Doneer hier tegen kanker

Zoek een team of fietser

Tussenstanden
Gedoneerd € 1.045.446,00
Aantal teams 38
Aantal deelnemers 332
gepost op 19 januari 2010

Herman Houweling overleden

Herman Houweling is maandagavond 18 januari in het bij zijn van zijn familie om 10 voor 8 ’s avonds ingeslapen. Herman heeft bijna drie jaar op een onvergetelijke wijze tegen kanker gestreden. Hij wilde niet ziek zijn en zette zich vol overgave in voor BIG Challenge 2009: zijn uitdaging, om samen met de Nederlandse varkenshouderij minimaal 100.000 euro bij elkaar te brengen voor onderzoek naar kanker.

2 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 19 januari 2010

In memoriam

Gisteravond bereikte ons het bericht dat Herman Houweling in het bijzijn van zijn familie is overleden.

We wensen Karin, Lex en Loes veel sterkte toe met het verwerken van dit verlies en we zullen Herman nog heel lang bij ons dragen in ons hart.

Medewerkers Imagro

In memoriam
Herman Houweling
6 februari 1962 – 18 januari 2010

Klik op lees verder om Hermans In memoriam te lezen. Op deze website...

2 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 23 december 2009

BIG Challenge nu ook op Hyves

Met ingang van deze week is BIG Challenge ook te volgen op Hyves. Meld je dus snel aan en nodig al je vrienden uit om lid te worden van de BIG Challenge Hyves. De Hyves is voor iedereen toegankelijk. Surf dus direct naar http://bigchallenge.hyves.nl en meld je aan!

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 18 december 2009

Minister Verburg in BIG Challenge 2010?

Aan Minister Verburg is 1 december het Alpe d’HuZes-boek overhandigd. Zij was een van de prominenten die Herman een hart onder de riem gaf op de website bigchallenge2009.nl. Haar bijdrage heeft in 2009 ervoor gezorgd dat meer sponsors voor een groter bedrag Herman gingen steunen.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 26 november 2009

Veiling BIG Challenge schilderijen

Tijdens de Landbouw Vakbeurs in ’s-Hertogenbosch zijn diverse schilderijen gemaakt door mensen met hart voor de varkenshouderij. Onder anderen Marianne Vos (wielrenster Nederland Bloeit), Maarten Tjillingii (wielrenner Rabobank) en Marlies (Boer zoekt Vrouw) maakten een creatief kunstwerk voor BIG Challenge. Heeft u altijd al een echte Marianne Vos aan de muur willen hebben hangen? Grijp dan uw kans, want vanaf half december worden deze...

1 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 25 november 2009

Een goede start voor BIG Challenge 2010

BIG Challenge 2010 is succesvol gestart. De actie ‘Doneer een big’ van de studenten van Hogeschool HAS den Bosch heeft al ruim € 11.000,- opgebracht. Tijdens de Landbouwvakbeurs in Den Bosch heeft menig varkenshouder naast de BIG Challenge-stand ook het symposium ‘Een andere kijk op gezondheid’ bezocht.


0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 24 november 2009

Het BIG Challenge 2010 fietsteam

Het BIG Challenge team dat in 2010 o.a. deel gaat nemen aan Alpe d’HuZes is bijna compleet. Voor de overige plaatsen worden op dit moment mensen benaderd.

1 reactie(s)   |   lees verder »
Volg BIG Challenge op social media
     
Sponsoren
Filmpje
BIG Challenge in het nieuws
Partners
  Contact   Privacyverklaring