Doneer hier tegen kanker

Zoek een team of fietser

Tussenstanden
Gedoneerd € 782.677,00
Aantal teams 24
Aantal deelnemers 183
gepost op 12 september 2019

Nieuwe stuurgroepleden: Gosse en Dore-Mieke

De stuurgroep van BIG Challenge verwelkomt twee nieuwe leden: Gosse Smid en Dore-Mieke Verrijt. Beide zijn enthousiaste oud-deelnemers en altijd betrokken gebleven bij het reilen en zeilen van de organisatie. Soms actief, soms meer op de achtergrond. De stuurgroep heet beide van harte welkom en kijkt uit naar een prettige samenwerking!

1 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 12 september 2019

Wie komt onze commissies versterken?

BIG Challenge kan niet bestaan niet zonder de enorme hoeveelheid vrijwilligers die zich elk jaar vol passie inzetten voor de organisatie en het goede doel! Wil jij nog meer betrokken zijn bij de grote gezellige BIG Challenge-familie?

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 12 september 2019

Denk mee over BIG Challenge 2020

Op woensdagavond 9 oktober komen de verschillende commissies van BIG Challenge samen om het afgelopen jaar te evalueren en het nieuwe jaar door te nemen. Dat gebeurt bij Imagro, Sint-Janstraat 2 te Ottersum van 19.00 tot circa 22.00 uur.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 12 september 2019

BIG Challenge 2020 gaat alweer snel van start

Doe je ook mee met BIG Challenge en geef je jezelf een cadeau voor het leven? Volgend jaar doet BIG Challenge voor de 12e keer mee met Alpe d’HuZes 2020. Daarom zijn we op zoek naar enthousiaste fietsers, wandelaars en runners die willen deelnemen aan BIG Challenge 2020.

1 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 8 juli 2019

‘De oneliners blijken op die berg allemaal uit te komen’

BIG Challenge-deelneemster Henny Verhoeven blikt terug op een heel speciale week.

“BIG Challenge maakt het verschil, een rimpeling in het water, het staat nooit meer stil”. Dagenlang zat dit nog in mijn hoofd, regels uit het BIG Challenge lied van Maarten Peters. “De berg wacht, ze strekt haar armen uit, vriend of vijand wat zal het zijn?”, regels uit het Alp d’HuZes lied. En als je daar bent dan...

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 2 juli 2019

Veel aandacht voor BIG Challenge in de (social) media

Mede door BIG Challenge is de aandacht voor Alpe d´HuZes in de media heel hoog geweest. Het twitter-account van BIG Challenge en @BOERBurgerTweet hebben hier ook veel aan bijgedragen. Hartelijk dank aan allen die actief betrokken zijn en geholpen hebben aan alle aandacht.

1 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 1 juli 2019

De koersweek in de BIG Challenge video

Net als voorgaande edities zijn ook dit jaar weer honderden foto’s gemaakt van en rondom BIG Challenge. Maar voor de eerste keer is er ook een professionele film, dankzij de inzet van Koen van Laak, hij volgt de opleiding tot AV-specialist aan het Rijn-IJsselcollege in Arnhem. Bekijk de film op YouTube en (her)beleef onze prachtige week in de Alpen!

1 reactie(s)   |   lees verder »
Volg BIG Challenge op social media
     
Sponsoren
Filmpje
BIG Challenge in het nieuws
Partners
  Contact   Privacyverklaring