jaarlijkse deelname van BIG Challenge aan Alpe d’HuZes vraagt veel organisatie. Gelukkig maken vele handen licht werk. Daarom zijn er een aantal commissies actief met enthousiaste medewerkers. Drie commissies kunnen nog wat extra mensen gebruiken.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 18 oktober 2018

Schrijf je in voor BIG Challenge 2019

In 2019 zal de Nederlandse land- en tuinbouw zich via BIG Challenge weer inzetten voor het goede doel. Meedoen met BIG Challenge is een sportieve manier om geld in te zamelen voor onderzoek naar de strijd tegen kanker. Daarnaast draag je bij aan de promotie van de agrarische sector. Ook voor een bedrijf gerelateerd aan de sector, is het naast een sportieve manier van geld inzamelen een goede manier om aan teambuilding te werken en te kunnen...

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 12 oktober 2018

John van Paassen wil met varkensteam de berg op

Varkenshouder John van Paassen gaat voor de derde keer met BIG Challenge, farmers against cancer, de Alpe d’HuZes beklimmen. Zijn ambitie is om dat te doen met een compleet team van varkenshouders. “Met Herman is het ooit zo begonnen. Hoe mooi zou het zijn als we dat voor elkaar krijgen.”

0 reactie(s)   |   lees verder »
Volg BIG Challenge op social media
     
Sponsoren
Filmpje
BIG Challenge in het nieuws
Partners
  Contact   Privacyverklaring