Doneer hier tegen kanker

Zoek een team of fietser

Tussenstanden
Gedoneerd € 959.552,00
Aantal teams 38
Aantal deelnemers 331
gepost op 14 juni 2020

We stay in touch - Team Agrifirm

Vandaag vertelt team Agrifirm hoe ze deze gekke corona-tijd en uitgestelde Alpe d’HuZes beleven. Al jarenlang behoort Agrifirm tot de trouwe deelnemers aan Alpe d’HuZes / BIG Challenge en dat is dit jaar niet anders.

Wat is jullie stand tot nu toe?
Op het moment van schrijven heeft team Agrifirm €41.756 opgehaald en de drie ‘zussen’ die aan team Agrifirm zijn verbonden hebben bijna €1.500.

Welke acties zijn uitgesteld?
Oorspronkelijk waren er diverse evenementen georganiseerd om geld op te halen, zoals een dienstenveiling en een spinningmarathon. Deze zijn door corona uitgesteld, maar dat geldt ook voor de verkoop van agrarische producten voor dit goede doel. Rond Pasen zouden we bijvoorbeeld bossen tulpen en moten zalm verkopen.

Zijn er nog lopende acties?
De beschikbare voorraad voor de wijn- en bierverkoop slinkt hard. Deze verkopen zijn gewoon doorgegaan! Team Agrifirm haalt donaties op door persoonlijke giften en de verkoop van producten. Team Agrifirm doet al een aantal jaar mee aan Alpe d’HuZes. Dus we hebben inmiddels een goed netwerk en blijven contact houden met donateurs die ons trouw steunen. Oud-deelnemers en collega’s bestellen niet alleen, maar helpen ook met de verkoop.

Hoe behouden jullie het teamgevoel?
Team Agrifirm bestaat uit deelnemers vanuit heel Nederland en het is een mix van medewerkers en klanten van Agrifirm. Uit Noord-Holland een tulpenbroeier, uit Friesland een melkveehouder en een bedrijfsadviseur akkerbouw. Vanuit Drenthe ook een bedrijfsadviseur akkerbouw en er doet een Gelderse melkveehouder mee. Uit Oost-Brabant een bedrijfsadviseur varkenshouderij en een melkveehouder. Vanuit Midden-Brabant twee melkveehouders en uit Flevoland nog een goederenadministrateur en de teamcaptain is planner op de vestiging van Agrifirm in Emmeloord.

Juist de afgelopen maanden zou het teamgevoel een impuls hebben gekregen. Want het plan was om te kunnen trainen op verschillende locaties in Nederland. Dit heeft op donderdag 4 juni pas weer een opstart gekregen en wordt de komende maanden verder ingevuld. Natuurlijk hebben we een groepsapp en houden we elkaar op die manier op de hoogte. Maar, zoals het door een paar teamgenoten werd opgemerkt tijdens onze drijfnatte fiets- en wandelroute op 4 juni, veel gezelliger om met elkaar te kunnen trainen. Dit is wel een bouwsteen voor het teamgevoel, en motiveert enorm!

En volgend jaar Alpe d’Huzes 2021?
Team Agrifirm is er dan zeker bij, voor je het weet is alweer zover. Daarom gaan we komende maanden zoveel als mogelijk in teamverband en op verschillende locaties trainen. Komend najaar pakken we de verkoopacties intensiever op. We verwachten dan weer een paar donatie- en verkoopknallers. De huidige coronaperikelen geven vele beperkingen, maar ook nieuwe uitdagingen en kansen. Onze gezondheid blijft het allerbelangrijkste en we bekijken het van moment tot moment. Let een beetje op elkaar: AMOR FATI!


Reacties

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Bericht:
 
Volg BIG Challenge op social media
     
Sponsoren
Filmpje
BIG Challenge in het nieuws
Partners
  Contact   Privacyverklaring