Doneer hier tegen kanker

Zoek een team of fietser

Tussenstanden
Gedoneerd € 782.677,00
Aantal teams 24
Aantal deelnemers 183
gepost op 20 januari 2019

Vrijwilligerswerk: leuk en dankbaar

Iedereen kan vrijwilligerswerk doen voor Alpe d’HuZes en BIG Challenge. Fietsers, lopers, supporters, kinderen, echt iedereen. Interesse? Meld je dan hier aan voor het vrijwilligerswerk of stuur een mailtje naar bekende mailadres. Voldoening verzekerd.

Tijdens de koersweek zijn er tientallen activiteiten te doen zoals opbouwen en bemensen van het oppeppunt en entertainmentpunt, begeleiding van fietsritten en hulp bij de organisatie van de motivatiebijeenkomst. Wil je echt betrokken zijn, blijf dan niet aan de kant staan maar ervaar het unieke BIG Challenge-gevoel van binnenuit!

BIG Challenge organiseert aan het begin van de koersweek in Frankrijk een bijeenkomst voor alle BIG Challenge-vrijwilligers. Hier krijg je alle info over het vrijwilligerswerk; wat wordt er van je verwacht en wat krijg je ervoor terug.

Overigens heeft ook Alpe d’HuZes tijdens de koersweek behoefte aan vele extra handjes. Dat kan ook, meld je dan aan via deze link. Er is van alles te doen: vlaggen in de bochten tijdens de koersdag, maaltijden uitdelen, bar of winkel bemensen en nog heel veel meer.


Reacties

André Nijenhuis28 januari 2019 Ik heb me tijdens lancerings bijeenkomst Wageningen al aangemeld als vrijwilliger voor Big Challange, voor de koersweek.Zowel voor mezelf als voor mijn broer Jan Nijenhuis. Staat dit geregistreerd?
We hebben ons nu ook bij Alpedhuzes aangemeld als vrijwilliger voor de koersweek.
Rian Cruijsen24 januari 2019 Hallo André,

Jullie hebben je inderdaad aangemeld en dit staat geregistreerd. Ik zal jullie even een bevestigingsmail en informatie sturen op jouw e-mail.
Groetjes Rian
André Nijenhuis20 januari 2019 Ik heb me tijdens lancerings bijeenkomst Wageningen al aangemeld als vrijwilliger voor Big Challange, voor de koersweek.Zowel voor mezelf als voor mijn broer Jan Nijenhuis. Staat dit geregistreerd?
We hebben ons nu ook bij Alpedhuzes aangemeld als vrijwilliger voor de koersweek.

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Bericht:
 
Volg BIG Challenge op social media
     
Sponsoren
Filmpje
BIG Challenge in het nieuws
Partners
  Contact   Privacyverklaring