Doneer hier tegen kanker

Zoek een team of fietser

Tussenstanden
Gedoneerd € 782.677,00
Aantal teams 24
Aantal deelnemers 183
gepost op 8 juni 2009

De week tegen de machteloosheid

De week tegen de machteloosheid

Eigenlijk een heel rare titel voor mijn stukje. Want dat stukje gaat immers over de geweldige ervaringen van de afgelopen dagen. Toch is het woord ‘machteloosheid’ iets wat de laatste tijd veel opduikt in mijn omgeving. Zelf heb ik het een aantal keren gevoeld. Je zo goed voelen en dan toch weer te horen krijgen dat het in je buik niet goed gaat; dat geeft dus echt een gevoel van machteloosheid.... 9 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 5 juni 2009

videoboodschap 5 juni

10 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 3 juni 2009

Videoboodschap 3 juni

9 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 2 juni 2009

Videoboodschap 2 juni

3 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 27 mei 2009

Videoboodschappen Alpe d'HuZes

Van maandag 1 juni tot en met vrijdag 5 juni kunnen jullie mijn belevenissen in Frankrijk volgen via videoboodschappen. Ik maak dagelijks een filmpje, dat ik op de site plaats. Op deze manier kunnen jullie de laatste voorbereidingen en de klim van de Alpe d’Huez op 4 juni samen met mij beleven. We gaan er een prachtige week van maken, want opgeven is geen optie!

  6 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 25 mei 2009

FeelGood

Voor zaterdag 23 mei had Lex een spinning marathon georganiseerd. Een opdracht van school. 16 Jaar oud en dan al in staat zijn om het negatieve om te zetten in iets positiefs. Wat mij betreft het eerste feelgood-moment. Samen met leraar Bob en klasgenoot Bo hebben ze iets prachtigs neergezet. Het kan geen toeval zijn dat de naam van de sportschool FEELGOOD is.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 14 mei 2009

Kom allemaal naar de Spinningmarathon!

Op zaterdag 23 mei organiseer ik, samen met enkele klasgenootjes, een spinningmarathon bij fitnesscentrum Feelgood in Udenhout. Je kunt hier fietsen tegen kanker. Al het geld wat bij elkaar wordt gefietst, komt geheel ten goede aan het KWF.

1 reactie(s)   |   lees verder »
Volg BIG Challenge op social media
     
Sponsoren
Filmpje
BIG Challenge in het nieuws
Partners
  Contact   Privacyverklaring