Doneer hier tegen kanker

Zoek een team of fietser

Tussenstanden
Gedoneerd € 782.677,00
Aantal teams 24
Aantal deelnemers 183
gepost op 26 mei 2019

Denk nog aan een milieusticker

Frankrijk heeft sinds enkele jaren wetgeving die het gebruik van zogenoemde milieustickers in milieuzones verplicht stelt. Er zijn twee soorten: permanente milieuzones zoals in de grote steden Parijs en Lyon, en tijdelijke milieuzones. Dat laatste betekent dat alleen een sticker nodig is in het geval van ernstige luchtverontreiniging / smog. Dat is bijvoorbeeld het geval op rondwegen bij de stad Grenoble. De noodzaak voor een sticker hangt dus...

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 26 mei 2019

Monique van Loon: “Als ik iets kan doen, dan zeg het maar”

Monique van Loon is al jarenlang een gewaardeerd lid van de PR-commissie van BIG Challenge. Veel BIG Challengers zullen haar kennen. Op de berg is ze altijd druk in de weer: een interview hier, een twitterbericht daar, even nog snel een perscontact regelen en zorgen dat de dagelijkse blogs online komen te staan. Wat is haar motivatie voor haar enthousiaste inzet voor BIG Challenge? 

3 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 22 mei 2019

Zing ons eigen BIG Challenge-lied mee!

BIG Challenge kreeg vorig jaar een eigen lied: “BIG Challenge maakt het verschil”, gecomponeerd en gezongen door Maarten Peters. Tijdens bijeenkomsten van BIG Challenge, publieksevenementen en zeker ook tijdens Alpe d’HuZes wordt dit lied gespeeld! 

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 21 mei 2019

Blog, vlog en laat met @ weten dat je bij BIG Challenge hoort

Veel BIG Challengers doen iets op social media, vooral Twitter en Facebook. Het is leuk om je ervaringen rondom het trainen, acties of andere bijzonderheden met je vrienden te delen. Veel mensen vergeten echter om BIG Challenge daarin te taggen.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 18 mei 2019

Agrio haalt 4.375 euro op voor BIG Challenge

De zomerspecial van Pig Business, een thema-avond met barbecue kreeg in juni 2018 nog een speciaal tintje: na de laatste presentatie hield Pig Business een veiling. De opbrengst was voor BIG Challenge!

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 15 mei 2019

Logo van BIG Challenge in Mijmerbank!

Een mooi bericht van Johan en Tineke Conijn.

 

1 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 14 mei 2019

Wij hebben jullie hulp nodig! (update 26 mei)

BIG Challenge kan niet bestaan zonder de vele vrijwilligers voor en tijdens de koersweek. Voor supporters is het altijd fijn om meer betrokken te zijn en als onderdeel van het geheel een steentje bij te kunnen dragen. Dus, ga mee naar Frankrijk om onze renners en lopers niet alleen mentaal maar ook fysiek te ondersteunen!

4 reactie(s)   |   lees verder »
Volg BIG Challenge op social media
     
Sponsoren
Filmpje
BIG Challenge in het nieuws
Partners
  Contact   Privacyverklaring