Doneer hier tegen kanker

Zoek een team of fietser

Tussenstanden
Gedoneerd € 959.552,00
Aantal teams 38
Aantal deelnemers 331
gepost op 13 juni 2020

We stay in touch - Team Jochems

Na een prachtige Alpe d’HuZes-dag in Nederland gaat de focus weer naar seizoen 2021. De organisatie van BIG Challenge wil graag weten hoe de teams deze tijd doorkomen en wellicht al voorbereiden op het nieuwe seizoen. Daarom is aan de teams gevraagd hoe ze erbij zitten. Vandaag vertelt Jose Jochems over Team Jochems.

Wat is jullie stand tot nu toe?
Momenteel komen wij aan een bedrag van € 15.193.

Welke acties zijn uitgesteld?
We hadden in april een spinwedstrijd in het dorp gepland op het terras van ‘t Zusje, ze wilden kleine hapjes verkopen voor ons. Ook zouden we daar BIG Challenge spullen verkopen. Alles zou muzikaal opgefleurd worden door feestband Toeternietoe waar een fietster ook in speelt.

Hoe behouden jullie het teamgevoel?
Wij zijn goede vrienden van elkaar en zien elkaar wekelijks. Twan en Jose zijn een setje. De drie fietsers fietsen in dezelfde tourclub minimaal 2 keer per week, het setje fietst wekelijks samen. We hebben een wandelaar die zelf enkele keren per week op pad gaat. Via een app groepje houden we elkaar ook op de hoogte.

En volgend jaar, Alpe d’huzes 2021?
De hele groep was het er meteen over eens dat we volgend jaar ervoor gaan. Twee deelnemers (Twan en Jose) hebben onder een andere team naam vorig jaar voor het eerst meegedaan. Terugkijkend zijn er geen woorden voor te bedenken wat die week met ons gedaan heeft. Na volop trainen en vol goede moed om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek, kregen we drie weken voor vertrek te horen dat Twan CLL heeft. Tja, dat kwam wel héél erg binnen en heeft de week een intens gevoel gegeven. Wij zijn daarom nu dit jaar en ook volgend jaar nog meer gemotiveerd om de berg zo vaak mogelijk op te gaan en geld binnen te halen.
Geurt, onze enigste wandelaar, is vorig jaar als vrijwilliger mee geweest en wil er nu ook helemaal voor gaan. Antony, de derde fietser, heeft afgelopen twee jaar ook in zijn gezin het nodige mee gemaakt door deze vreselijke ziekte en wil op deze manier zijn steentje bijdragen. Geurt en Antony hebben hun motivatie op de eigen pagina staan.

Ik hoop iedereen die ik nu op FB en BC-pagina heb gezien en gehoord, volgend jaar live te zien en te spreken. Zo mooi hoe iedereen zijn voorbereidingen doet en heeft gedaan en er gewoon mee door gaat... Zo zie je: Opgeven is geen optie!!

 

 

 


Reacties

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Bericht:
 
Volg BIG Challenge op social media
     
Sponsoren
Filmpje
BIG Challenge in het nieuws
Partners
  Contact   Privacyverklaring