Doneer hier tegen kanker

Zoek een team of fietser

Tussenstanden
Gedoneerd € 916.894,00
Aantal teams 38
Aantal deelnemers 331
gepost op 21 april 2010

Zes helden in Vakblad Varkens

Zes helden van varkenshouders. Elk met een eigen verhaal en motivatie om te strijden tegen die vreselijke ziekte kanker. Zij springen 3 juni op de fiets om 6 keer de Alpe d’Huez te beklimmen. Deze week een artikel in Vakblad Varkens [klik naar artikel]. Een mooie kennismaking. En er volgen meer, want deze week hebben we twee nieuwe varkenshouders verwelkomd in het BIG Challenge-team: Rene Poels en Jos Roelen.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 21 april 2010

BIG Challenge team opent Mortelenboerendag

De Mortelenboeren organiseren hun jaarlijkse Mortelenboerendag. Tijdens deze dag zetten een vijftal bedrijven hun deuren open. Dit jaar wordt de Mortelenboerendag geopend door het BIG Challenge team.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 16 april 2010

Succesvol evenement John van Paassen

Varkenshouder John van Paassen kijkt terug op een succesvol wielerevenement zaterdag 3 april in het Cultuur Centrum Deurne. De avond had als thema ‘Op weg naar de top’ en werd gevuld door sprekers als wielrenster Sanne van Paassen, Peter Kapitein en John van Paassen zelf.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 15 april 2010

Samen sterk

BIG Challenge, het initiatief van Herman Houweling, kan vrijwel niemand in de sector ontgaan zijn. Vorig jaar zamelde hij hiermee samen met de Nederlandse varkenshouderij meer dan 100.000 euro in voor kankeronderzoek. Op 18 januari jl. overleed Herman aan de gevolgen van zijn ziekte. Maar BIG Challenge gaat door! Ook ik krijg de kans om mijn bijdrage te leveren aan deze actie. Op 3 juni fietsen wij met een team van 24 vertegenwoordigers uit...

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 14 april 2010

Onze Herman motivator voor alle Alpe d’HuZes-fietsers

Vandaag 14 april is het nog 50 dagen en dan staat het BIG Challenge-fietsteam onder aan de Alpe d'Huez. Het zal wel even slikken zijn, want zo aan de voet van de berg lijkt het bedwingen een enorme klus. In zijn column steekt Coen van Veenendaal, voorzitter Alpe d’HuZes, ons als fietsers een hart onder de riem. Hij zet daar onze ‘Herman’ in als motivator. Na het lezen van Coens inspirerende column staan we weer helemaal op...

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 25 maart 2010

Promoot Big Challenge-tocht 25 april

Help mee en promoot de Twan Poels Klimclassic en de unieke gezinstocht op 25 april in Ottersum. Dat kan door op zoveel mogelijk openbare plekken, op scholen en in supermarkten de posters te verspreiden. Deze posters zijn te vinden op deze website onder de button ‘Pers’. Print ze uit en hang ze op.
 

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 24 maart 2010

BIG Challenge in het nieuws

In aanloop naar de ‘theatershow’ van John van Paassen besteedt de plaatselijke pers veel aandacht aan BIG Challenge. De berichten zijn te lezen onder ‘Big Challenge in het nieuws’.
De zaal voor de theatershow op 3 april in Deurne raakt al aardig gevuld. Bestel snel, voordat je te laat bent voor deze bijzondere avond. Surf naar www.ccdeurne.nl.
 

0 reactie(s)   |   lees verder »
Volg BIG Challenge op social media
     
Sponsoren
Filmpje
BIG Challenge in het nieuws
Partners
  Contact   Privacyverklaring