Doneer hier tegen kanker

Zoek een team of fietser

Tussenstanden
Gedoneerd € 0,00
Aantal teams 6
Aantal deelnemers 27
gepost op 14 oktober 2019

Hulp bij promotiemateriaal en foto’s maken

Achter de schermen werken tientallen mensen in commissies aan de organisatie van BIG Challenge. Daarbij maken vele handen licht werk. De commissie promotiemateriaal zoekt nog wat ondersteuning daarbij.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 27 september 2019

De teller loopt nog steeds!

De teller van BIG Challenge seizoen 2019 staat inmiddels (eind september) op bijna € 783.000! Dat betekent dat het bedrag sinds de koersweek met nog zo’n € 62.000 is aangegroeid. Een fantastisch resultaat waar de hele organisatie van BIG Challenge zeer trots op is.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 27 september 2019

Lanceringsbijeenkomst BIG Challenge 2020 in Wageningen

Op zaterdag 23 november vindt de lanceringsbijeenkomst van BIG Challenge 2020 plaats in het Forum-gebouw van Wageningen UR in Wageningen. Deelnemers, vrijwilligers, supporters, maar ook twijfelaars of andere geïnteresseerden uit de land- en tuinbouw en aanverwante sectoren zijn van harte welkom.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 26 september 2019

Nieuwe stuurgroepleden: Gosse en Dore-Mieke

De stuurgroep van BIG Challenge verwelkomt twee nieuwe leden: Gosse Smid en Dore-Mieke Verrijt. Beide zijn enthousiaste oud-deelnemers en altijd betrokken gebleven bij het reilen en zeilen van de organisatie. Soms actief, soms meer op de achtergrond. De stuurgroep heet beide van harte welkom en kijkt uit naar een prettige samenwerking!

1 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 26 september 2019

Wie komt onze commissies versterken?

BIG Challenge kan niet bestaan niet zonder de enorme hoeveelheid vrijwilligers die zich elk jaar vol passie inzetten voor de organisatie en het goede doel! Wil jij nog meer betrokken zijn bij de grote gezellige BIG Challenge-familie?

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 26 september 2019

Denk mee over BIG Challenge 2020

Op woensdagavond 9 oktober komen de verschillende commissies van BIG Challenge samen om het afgelopen jaar te evalueren en het nieuwe jaar door te nemen. Dat gebeurt bij Imagro, Sint-Janstraat 2 te Ottersum van 19.00 tot circa 22.00 uur.

0 reactie(s)   |   lees verder »
Volg BIG Challenge op social media
     
Sponsoren
Filmpje
BIG Challenge in het nieuws
Partners
  Contact   Privacyverklaring