Doneer hier tegen kanker

Zoek een team of fietser

Tussenstanden
Gedoneerd € 0,00
Aantal teams 6
Aantal deelnemers 27
gepost op 4 februari 2010

Al twee titaniumdonateurs

Hendrix UTD en Dopharma zijn de eerste twee titaniumdonateurs voor  BIG Challenge. Zij hebben respectievelijke 5.000 en 10.000 euro gedoneerd. Daarmee staat de teller nu op bijna 25.000 euro. We zijn daarmee flink op weg om ons doel van 200.000 euro voor het kankerfonds te realiseren.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 4 februari 2010

Donaties tijdens herdenking Herman

Tijdens de herdenking van Herman Houweling op 23 januari is er gecollecteerd voor de Alpe d’HuZes. De naar schatting 400 aanwezigen hebben een bedrag van 2118 euro gedoneerd. Dit bedrag is door Karin aan Hermans donatielijst voor BIG Challenge toegevoegd.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 4 februari 2010

25 april: Fietsen tegen kanker!

Op zondag 25 april organiseert BIG Challenge2010 samen met Toerclub Gennep een toer/klimtocht in het Limburgse Ottersum. De tocht is vorig jaar ook georganiseerd. Een idee van Herman Houweling om donateurs te werven voor zijn BIG Challenge-actie. Zijn wens was dat varkenshouders en burgers gezamenlijk zouden fietsen voor het kankerfonds. Ter nagedachtenis aan Herman wordt de tocht daarom nog eenmaal op deze manier georganiseerd.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 25 januari 2010

Herdenking Herman Houweling indrukwekkend

Afgelopen zaterdag 23 januari hebben zo’n 400 mensen de herdenking van Herman Houweling in Udenhout bijgewoond. Een mix van fietsers, scholieren, familie, vrienden, oud-collega’s, varkenshouders, dierenartsen en natuurlijk Alpe d’ HuZessers namen afscheid van deze markante en inspirerende man.  

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 19 januari 2010

Herman Houweling overleden

Herman Houweling is maandagavond 18 januari in het bij zijn van zijn familie om 10 voor 8 ’s avonds ingeslapen. Herman heeft bijna drie jaar op een onvergetelijke wijze tegen kanker gestreden. Hij wilde niet ziek zijn en zette zich vol overgave in voor BIG Challenge 2009: zijn uitdaging, om samen met de Nederlandse varkenshouderij minimaal 100.000 euro bij elkaar te brengen voor onderzoek naar kanker.

2 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 19 januari 2010

In memoriam

Gisteravond bereikte ons het bericht dat Herman Houweling in het bijzijn van zijn familie is overleden.

We wensen Karin, Lex en Loes veel sterkte toe met het verwerken van dit verlies en we zullen Herman nog heel lang bij ons dragen in ons hart.

Medewerkers Imagro

In memoriam
Herman Houweling
6 februari 1962 – 18 januari 2010

Klik op lees verder om Hermans In memoriam te lezen. Op deze website...

2 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 23 december 2009

BIG Challenge nu ook op Hyves

Met ingang van deze week is BIG Challenge ook te volgen op Hyves. Meld je dus snel aan en nodig al je vrienden uit om lid te worden van de BIG Challenge Hyves. De Hyves is voor iedereen toegankelijk. Surf dus direct naar http://bigchallenge.hyves.nl en meld je aan!

0 reactie(s)   |   lees verder »
Volg BIG Challenge op social media
     
Sponsoren
Filmpje
BIG Challenge in het nieuws
Partners
  Contact   Privacyverklaring