Doneer hier tegen kanker

Zoek een team of fietser

Tussenstanden
Gedoneerd € 0,00
Aantal teams 3
Aantal deelnemers 3
gepost op 24 juli 2018

Nooit te oud voor Alpe d'HuZes

Twijfel je over deelname aan BIG Challenge/Alpe d'HuZes? Niet wegens tijdgebrek, maar vanwege je leeftijd? Nou, leeftijd hoeft echt geen probleem te zijn. Dat bewees Hessel Bouma dit jaar voor de derde keer. De 77-jarige !!!! Fries fietste ondanks het slechte weer toch maar even twee keer de Alpe op, de derde beklimming liet hij uiteindelijk toch maar voor wat het was: 
“In de afdeling kreeg ik het koud,...

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 20 juni 2018

Veel publiciteit voor Alpe d´HuZes

Mede door BIG Challenge is de aandacht voor Alpe d´HuZes in de media heel hoog geweest. Het twitter-account van BIG Challenge en @BOERBurgerTweet hebben hier ook veel aan bijgedragen. Hartelijk dank aan allen die actief betrokken zijn en geholpen hebben aan alle aandacht.

Hieronder vinden jullie het betreffende rapport

 

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 13 juni 2018

Wat een fantastische week hebben wij achter de rug!

Wij zijn weer in Nederland en de berg is weer voor de Fransen. Maar wat hebben wij een fantastische week achter de rug! Ondanks het matige (en soms barre weer op donderdag) kijkt de stuurgroep terug op een zeer geslaagde editie met volop aandacht voor het tienjarig bestaan van BIG Challenge. Ook bij de Zussen op woensdag was BIG Challenge met 53 van de 230 deelnemers enorm goed vertegenwoordigd. Onze 220 deelnemers hebben samen ruim €1...

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 11 juni 2018

10 jaar BIG Challenge: Doe jij in 2019 ook mee met onze actie?

BIG Challenge 2018 (6-7 juni): voor de 10e keer Alpe d'HuZes, een geslaagd 2e lustrum  ......

Herman Houweling, werkzaam in de varkenssector, had in 2008 een droom: zoveel mogelijk geld ophalen voor onderzoek naar kanker en tegelijk de agrarische sector promoten.
Het resultaat na tien jaar: ruim 8,5 miljoen euro voor Alpe d'HuZes/KWF Kankerbestrijding.
Herman's droom zetten we voort.

Geef...

1 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 10 juni 2018

Verrassend optreden Maarten Peters bij motivatiebijeenkomst

Het is een mooie traditie bij BIG Challenge om aan het begin van de koersweek een eigen motivatiebijeenkomst te houden. Samen stilstaan bij het doel waarvoor we naar Frankrijk zijn gekomen. Een bijeenkomst die extra lading krijgt door de aanwezigheid van zanger Maarten Peters. Dit keer vertolkte hij onder meer het lied 'Vandaag begraaf ik jou in mij' en de door hem speciaal voor Alpe d'HuZes geschreven liederen 'Hoop' en 'Dichter...

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 6 juni 2018

BIG Challenge verwent deelnemers Alpe d'HuZus/Alpe d'HuZes

In het entertainmentpunt van BIG Challenge tussen bocht 4 en 3 op de Alpe d'Huez is het niet alleen gezellig. Ook worden alle deelnemers aan Alpe d'HuZus en Alpe d'HuZes getrakteerd op een verfrissend bekertje water en diverse soorten versnaperingen. Dankzij enkele gulle sponsors kunnen de vrijwilligers van BIG Challenge tomaatjes en stukjes ei, komkommer, paprika en chocola uitdelen. Altijd lekker op hun weg naar...

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 6 juni 2018

Ook Fransen fan van BIG Challenge

Hoe blij de Fransen met Alpe d’HuZes zijn hebben de burgemeesters van Alpe d’Huez, Le Bourg d’Oisans en La Garde de afgelopen dagen andermaal bevestigd in gesprekken met de Alpe d’HuZes-organisatie.

Ook BIG Challenge weet zich inmiddels verzekerd van de sympathie van de Fransen ter plaatse getuige de kleding van deze dame in de 'boulangerie'.

0 reactie(s)   |   lees verder »
Volg BIG Challenge op social media
     
Sponsoren
Filmpje
BIG Challenge in het nieuws
Partners