Doneer hier tegen kanker

Zoek een team of fietser

Tussenstanden
Gedoneerd € 1.045.446,00
Aantal teams 38
Aantal deelnemers 332
gepost op 27 mei 2009

Videoboodschappen Alpe d'HuZes

Van maandag 1 juni tot en met vrijdag 5 juni kunnen jullie mijn belevenissen in Frankrijk volgen via videoboodschappen. Ik maak dagelijks een filmpje, dat ik op de site plaats. Op deze manier kunnen jullie de laatste voorbereidingen en de klim van de Alpe d’Huez op 4 juni samen met mij beleven. We gaan er een prachtige week van maken, want opgeven is geen optie!

  6 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 25 mei 2009

FeelGood

Voor zaterdag 23 mei had Lex een spinning marathon georganiseerd. Een opdracht van school. 16 Jaar oud en dan al in staat zijn om het negatieve om te zetten in iets positiefs. Wat mij betreft het eerste feelgood-moment. Samen met leraar Bob en klasgenoot Bo hebben ze iets prachtigs neergezet. Het kan geen toeval zijn dat de naam van de sportschool FEELGOOD is.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 14 mei 2009

Kom allemaal naar de Spinningmarathon!

Op zaterdag 23 mei organiseer ik, samen met enkele klasgenootjes, een spinningmarathon bij fitnesscentrum Feelgood in Udenhout. Je kunt hier fietsen tegen kanker. Al het geld wat bij elkaar wordt gefietst, komt geheel ten goede aan het KWF.

1 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 28 april 2009

Trots

Wat heb ik een rare week achter de rug!
Maar het mooie is dat ik er met een heel goed gevoel op terug kijk.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 22 april 2009

Rotterdam

Voor het eerst van mijn leven ben ik met tegenzin naar Rotterdam gegaan.
Afgelopen maandag hebben we een bezoek gebracht aan het Erasmus Medisch Centrum.
Nu alle reguliere chemo’s niet meer werken zijn we daar gaan praten over middelen in de onderzoeksfase. Het zal een heel moeilijke beslissing worden.
Een echt ‘duivels dilemma’. Wat de werking zal zijn weet je niet. De kans dat het iets doet is heel klein....

6 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 30 maart 2009

Waarom op 26 april meedoen aan de toertocht?

Hoeveel mensen in de varkenshouderij hebben een racefiets? Ik weet het niet, maar het zijn er veel. Ja, maar wat is veel, zul je jezelf afvragen. De doelstelling voor 26 april is in ieder geval dat er minimaal 200 fietsers meedoen aan deze prachtige fietstocht door Noord-Limburg, Het rijk van Nijmegen en zelfs een stuk door Duitsland. Je kunt kiezen uit diverse afstanden, van 65 km tot maar liefst 140 km voor de échte doorzetters.

... 2 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 5 maart 2009

Geld maakt niet gelukkig

Dat klopt niet helemaal, want de laatste tijd kom ik er iedere keer weer achter dat geld wel degelijk gelukkig maakt! Als je inmiddels al meer dan 50.000 euro aan sponsorgeld binnen hebt gehaald, dan geeft je dat namelijk een heel goed en gelukkig gevoel. Zeker in het geval van de hele bijzondere giften. Zaterdag kreeg ik er weer zo een.

  5 reactie(s)   |   lees verder »
Volg BIG Challenge op social media
     
Sponsoren
Filmpje
BIG Challenge in het nieuws
Partners
  Contact   Privacyverklaring