Doneer hier tegen kanker

Zoek een team of fietser

Tussenstanden
Gedoneerd € 0,00
Aantal teams 6
Aantal deelnemers 27
gepost op 18 december 2009

Minister Verburg in BIG Challenge 2010?

Aan Minister Verburg is 1 december het Alpe d’HuZes-boek overhandigd. Zij was een van de prominenten die Herman een hart onder de riem gaf op de website bigchallenge2009.nl. Haar bijdrage heeft in 2009 ervoor gezorgd dat meer sponsors voor een groter bedrag Herman gingen steunen.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 26 november 2009

Veiling BIG Challenge schilderijen

Tijdens de Landbouw Vakbeurs in ’s-Hertogenbosch zijn diverse schilderijen gemaakt door mensen met hart voor de varkenshouderij. Onder anderen Marianne Vos (wielrenster Nederland Bloeit), Maarten Tjillingii (wielrenner Rabobank) en Marlies (Boer zoekt Vrouw) maakten een creatief kunstwerk voor BIG Challenge. Heeft u altijd al een echte Marianne Vos aan de muur willen hebben hangen? Grijp dan uw kans, want vanaf half december worden deze...

1 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 25 november 2009

Een goede start voor BIG Challenge 2010

BIG Challenge 2010 is succesvol gestart. De actie ‘Doneer een big’ van de studenten van Hogeschool HAS den Bosch heeft al ruim € 11.000,- opgebracht. Tijdens de Landbouwvakbeurs in Den Bosch heeft menig varkenshouder naast de BIG Challenge-stand ook het symposium ‘Een andere kijk op gezondheid’ bezocht.


0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 24 november 2009

Het BIG Challenge 2010 fietsteam

Het BIG Challenge team dat in 2010 o.a. deel gaat nemen aan Alpe d’HuZes is bijna compleet. Voor de overige plaatsen worden op dit moment mensen benaderd.

1 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 22 november 2009

BIG Challenge symposium op Landbouw Vakbeurs goed bezocht

Actie ‘Doneer een big’ levert bijna 10.000 euro op

De Landbouw Vakbeurs in de Bossche Brabanthallen trok dit jaar maar liefst 30.463 bezoekers. Bij de opening van de beurs werd de Nederlandse varkenshouderij vertegenwoordigd door 550 ondernemers uit de sector. Het BIG Challenge symposium ‘Een heel andere kijk op gezondheid’ op donderdag 15 oktober trok nog eens 80 mensen uit diezelfde sector. Grote afwezige was...

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 8 september 2009

Big Challenge-symposium "Een andere kijk op gezondheid"

Big Challenge 2009 is een succes. Samen haalden we als sector meer dan 100.000 euro op voor de strijd tegen kanker. Ook brachten we hiermee de varkenshouderij op een heel andere manier in het nieuws. Als het aan ons ligt, wordt Big Challenge 2010 nog veel mooier. Dan neemt de Nederlandse varkens - houderij met een eigen team deel aan de Alpe d’HuZes. Dit team willen wij graag aan u presenteren tijdens het Big Challenge-symposium.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 29 juni 2009

Het zwarte gat

“Ben je niet bang dat je in een zwart gat terecht komt na 4 juni?” Als die vraag gesteld werd, dacht ik er niet over na. Ik wilde er niet over denken. 4 juni is het doel en daarna zien we wel verder.

2 reactie(s)   |   lees verder »
Volg BIG Challenge op social media
     
Sponsoren
Filmpje
BIG Challenge in het nieuws
Partners
  Contact   Privacyverklaring