Doneer hier tegen kanker

Zoek een team of fietser

Tussenstanden
Gedoneerd € 469.645,00
Aantal teams 38
Aantal deelnemers 326
gepost op 23 januari 2020

Bubbels en Bubbels brengt 2.000 euro op!

De 'ladys only'-avond Bubbels en Bingo van team Pluimvee op zaterdag 18 januari heeft maar liefst 2.000 opgebracht. Dat komt vanzelfsprekend voor 100% ten goede komt voor BIG Challenge / Alpe d'HuZes! Ruim 80 meiden en vrouwen uit de regio Sint Anthonis lieten zich door de organisatie goed vermaken met lekkere drankjes en een hilarische bingo. Team Pluimvee kijkt terug op een fantastische avond. Veel dank aan de deelnemers en...

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 19 januari 2020

In Memoriam - Nic Salden

Een gedreven ambassadeur met een groot warm hart

We zijn heel verdrietig door het overlijden van Nic Salden. Op dinsdag 14 januari 2020, na een wandeling in het Vietnamese Hanoi, werd Nic getroffen door een hartstilstand. Twee dagen na zijn 67e verjaardag. Een gedreven ambassadeur van BIG Challenge met een groot warm hart is van ons heen gegaan. 

12 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 18 januari 2020

Herman Houweling

Vandaag is het alweer 10 jaar geleden dat Herman is overleden aan de gevolgen van darmkanker. Herman de grondlegger van BIG Challenge. Wat zou hij enorm trots zijn om te zien wat hij allemaal te weeg heeft gebracht…

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 17 januari 2020

Bekijk de trainingstochten voor dit jaar!

Ook dit jaar organiseert BIG Challenge weer een aantal trainingstochten, in binnen- en buitenland voor fietsers, hardopers en wanderlaars. De ideale mogelijkheid om te traininen voor de Alpe, maar ook goed het teamgevoel en gewoon heel gezellig! Check snel de speciale pagina met alle informatie. Ga voor opgave naar de agenda. 

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 6 januari 2020

Blog (7) Geneviève Verberk - Hoe gaan we dat vertellen?

We zijn compleet. Na mijn inschrijving, die van onze zoon Jaap en van mijn partner Marc heeft ook onze dochter Eva zich ingeschreven voor deelname aan Alpe d’HuZes met BIG Challenge.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 28 december 2019

Word boeksponsor van boek "21 bochten"

Het BIG Challengeteam Ellen onze Topper brengt een boek uit met als titel “21 bochten, verhalen over Alpe d’HuZes”. In het boek zijn krachtige verhalen opgenomen van deelnemers en vrijwilligers van BIG Challenge over hun motivatie mee te doen aan Alpe d’HuZes. De verkoopopbrengst van het boek is uiteraard voor Alpe d’HuZes.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 24 december 2019

Fijne kerstdagen en een gezond (en sportief!) 2020

De organisatie van BIG Challenge wenst alle deelnemers en vrijwilligers fijne feestdagen en een gezond en sportief 2020!

Samen maken we van het nieuwe BIG Challange-jaar weer een groot succes.

0 reactie(s)   |   lees verder »
Volg BIG Challenge op social media
     
Sponsoren
Filmpje
BIG Challenge in het nieuws
Partners
  Contact   Privacyverklaring