Doneer hier tegen kanker

Zoek een team of fietser

Tussenstanden
Gedoneerd € 906.821,00
Aantal teams 38
Aantal deelnemers 331
gepost op 16 mei 2020

We stay in touch – Sporring4life

Nu Alpe d’HuZes en BIG Challenge een jaar doorschuiven zijn veel activiteiten op een lager pitje of stilgezet. Toch wil de organisatie van BIG Challenge graag weten hoe de teams deze tijd doorkomen en wellicht al voorbereiden op het nieuwe seizoen. Daarom is aan de teams gevraagd hoe ze erbij zitten. Deze serie wordt afgetrapt door de twee teams van Sporring4life.

Wat is jullie stand tot nu toe?
“We hebben tot nu toe met de twee teams van Sporring4life € 63.049 opgehaald.”

Welke acties zijn uitgesteld?
“Vanwege corona hebben we een aantal evenementen uit moeten stellen: De spinning marathon van 15 maart, de mountainbike tocht van 22 maart, de high tea op 29 maart en de benefiet avond van 25 april. Deze gaan zeker nog plaatsvinden, mogelijk nog dit jaar en anders in 2021.”

Zijn er nog lopende acties?
“Op dit moment is Nico Renders nog bezig om oud ijzer te verzamelen voor het goede doel en hebben Will, Anne en Mark de Brouwer een kledingcontainer staan voor inzamelen van oude kleding. De rest van de persoonlijke acties liggen nog even stil.
We hebben ruim € 14.000 opgehaald van Spoordonkse bedrijven. Toch niet slecht voor een dorpje van 1.600 inwoners. Als tegenprestatie is er een wielertenue in de maak waarop de namen van al deze sponsoren gaan prijken. Wanneer deze gereed zijn en corona het toelaat, zullen we een mooie groepsfoto sturen.”

Hoe behouden jullie het teamgevoel?
“Helaas hebben we moeten stoppen met onze wekelijkse spinningavond onder begeleiding van onze deelneemster Marielle Renders. Ze trainde ons iedere week geheel kosteloos, zodat we in topconditie op de berg zouden verschijnen. We hebben samen een WhatsApp-groep waarop we regelmatig contact hebben en elkaar wat opvrolijken met leuk berichten. Er waren ook al een paar trainingsgroepjes ontstaan voor het trainen in de buitenlucht. Op dit moment zijn deze fietsgroepjes beperkt tot de eigen familieleden, die hun wekelijkse rondje maken.”

En volgend jaar, Alpe d’huzes 2021?
“Iedereen heeft aangegeven ook volgend jaar mee te doen en na de hectiek van de corona gaan we zeker weer met elkaar brainstormen over nieuwe sponsorideeën. Wanneer de formule 1 weer van start gaat, kun je bij Peter van Agt poulen op de uitslag, waarbij een deel naar het goede doel gaat. Ook is gesproken over een tweede high tea van Anne de Brouwer en Meeke Rijnen, onder de naam “de wei op” (buiten high tea). Vanwege gebrek aan tijd is het overnemen van de lichtjestocht uit Esbeek niet gelukt, maar hiervoor hebben we nu weer extra tijd gekregen. Dus daar gaan we zeker nog even voor zitten. Ook de verkoop van soep en worstenbrood was in goede aarde gevallen en pakker we weer op.”

In Sporring is er dus nog volop energie over en gaan we ook na de corona; 4 life !!!!!!!!


Reacties

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Bericht:
 
Volg BIG Challenge op social media
     
Sponsoren
Filmpje
BIG Challenge in het nieuws
Partners
  Contact   Privacyverklaring