Doneer hier tegen kanker

Zoek een team of fietser

Tussenstanden
Gedoneerd € 959.552,00
Aantal teams 38
Aantal deelnemers 331
gepost op 13 november 2020

Wandelen en sierraden voor en door Team Meierij

Ten behoeve van sponsorgeld zijn voor en door Team Meierij twee acties georganiseerd. Het bewijs dat ook in deze corona-tijd met enige creativiteit best wat mogelijk is.

In het buurtschap Oud Rijsingen in Sint-Oedenrode is een wandelommetje aangelegd, het zogenoemde Ommetje Rijsingen. Deelnemers kunnen dagelijks een mooie stukje wandelen, waar via een kraampje verse koffie beschikbaar is. In een vogelhuisje kunnen mensen een vrijwillige bijdrage doen, die volledig ten goede komt van Alpe d’HuZes – BIG Challenge Team Meijerij. Dit team bestaat uit 9 enthousiaste wielrenners waaronder Theo, de man van Nelly die het ommetje ten behoeve van BIG Challenge organiseert. Kijk voor meer informatie op de volgende link.

Een andere actie betreft een eigen sieradenlijn. Armbanden, ringen, kettingen, oorbellen, voor een klein prijsje, waarvan de opbrengst volledig ten goede komt van Alpe d’HuZes – BIG Challenge Team Meijerij.
De drukknopen op de sieraden zijn handmatig gemaakt en verwisselbaar op verschillende sieraden. Er is dus altijd de mogelijkheid om een armband in verschillende stijlen te dragen. De lijn wordt steeds aangevuld met nieuwe artikelen en wordt gewerkt aan een specifiek sieraad voor BIG Challenge en Alpe d'huZes!
Neem een kijkje op Facebook of Instagram en volg ons. Leuk om cadeau te doen of voor de december maand als klein presentje. Ondersteun ons en koop een leuk sieraad!

https://www.facebook.com/Samen-mooi-TeamMeierij-101704545072331/ 
https://www.instagram.com/samenmooi/?hl=nl

 


Reacties

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Bericht:
 
Volg BIG Challenge op social media
     
Sponsoren
Filmpje
BIG Challenge in het nieuws
Partners
  Contact   Privacyverklaring