Doneer hier tegen kanker

Zoek een team of fietser

Tussenstanden
Gedoneerd € 924.912,00
Aantal teams 38
Aantal deelnemers 331
gepost op 30 mei 2020

We stay in touch – Ellen onze Topper

Nu Alpe d’HuZes en BIG Challenge een jaar doorschuiven zijn veel activiteiten op een lager pitje of stilgezet. Toch wil de organisatie van BIG Challenge graag weten hoe de teams deze tijd doorkomen en wellicht al voorbereiden op het nieuwe seizoen. Daarom is aan de teams gevraagd hoe ze erbij zitten.  Aan het woord zijn de deelnemers van het BIG Challenge team Ellen onze Topper. Alle Alpe d’HuZessers, Alpe d’HuZussers...

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 30 mei 2020

Blog Geneviève Verberk - Alpe d’HuZes vanuit thuis

Koffers pakken, naar de bakker voor de broodjes voor onderweg en mogelijk nog een laatste trainingsrondje: dat hadden wij bedacht voor vandaag, zaterdag 30 mei 2020. Om dan vervolgens zondag af te reizen naar Huez in Frankrijk voor onze Alpe d’HuZesweek samen met familie en vrienden van Ellen, Henriëtte en van ons.

1 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 29 mei 2020

We stay in touch – Teams Hans Banken

De twee BIG Challenge team Hans Banken bestaan uit familie en vrienden van Hans Banken. Hans was ontzettend fanatiek en probeerde altijd de hele familie aan het sporten te krijgen. Fietsen kon hij als de beste aldus teamcaptains Marion van de Veerdonk en Monica de Leeuw. Hans was dan ook een BIG Challenger in hart en nieren en heeft zelf meerdere keren deelgenomen aan de Alpe d'huZes. Om Hans te herdenken gaat zijn familie...

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 25 mei 2020

We stay in touch – Team Meierij

Nu Alpe d’HuZes en BIG Challenge een jaar doorschuiven zijn veel activiteiten op een lager pitje of stilgezet. Toch wil de organisatie van BIG Challenge graag weten hoe de teams deze tijd doorkomen en wellicht al voorbereiden op het nieuwe seizoen. Daarom is aan de teams gevraagd hoe ze erbij zitten. Vandaag vertelt Bart van Lith over team Meierij.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 16 mei 2020

We stay in touch – Sporring4life

Nu Alpe d’HuZes en BIG Challenge een jaar doorschuiven zijn veel activiteiten op een lager pitje of stilgezet. Toch wil de organisatie van BIG Challenge graag weten hoe de teams deze tijd doorkomen en wellicht al voorbereiden op het nieuwe seizoen. Daarom is aan de teams gevraagd hoe ze erbij zitten. Deze serie wordt afgetrapt door de twee teams van Sporring4life.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 14 mei 2020

Tegen alle sponsors en partners zeggen we: Bedankt!

Dit jaar is er weliswaar geen Alpe d'HuZes maar BIG Challenge wil toch even stilstaan bij alle sponsors en partners die een bijdrage hebben geleverd aan het fantastische resultaat tot nu toe! Een bedrag dat we met veel trots meenemen naar Alpe d'HuZes 2021!

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 8 mei 2020

Ik brand een kaars voor...

Degenen die al eens op de Alp zijn geweest weten hoe indrukwekkend de duizenden brandende kaarsjes zijn. Ook tijdens het alternatief evenement op 4 juni kan iedereen een kaarsje kopen en voor iemand laten branden.

0 reactie(s)   |   lees verder »
Volg BIG Challenge op social media
     
Sponsoren
Filmpje
BIG Challenge in het nieuws
Partners
  Contact   Privacyverklaring