Doneer hier tegen kanker

Zoek een team of fietser

Tussenstanden
Gedoneerd € 959.552,00
Aantal teams 38
Aantal deelnemers 331
gepost op 14 juni 2020

Wat een mooie Alpe d’HuZes dag hebben we gehad!

Aan de echte week in Frankrijk kon het natuurlijk niet tippen. Maar toch is de organisatie van Alpe d’HuZes erin geslaagd op donderdag 4 juni het speciale Alpe d’HuZes-gevoel in Nederland te beleven. Ook BIG Challenge was duidelijk zichtbaar.

Vanaf half 5 in de ochtend - de tijd dat in Frankrijk het startsein wordt gegeven – waren er de hele dag activiteiten, live te volgen via Alpe d’HuZes-radio. De duizenden kaarsjes, de muziek van Maarten Peeters, de mooie verhalen, een gezamenlijke virtuele klim omhoog… het waren de elementen die de speciale sfeer uit Frankrijk zo herkenbaar maakten.

Ook veel teams van BIG Challenge lieten deze dag niet zomaar voorbijgaan. Een greep uit de vele initiatieven. De deelnemers van Team Ellen met zijn allen zes keer de Oude Holleweg opgefietst. Ze waren overigens niet de enige want veel Alpe d’HuZessers kozen deze heftige weg als alternatief voor de Franse berg. Team Sporring4Life begon om half 5 met een gezamenlijk ontbijt en team Bike2Fight fietsen gezamenlijk een flinke rit om daarna samen mooie herinneringen op te halen. Naast de teams maakten ook veel individuele deelnemers of vrijwilligers een eigen fiets- of looprondje, om op een eigen manier invulling te geven aan deze toch wel bijzondere dag. Kijk op de Facebookpagina voor meer mooie ervaringen!

Het ging bij de teams niet alleen om de sportieve prestatie, maar ook om het teamgevoel nog eens te benadrukken en gezamenlijk stil te staan bij de redenen dat ze meedoen met Alpe d’HuZes / BIG Challenge. Dat kwam mooi naar voren met de virtuele hartjeswand waar ook veel wensen van BIG Challengers op te vinden waren.
Enkele van onze vrijwilligers en deelnemers zijn geinterviewd door Alpe d'HuZes radio en onze PR-vrijwilliger Wiebe van der Sluis werd op de Postbank door Maarten Peters toegezongen vanwege zijn jarenlange inzet voor Alpe d'HuZes en BIG Challenge.

De organisatie van BIG Challenge bedankt alle teams en iedereen die op zijn of haar manier een steentje heeft bijgedragen aan deze mooie dag. Met trots en hoop en bijna € 907.000 aan sponsorgeld gaan we samen richting Alpe d’Huzes 2021!

Kijk op de site van Alpe d'HuZes voor een sfeerimpressie. Op onze eigen Facebookpagina staan verhalen van onze teams. 

 

 


Reacties

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Bericht:
 
Volg BIG Challenge op social media
     
Sponsoren
Filmpje
BIG Challenge in het nieuws
Partners
  Contact   Privacyverklaring