Doneer hier tegen kanker

Zoek een team of fietser

Tussenstanden
Gedoneerd € 782.677,00
Aantal teams 24
Aantal deelnemers 183
gepost op 5 maart 2009

Geld maakt niet gelukkig

Dat klopt niet helemaal, want de laatste tijd kom ik er iedere keer weer achter dat geld wel degelijk gelukkig maakt! Als je inmiddels al meer dan 50.000 euro aan sponsorgeld binnen hebt gehaald, dan geeft je dat namelijk een heel goed en gelukkig gevoel. Zeker in het geval van de hele bijzondere giften. Zaterdag kreeg ik er weer zo een.

  5 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 8 februari 2009

Bedankt!

“Vergeet niet alle sponsors te bedanken”, zei mijn vrouw Karin al twee weken geleden tegen mij. Ze kent me: enthousiast ergens aan beginnen en dan vergeten de mensen en bedrijven die hun steun hebben betuigd, te bedanken. Vorige week kreeg ik er nog een ‘reminder’ bij. Lindy, mijn regulateur voor de website bij Imagro, vroeg mij een stukje te schrijven als bedankje voor alle sponsoring.

2 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 21 januari 2009

Presentatie Rabobank wielerploeg

“Daar zit ik dan. Tussen Denis Menchov en Tom Leezer. Twee kopstukken van de Rabo wielerploeg. Denis Menchov bekend als de altijd zwijgzame rus die twee keer de ronde van Spanje wist te winnen en afgelopen jaar ook in de tour tot de favorieten behoorde.
Tom Leezer pakte in 2007 zijn vierde nationale titel als wegwielrenner. Hij behaalde de rood-wit-blauwe trui in 1999 bij de jeugd, in 2003 bij de junioren en in 2007 bij de beloften....

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 20 januari 2009

Waarom BIG Challenge 2009?

“Iedereen die mij een beetje kent weet dat ik iets met varkens heb. Die voorliefde voor de varkenshouderij werd mij met de paplepel ingegeven. Mijn opa was varkenshandelaar en verkocht ook veevoer. In 1962 nam mijn vader dit handelsbedrijf over, waar ook ik als kleine jongen heel wat uurtjes doorbracht. Niet vreemd dat ik voor een Agrarische opleiding koos. Het werd de MAS in Gorinchem. Hierna ben ik in Horst de Middelbaar Kader opleiding...

2 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 8 januari 2009

Wie is Herman?

“Dit jaar is het alweer 25 jaar geleden dat ik mijn loopbaan startte bij Arie Blok Mengvoeders in Woerden. Via Denkavit, Sturko en Elanco ben ik twee jaar geleden bij De Heus Mengvoeders terecht gekomen. Kort daarna werd er darmkanker bij mij geconstateerd. Hierdoor staan mijn werkzaamheden voor dit bedrijf helaas al geruime tijd op een laag pitje.”

8 reactie(s)   |   lees verder »
Volg BIG Challenge op social media
     
Sponsoren
Filmpje
BIG Challenge in het nieuws
Partners
  Contact   Privacyverklaring