Doneer hier tegen kanker

Zoek een team of fietser

Tussenstanden
Gedoneerd € 906.821,00
Aantal teams 38
Aantal deelnemers 331
gepost op 25 mei 2010

Elkaar een Hermannetje geven

Verslag van Michel Schoneveld, fietser BIG Challenge-team.
“Om tien uur begon het officiële gedeelte met het Alpe d HuZes-lied. Wat een mooi nummer wordt dit toch, echt kippenvel en opzwepend !! Daarna kwam Coen van Veenendaal aan het woord op zijn eigen unieke en bekende manier. Erg mooi was de aandacht die hij besteedde aan Herman Houweling. Indrukwekkend ook was dat tijdens de presentatie links en rechts die mooie foto van...

1 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 7 mei 2010

BIG Challenge goed vertegenwoordigd tijdens opening 13de zichtstal

Een fotoimpressie vind je hier.

 

 

Tijdens de opening van de varkenszichtstal van Eric van Zutphen en Jacqueline van Krieken in Zijtaart, was BIG Challenge goed vertegenwoordigd. Niet alleen hadden de kinderen het T-shirt 'Varkens zijn cool' aan, de sprekers ontvingen ook eenzelfde shirt. Hiernaast riep Jacqueline op te doneren...

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 5 mei 2010

Wielerclinic Marianne Vos

Unieke actie: wielrenclinic door wereldkampioene Marianne Vos op 6 mei. Aanmelden via http://alpedhuzes.ncrv.nl/pagina/clinic-marianne-vos.
Maar er volgen er meer. Op zaterdag 13 november organiseert Nederland Bloeit een speciale indoor baanclinic met Marianne Vos. Kijk en meld aan op www.nederlandbloeit.nl/clinic.
 

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 26 april 2010

Foto's toertocht staan online

De foto's die op zondag 25 april gemaakt zijn door Jannemieke Fotografie vindt u op onze website.

Een fotoimpressie van de fietstocht en lunch met Marianne Vos vindt u hier.

Voor foto's van alle afstanden klikt u hier.

2 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 26 april 2010

Fietsen tegen kanker groot succes

Op zondag 25 april fietsten 800 fietsers mee met de Twan Poel Klimclassic in het Limburgse Ottersum. De ‘classic’ werd georganiseerd door Toerclub Gennep in samenwerking met de Alpe d’HuZes-teams BIG Challenge en Concilio. De deelnemers hebben samen 3500 euro gedoneerd. Dit jaar werd voor het eerst ook een gezinstocht door het Maasdal georganiseerd. Hieraan deden ruim 100 volwassenen en kinderen mee.

2 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 21 april 2010

Zes helden in Vakblad Varkens

Zes helden van varkenshouders. Elk met een eigen verhaal en motivatie om te strijden tegen die vreselijke ziekte kanker. Zij springen 3 juni op de fiets om 6 keer de Alpe d’Huez te beklimmen. Deze week een artikel in Vakblad Varkens [klik naar artikel]. Een mooie kennismaking. En er volgen meer, want deze week hebben we twee nieuwe varkenshouders verwelkomd in het BIG Challenge-team: Rene Poels en Jos Roelen.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 21 april 2010

BIG Challenge team opent Mortelenboerendag

De Mortelenboeren organiseren hun jaarlijkse Mortelenboerendag. Tijdens deze dag zetten een vijftal bedrijven hun deuren open. Dit jaar wordt de Mortelenboerendag geopend door het BIG Challenge team.

0 reactie(s)   |   lees verder »
Volg BIG Challenge op social media
     
Sponsoren
Filmpje
BIG Challenge in het nieuws
Partners
  Contact   Privacyverklaring