Doneer hier tegen kanker

Zoek een team of fietser

Tussenstanden
Gedoneerd € 598.646,00
Aantal teams 24
Aantal deelnemers 183
gepost op 13 juni 2018

Wat een fantastische week hebben wij achter de rug!

Wij zijn weer in Nederland en de berg is weer voor de Fransen. Maar wat hebben wij een fantastische week achter de rug! Ondanks het matige (en soms barre weer op donderdag) kijkt de stuurgroep terug op een zeer geslaagde editie met volop aandacht voor het tienjarig bestaan van BIG Challenge. Ook bij de Zussen op woensdag was BIG Challenge met 53 van de 230 deelnemers enorm goed vertegenwoordigd. Onze 220 deelnemers hebben samen ruim €1 miljoen euro opgehaald, waarmee BIG Challenge wederom veruit de grootste bijdrage levert aan Alpe d’HuZes. Een resultaat om trots op te zijn!

We koesteren de vele mooie momenten. Denk aan de schitterende motivatiebijeenkomst op dinsdagochtend in aanwezigheid van Jan Kouwenhoven (voorzitter Alpe d’HuZes) en prachtige muziek (inclusief de presentatie van ons eigen BIG Challenge-lied) van Maarten Peters. Of de aangrijpende verhalen op het grote podium in Palais du sport van Jannemieke over Herman en van Mieke over het overwinnen van borstkanker. Het was een waar kippenvelmoment toen ons prachtige team met ons eigen lied uit de speakers gezamenlijk over de finish kwam. En zo zijn er vele grote en kleine bijzondere momenten; soms met een lach, soms met een traan. Ze staan in ons geheugen gegrift.

Dit alles is alleen mogelijk dankzij de inzet van alle deelnemers en vrijwilligers. Daarom dankt de stuurgroep iedereen die meegeholpen heeft om deze editie tot een succes te maken! En zoals Maarten Peters het in het BIG Challengelied zingt: “We gaan door, we gaan door, we gaan door....”. Tot volgend jaar!
 


Reacties

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Bericht:
 
Volg BIG Challenge op social media
     
Sponsoren
Filmpje
BIG Challenge in het nieuws
Partners
  Contact   Privacyverklaring