Doneer hier tegen kanker

Zoek een team of fietser

Tussenstanden
Gedoneerd € 770.302,00
Aantal teams 24
Aantal deelnemers 183
gepost op 15 mei 2019

Logo van BIG Challenge in Mijmerbank!

Een mooi bericht van Johan en Tineke Conijn.

 

1 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 14 mei 2019

Wij hebben jullie hulp nodig! (update 26 mei)

BIG Challenge kan niet bestaan zonder de vele vrijwilligers voor en tijdens de koersweek. Voor supporters is het altijd fijn om meer betrokken te zijn en als onderdeel van het geheel een steentje bij te kunnen dragen. Dus, ga mee naar Frankrijk om onze renners en lopers niet alleen mentaal maar ook fysiek te ondersteunen!

4 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 4 mei 2019

Swinkels Allround Reiniging sponsort pluimveeteams

Swinkels Allround Reiniging draagt BIG Challenge, farmers against cancer, al jaren een heel warm hart toe. Peter Swinkels wandelde en fietste met BIG Challenge mee in 2015, 2016, 2017 en 2018. Ook zijn vrouw Toos deed mee en is al een aantal jaren entertainment miss op het entertainmentpunt tussen bocht 2 en 3. Dit jaar sponsort het bedrijf de drie pluimveeteams met een prachtig bedrag!

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 1 mei 2019

Fantastisch leuk Ardennenweekend met BIG Challenge

Eind april hebben ruim 40 BIG Challengers deelgenomen aan de zogenoemde Ad6 lusjes in de Ardennen. Dat betekent twee dagen flink hoogtemeters maken in een mooie omgeving en technisch bijgeschaafd worden door Laura Verhoeven. Ilona Braam is één van de deelnemers en kijkt terug op een mooie ervaring.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 29 april 2019

GROTE boerenlunch voor in koeienstal

Zondag 5 mei wordt in Volkel een GROTE boerenlunch in de koeienstal georganiseerd, tussen het jongvee. Lange tafels, feestelijk gedekt, met eten waar jong en oud van zal smullen!

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 29 april 2019

Fraaie wandeltocht in de omgeving van Heesch

Bert van den Akker, deelnemer van BIG Challenge team pluimvee, organiseert zondag 5 mei een fraaie wandeltocht rondom Heesch waarvan de opbrengst, vanzelfsprekend, 100% naar BIG Challenge / Alpe d’HuZes gaat.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 20 april 2019

'Wij, Varkenland' speelt voor Team Media

Team BIG Challenge Media organiseert op maandag 13 mei in Sint Anthonis de theatervoorstelling ‘Wij, Varkenland’. Een indrukwekkende en unieke solovoorstelling van Lucas De Man. Over dromen. Identiteit. En varkens. 

0 reactie(s)   |   lees verder »
Volg BIG Challenge op social media
     
Sponsoren
Filmpje
BIG Challenge in het nieuws
Partners
  Contact   Privacyverklaring