Doneer hier tegen kanker

Zoek een team of fietser

Tussenstanden
Gedoneerd € 924.912,00
Aantal teams 38
Aantal deelnemers 331
gepost op 18 juni 2020

We stay in touch - Team Carin

Team Carin zou in 2020 voor het eerst meedoen met Alpe d’HuZes onder de vlag van BIG Challenge. Het team is vernoemd naar het gezamenlijke familielid Carin van de Wiel. Het team wil haar en alle mensen in hun omgeving die te maken hebben met kanker een hart onder riem steken. Heleen van de Wiel vertelt meer over het team en de plannen voor 2021.

Wat is jullie stand van sponsoring?
Wij hebben met Team Carin, de Alpe d'HuZessen en -Zussen, een bedrag van € 14.478 opgehaald.

Hoe zit het met de acties van jullie team?
Aankomend jaar organiseren wij een benefitdiner in Made, een kaartavond in Drunen, een Gooische Vrouwen-bingo in Wilbertoord en een vaderdagactie. Verder hebben we een aantal collectebussen in winkels staan en verkopen we doorlopend heerlijke (biologische) kaas, speciaal bier gebrouwen bij ons in Mill en bidons. Leuk om te vermelden is dat wij inmiddels een aantal vaste afnemers hebben :).

Doen jullie iets om het teamgevoel te behouden?
Jazeker, wij zijn een familieteam en hierdoor zijn we altijd verbonden met elkaar. In juni hebben we een teamfoto gemaakt in de nieuwe koerskleding en we houden elkaar graag op de hoogte van alle trainingsactiviteiten, supporten elkaar hierin en trekken daarin ook regelmatig samen op.

Hoe blijven de teamleden sportief op niveau?
De ooms en tantes in ons team hebben veel ouwe lullen dagen, zij trekken er graag op uit in de vakanties. Ik heb al een trainingskamp voorbij zien komen uit Spanje en de laatste maanden uit de verschillende regio's in Nederland. 

Verwacht je volgend jaar met hetzelfde team mee te doen?
Jammer genoeg kunnen twee mensen van ons team volgend jaar niet mee doen, maar blijven zich wel inspannen voor het KWF. Voor de rest geen wijzigingen en gaan we er helemaal voor in 2021!

Nog een boodschap of gewoon iets leuks te melden aan de andere BIG Challengers?
Wij nemen voor de eerste keer deel aan de Alpe d'HuZes en zijn, op ons mam Jolande van de Wiel na, ook nieuw bij BIG Challenge. Wat een enthousiaste club mensen, we zijn dan ook ontzettend warm ontvangen. Super bedankt daarvoor en we hopen jullie weer snel te zien bij een trainingstocht of evenement!


Reacties

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Bericht:
 
Volg BIG Challenge op social media
     
Sponsoren
Filmpje
BIG Challenge in het nieuws
Partners
  Contact   Privacyverklaring