Doneer hier tegen kanker

Zoek een team of fietser

Tussenstanden
Gedoneerd € 0,00
Aantal teams 6
Aantal deelnemers 27
gepost op 8 juli 2019

‘De oneliners blijken op die berg allemaal uit te komen’

BIG Challenge-deelneemster Henny Verhoeven blikt terug op een heel speciale week.

“BIG Challenge maakt het verschil, een rimpeling in het water, het staat nooit meer stil”. Dagenlang zat dit nog in mijn hoofd, regels uit het BIG Challenge lied van Maarten Peters. “De berg wacht, ze strekt haar armen uit, vriend of vijand wat zal het zijn?”, regels uit het Alp d’HuZes lied. En als je daar bent dan...

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 2 juli 2019

Veel aandacht voor BIG Challenge in de (social) media

Mede door BIG Challenge is de aandacht voor Alpe d´HuZes in de media heel hoog geweest. Het twitter-account van BIG Challenge en @BOERBurgerTweet hebben hier ook veel aan bijgedragen. Hartelijk dank aan allen die actief betrokken zijn en geholpen hebben aan alle aandacht.

1 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 1 juli 2019

De koersweek in de BIG Challenge video

Net als voorgaande edities zijn ook dit jaar weer honderden foto’s gemaakt van en rondom BIG Challenge. Maar voor de eerste keer is er ook een professionele film, dankzij de inzet van Koen van Laak, hij volgt de opleiding tot AV-specialist aan het Rijn-IJsselcollege in Arnhem. Bekijk de film op YouTube en (her)beleef onze prachtige week in de Alpen!

1 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 1 juli 2019

KWF bedankt BIG Challenge voor resultaat

Als BIG Challenge zijn we natuurlijk erg blij met het geweldige resultaat van dit jaar en we hebben genoten van de geweldige sfeer. En dat waren wij niet alleen! Van het bestuur van KWF-kankerbestrijding ontvingen wij een mooie bedankkaart. Omdat wij het alleen samen kunnen doen willen wij deze dankbetuiging natuurlijk graag met jullie delen.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 1 juli 2019

Seizoen 2020 gaat van start!

Met nog een klein jaar te gaan duurt het nog even voordat BIG Challenge weer naar de Alpe d’Huez gaat. Het werven van nieuwe deelnemers en vrijwilligers kan echter niet vroeg genoeg beginnen.

1 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 16 juni 2019

Kom 22 juni naar de BIG Challenge BBQ

Alle deelnemers, oud deelnemers, sponsoren, vrijwilligers en supporters van BIG Challenge kunnen zich voor de barbecue van 22 juni aanmelden. Dit keer zijn wij te gast op het prachtige varkensbedrijf van de familie Van Leeuwen in Nederweert Eind. Ook wel bekend onder de naam ‘Ons Boerenerf’.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 12 juni 2019

Vergeet niet je sponsors te bedanken

Na de mooie en succesvolle koersweek is het aardig om sponsors te bedanken voor hun fantastische bijdragen. BIG Challenge doet dat met een advertentie in de agrarische vakbladen. Ook ontvangen alle sponsors vanaf €1.000 euro in oktober een bedankkaart. Daarvan komt ook pdf op de deelnemerssite onder de knop ‘sponsoring’ te staan.

0 reactie(s)   |   lees verder »
Volg BIG Challenge op social media
     
Sponsoren
Filmpje
BIG Challenge in het nieuws
Partners
  Contact   Privacyverklaring