Doneer hier tegen kanker

Zoek een team of fietser

Tussenstanden
Gedoneerd € 511.174,00
Aantal teams 24
Aantal deelnemers 182
gepost op 7 maart 2019

Masseurs en BHV’ers gevraagd

Tijdens de beklimingsdagen van Alpe d’HuZes kunnen we nog wat medische deskundigheid gebruiken. Voor bij het oppeppunt op de berg zoekt BIG Challenge twee masseurs om wielrenners en lopers tijdens het evenement te behandelen. Ook zijn nog een aantal BHV’ers nodig om in de koersweek de eerste medische hulp te kunnen verschaffen bij lichamelijke problemen. Heb je interesse, stuur dan een mailtje naar info@bigchalleng.eu.

1 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 6 maart 2019

Sokken voor een prikkie én voor het goede doel

De organisatie van BIG Challenge heeft van Bioracer, het bedrijf achter de webshop van onze wieler- en loopkleding, 100 paar sokken gehad. Deze gaan in de verkoop voor deelnemers van BIG Challenge voor een prijs van €5 per paar. Vanzelfsprekend gaat de opbrengst in de pot van BIG Challenge. Deze sokken zijn verkrijgbaar tijdens de komende deelnemersbijeenkomsten. Dus sla je slag!

1 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 6 maart 2019

"Vrienden van Lex" organiseren gezellige bingo

BIG Challenge team "De vrienden van Lex" organiseren een gezellige bingo voor het goede doel in Eindhoven waar leuke prijzen zijn te winnen. Klik op de foto voor meer informatie. 

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 5 maart 2019

Mooie carnavalsverrassing voor Jos Nielen!

Jos Nielen, deelnemer aan het melkveeteam (Cows are Cool) van BIG Challenge werd tijdens de afgelopen carnavalsdagen aangenaam verrast! 

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 5 maart 2019

Ilona gaat door, zelfs met carnaval!

Carnaval of niet, BIG Challengers gaan gewoon door. Ilona van Leeuwen was zaterdag gedurende 7 uur toiletjuffrouw bij het carnaval in het Limburgse Helden en haalde daarmee het mooie bedrag van € 233 op!

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 20 februari 2019

Jos Litjens: "Nu kan ik onmacht omzetten in kracht"

Het is niet het eerste keer dat Jos Litjens tijdens de Alpe d’HuZes week erbij is. Vorig jaar stond hij als toeschouwer aan de kant om zijn jongste dochter Milou aan te moedigen die als deelneemster van het Boerendochterteam van BIG Challenge de strijd met de Alp aanging. “Het was een heel bijzondere week die me ontzettend heeft geraakt. Dat mensen die zo diep zijn gegaan in hun ziekteproces in die week weer zo diep gaan om boven...

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 20 februari 2019

Leon en Monique van der Velden: "Een fantastische ervaring"

Meedoen met BIG Challenge en Alpe d’HuZes is voor Leon (43) niet nieuw; de varkenshouder en zijn vrouw Monique zijn sinds 2011 al vier keer naar Frankrijk afgereisd waar ze de berg zowel hebben gefietst als hardgelopen. Ook hebben ze ter ondersteuning van het evenement altijd ter plaatse vrijwilligerswerk voor BIG Challenge gedaan. “In 2011 kende ik niemand met kanker”, vertelt Leon. “Het was voor mij vooral een sportieve...

0 reactie(s)   |   lees verder »
Volg BIG Challenge op social media
     
Sponsoren
Filmpje
BIG Challenge in het nieuws
Partners
  Contact   Privacyverklaring