Doneer hier tegen kanker

Zoek een team of fietser

Tussenstanden
Gedoneerd € 924.912,00
Aantal teams 38
Aantal deelnemers 331
gepost op 9 oktober 2020

Een bericht van de stuurgroep van BIG Challenge

Beste BIG Challengers,

We leven in rare en onzekere tijden en wat de rest van het jaar en 2021 gaan brengen weten we nog niet. Wel is duidelijk dat veel activiteiten rondom BIG Challenge / Alpe d’HuZes anders zullen gaan dan we gewend zijn.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 6 oktober 2020

Webshop BIG Challenge 2 weken open, dus sla je slag!

Een mooie start van het nieuwe BIG Challenge-seizoen is het investeren in de originele BIG Challenge fiets- en loopkleding. De webshop van BIG Challenge is weer open om sportkleding te bestellen!

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 13 september 2020

Doe mee met de High tech MTB Challenge!

Op zondag 4 oktober is BIG Challenge team Duynie betrokken bij de organisatie van de High tech MTB Challenge in Eindhoven. De opbrengst komt uiteraard 100% ten goede van Alpe d'HuZes. De eerste evenementen voor Alpe d'HuZes 2021 zijn een feit!

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 4 september 2020

Een toekomst vol (on)zekerheden

We hadden zo gehoopt op een ziekenhuisvrije zomer. Maar helaas werd deze zomer alles behalve ziekenhuisvrij. Op de planning stond een weekje naar de Ardennen met Jaap, Eva en Vera. We hadden een groot landhuis in the middle of nowhere gehuurd, mooi coronaproof, van alles en iedereen verlaten. 

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 18 augustus 2020

Kijktip voor woensdag: BIG Challenge in Nederland staat op tegen kanker

Dit jaar is de tiende editie van ‘Nederland staat op tegen kanker’. En BIG Challenge is daarbij! Dit jaar een editie met een virtueel lint vanwege corona. 

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 21 juli 2020

We stay in touch – Team Cargill 1 & 2

Eén van de teamleden (Hans Huijbers, ondergetekende) was vorig jaar op de berg als supporter en is daar zo enthousiast geworden. Binnen Cargill waren er nog veel meer sportieve collega’s die KWF een warm hart toedragen. Team Cargill zou dit jaar voor het eerst meedoen met 2 teams. “Helaas kon het niet doorgaan, we waren druk met initiatieven om geld op te halen. Iedereen keek uit naar de ervaring op de berg, dus de spanning...

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 20 juli 2020

Bijdrage BIG Challenge 10,4 miljoen euro

BIG Challenge heeft vanaf de oprichting in 2009 tot en met nu 10.396.673 euro opgehaald. Dit geld is 100 procent gedoneerd aan KWF kankerbestrijding. Hiermee is BIG Challenge na Alpe d’HuZes de op een na belangrijkste fondsenwerver voor KWF. 

0 reactie(s)   |   lees verder »
Volg BIG Challenge op social media
     
Sponsoren
Filmpje
BIG Challenge in het nieuws
Partners
  Contact   Privacyverklaring