Doneer hier tegen kanker

Zoek een team of fietser

Tussenstanden
Gedoneerd € 924.912,00
Aantal teams 38
Aantal deelnemers 331
gepost op 21 juli 2020

We stay in touch – Team Cargill 1 & 2

Eén van de teamleden (Hans Huijbers, ondergetekende) was vorig jaar op de berg als supporter en is daar zo enthousiast geworden. Binnen Cargill waren er nog veel meer sportieve collega’s die KWF een warm hart toedragen. Team Cargill zou dit jaar voor het eerst meedoen met 2 teams. “Helaas kon het niet doorgaan, we waren druk met initiatieven om geld op te halen. Iedereen keek uit naar de ervaring op de berg, dus de spanning zal komend jaar nog blijven.”

Wat is jullie stand van sponsoring?
We hebben tot dusver ruim € 47.000 opgehaald.

Welke acties stonden nog op het programma dit seizoen, wat zijn ideeën voor komend jaar?
Loterijen, stroopwafels bakken en meerdere markten en evenementen zijn niet doorgegaan. Daarnaast had iedereen in persoonlijke kring nog kleine initiatieven lopen. We hopen dat dit komend jaar weer door kan gaan om aan ons streefbedrag te komen.

Hoe blijven jullie sportief op niveau?
De meeste teamleden blijven momenteel doorsporten. Door regelmatig te fietsen of wandelen hopen we de conditie op peil te houden, waardoor we volgend jaar fit aan de start komen. Hopelijk kunnen we dan zo vaak mogelijk de berg op voor het goede doel. Via Strava kunnen we een deel van het team volgen en aanmoedigen met de trainingen. Daarnaast hebben we een app groep waar we berichten op zetten. Ook is het inmiddels gewoon om het even over AD6 te hebben als we elkaar spreken via de telefoon.

En volgend jaar?
De verwachting is dat iedereen volgend jaar gewoon meedoet. We kijken enorm uit om met ons team samen op de berg de uitdaging aan te gaan en KWF te steunen.

Nog een boodschap voor de andere BIG Challengers?
We zijn enorm onder de indruk van de organisatie van BIG Challenge, ze hebben zoveel mensen/bedrijven gemobiliseerd om KWF steunen, maar ook onze prachtige sector! Je merkt dat mensen onder BIG Challenge elkaar ook een warm hart toedragen en een speciale band krijgen.


Reacties

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Bericht:
 
Volg BIG Challenge op social media
     
Sponsoren
Filmpje
BIG Challenge in het nieuws
Partners
  Contact   Privacyverklaring