Doneer hier tegen kanker

Zoek een team of fietser

Tussenstanden
Gedoneerd € 54.101,00
Aantal teams 16
Aantal deelnemers 91
gepost op 18 oktober 2018

Schrijf je in voor BIG Challenge 2019

In 2019 zal de Nederlandse land- en tuinbouw zich via BIG Challenge weer inzetten voor het goede doel. Meedoen met BIG Challenge is een sportieve manier om geld in te zamelen voor onderzoek naar de strijd tegen kanker. Daarnaast draag je bij aan de promotie van de agrarische sector. Ook voor een bedrijf gerelateerd aan de sector, is het naast een sportieve manier van geld inzamelen een goede manier om aan teambuilding te werken en te kunnen...

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 12 oktober 2018

John van Paassen wil met varkensteam de berg op

Varkenshouder John van Paassen gaat voor de derde keer met BIG Challenge, farmers against cancer, de Alpe d’HuZes beklimmen. Zijn ambitie is om dat te doen met een compleet team van varkenshouders. “Met Herman is het ooit zo begonnen. Hoe mooi zou het zijn als we dat voor elkaar krijgen.”

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 27 september 2018

Terugblik op succesvol jubileumjaar 2018

Op zaterdag 22 september blikten een groot aantal BIG Challengers terug op de succesvolle tiende editie van BIG Challenge. Naast een gezellig samenzijn met hapje (lees: perfect verzorgde BBQ) en een drankje nam stuurgroeplid Harold Korsten de deelnemers mee terug naar die bijzondere berg in die bijzondere week.

Streefbedrag ruim gehaald
Tijdens de bijeenkomst op landgoed/melkveebedrijf De Barendonk in het Brabantse Beers...

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 30 augustus 2018

BIG Challenge 2019 gaat alweer snel van start

Doe je ook mee met BIG Challenge en geef je jezelf een cadeau voor het leven? Ook volgend jaar doet BIG Challenge weer mee met Alpe d’HuZes. Voor de 11e keer zelfs! Daarom zijn we op zoek naar enthousiaste fietsers, wandelaars en runners die willen deelnemen aan BIG Challenge 2019.

Je bent van harte welkom als je werkzaam bent in de land- en tuinbouw of de agrarische sector een warm hart toedraagt. Samen maken we zo snel mogelijk...

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 30 augustus 2018

Terugblikken en BBQ’en op zaterdag 22 september

Om het afgelopen seizoen goed af te sluiten organiseert BIG Challenge zoals elk jaar een BBQ. Deze dag blikken we terug op het succes van 2018 en kijken we vooruit naar een nieuw seizoen in 2019! Dit alles vindt plaats op zaterdag 22 september van 14.00 uur tot 22.00 uur. De locatie is Landgoed De Barendonk, Millseweg 13 in Beers (www.barendonk-holsteins.com en www.barendonk.nl).

2 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 16 augustus 2018

Benefietconcert met Maarten Peters e.a.

Maarten Peters, bekend van zijn optreden tijdens Alpe d'HuZes en singer-songwriter van ons BIG Challenge-lied, treedt woensdag 12 september op in Uden. Hij doet dit tijdens het benefiet-concert  'Artiesten en artsen samen tegen kanker'.
Maarten treedt op met collega-artiesten Maaike Widdershoven en Maurice de Greef die deze avond een gelegenheidsduo vormen, Gerard Alderliefste en cabaretier Bart Stultiens.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 24 juli 2018

Nooit te oud voor Alpe d'HuZes

Twijfel je over deelname aan BIG Challenge/Alpe d'HuZes? Niet wegens tijdgebrek, maar vanwege je leeftijd? Nou, leeftijd hoeft echt geen probleem te zijn. Dat bewees Hessel Bouma dit jaar voor de derde keer. De 77-jarige !!!! Fries fietste ondanks het slechte weer toch maar even twee keer de Alpe op, de derde beklimming liet hij uiteindelijk toch maar voor wat het was: 
“In de afdeling kreeg ik het koud,...

0 reactie(s)   |   lees verder »
Volg BIG Challenge op social media
     
Sponsoren
Filmpje
BIG Challenge in het nieuws
Partners
  Contact   Privacyverklaring