Doneer hier tegen kanker

Zoek een team of fietser

Tussenstanden
Gedoneerd € 916.894,00
Aantal teams 38
Aantal deelnemers 331
gepost op 17 juni 2010

Herman blijft inspireren

Wie op internet naar Alpe d’HuZes zoekt, vindt vele artikelen over fietsers die 3 juni de Alpe bedwongen. De Gelderlander, maar ook dagblad Trouw hebben er uitgebreid aandacht aan besteed. In een van de verhalen van Trouw wordt Herman Houweling wederom genoemd. Zijn interview vorig jaar met Frits Barend is nog steeds een inspirerend moment voor velen.
http://www.trouw.nl/religie-filosofie/nieuws/dossiers/article3084396.ece/Alpe_d_HuZes.html

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 14 juni 2010

Geweldig Vlierdens benefietconcert

Het dorp Vlierden heeft een geweldige bijdrage geleverd aan BIG Challenge. Vrijdag 11 juni organiseerde het dorp een benefietconcert voor dorpsgenoot John van Paassen, tevens teamlid BIG Challenge. Een concert met een geweldige band ondersteund met vier blazers. John vertelde op bezielende wijze zijn belevenissen tijdens de Alpe d’HuZes en hoe het gedoneerde geld besteed zal worden. Ruim 400 mensen hoorden zijn verhaal aan. Het entreebedrag...

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 11 juni 2010

Hoe mens en berg één worden

Anne, dochter van Dore-Mieke Verrijt, zag bij de foto van Coen van Veenendaal de Alpe d’Huez in zijn gezicht. Om het voor ons ook zichtbaar te maken, heeft ze de foto bewerkt. En dit is het resultaat.
 

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 8 juni 2010

Vrijdag 11 juni benefietconcert Vlierden

Mooie mensen zijn vrijdag 11 juni in Vlierden te vinden. Iedereen is hier uitgenodigd voor het speciale benefietconcert in Vlierden. Plaatselijke muzikanten vormen voor deze gelegenheid samen een band. Het koor To Enjoy zingt mee en er zijn diverse optredens van gastartiesten.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 8 juni 2010

Varkens zijn cool op verkiezingstournee

Zaterdag 5 juni bezocht CDA’er en Tweede Kamer-lid Elly Blanksma de regio Zuidoost-Brabant als onderdeel van de CDA-verkiezingstournee. De discussie rondom de megastallen en de varkenshouderij boeiden haar blijkbaar zo dat zij graag tijdens deze warme dag in het T-shirt Varkens zijn cool rondliep. Uiteraard met op de achterzijde: ‘Ik steun BIG Challenge’.

2 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 6 juni 2010

Hermans waarheid

Al op het feest zijn ter afscheid vele handen geschud en kussen en knuffels uitgedeeld. Sommigen vertrekken al vroeg in de ochtend, anderen doen het rustig aan. We zeggen tegen elkaar dat alles perfect is verlopen, geen wanklank gehoord. Ondanks dat we met een enorme groep (75 mensen) waren, hebben we veel dingen samen gedaan. Goed voor de teamgeest en de contacten. We kenden elkaar lang niet allemaal. Met name partners en kinderen (pubers)...

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 5 juni 2010

Dansende varkens

Vrijdag was een dag om alle spierschade te inventariseren, maar vooral een dag om bij te komen en alles nog eens de revue te laten passeren. Het ontbijt in Palais des Sports met het hele team is daarvoor een uitstekende gelegenheid. Zowel de fietsers als de supporters blijven lang hangen om alle verhalen en gebeurtenissen te horen en uit te wisselen.

2 reactie(s)   |   lees verder »
Volg BIG Challenge op social media
     
Sponsoren
Filmpje
BIG Challenge in het nieuws
Partners
  Contact   Privacyverklaring