Doneer hier tegen kanker

Zoek een team of fietser

Tussenstanden
Gedoneerd € 469.645,00
Aantal teams 38
Aantal deelnemers 326
gepost op 12 december 2019

In Memoriam - Henk Kuijpers

Wij zijn verdrietig door het overlijden van Henk. Op 29 november heeft Henk het leven los moeten laten na een strijd die hij 7 maanden heeft gevoerd tegen asbestkanker.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 10 december 2019

Blog (6) Geneviève Verberk - Jaap mee in team Ellen!

BIG Challengeteam Ellen onze Topper blijft groeien! Na enige twijfel over de vraag hoe hij zoveel geld bij elkaar zou moeten krijgen, heeft ook onze zoon Jaap besloten mee te gaan. De berg zelf ziet Jaap niet als een belemmering maar als iets moois waar hij zijn krachten mee gaat meten. Wel ziet hij als een berg op tegen het streefbedrag van 5000 euro. “Mam”, zei hij: “hoe ga ik nu 5000 euro bij elkaar krijgen? Mijn vrienden...

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 6 december 2019

Volg de belevenissen van Geneviève Verberk

Geneviève Verberk gaat komende Alpe d’HuZes met BIG Challenge de strijd aan met de legendarische alp. In haar BIG Challengeblog doet ze de komende maanden verslag van haar weg naar de top.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 2 december 2019

Blog (5) Geneviève Verberk - Alpe d’HuZessen

De afgelopen dagen ben ik veel bezig met Alpe d’HuZes: bekendheid geven aan mijn voornemen, bedankjes sturen aan de donateurs, reageren op reacties en zo nog meer. Ik ga er zo in op dat we hier in huis een nieuwe werkwoord hebben: ik ben aan het Alpe d’HuZessen. 

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 2 december 2019

Blog (4) Geneviève Verberk - Rupsje nooitgenoeg

Eén week actie aan het voeren voor BIG Challenge / Alpe d’HuZes en mijn streefbedrag van 5000 euro is dik bereikt. Hoe ongelooflijk en vooral hoe ongelooflijk fijn is dat. Dank je wel aan alle mensen die mij steunen in mijn weg naar de top. Niet alleen een warm dank je wel voor alle donaties maar ook een warm dank je wel voor alle mooie reacties.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 2 december 2019

Blog (3) Geneviève Verberk - Een goed begin... is het halve werk!

Als geen ander weet ik hoe belangrijk dat onderzoek naar preventie en behandeling van kanker is. Dankzij mijn deelname aan wetenschappelijk onderzoek heb ik extra levenstijd gekregen. 

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 30 november 2019

BIG Challenger Jan Lamers onderscheiden met lintje!

Een van de BIG Challenge-vrijwilligers van het eerste uur Jan Lamers, onze link met Alpe d'HuZes die altijd zorgt voor ons secretariaat en inschrijvingen, is 28 november koninklijk onderscheiden als Ridder in de orde van Oranje Nassau.

Gefeliciteerd Jan, welverdiend! Alles voor de strijd tegen kanker!

2 reactie(s)   |   lees verder »
Volg BIG Challenge op social media
     
Sponsoren
Filmpje
BIG Challenge in het nieuws
Partners
  Contact   Privacyverklaring