Doneer hier tegen kanker

Zoek een team of fietser

Tussenstanden
Gedoneerd € 906.821,00
Aantal teams 38
Aantal deelnemers 331
gepost op 10 juni 2018

Verrassend optreden Maarten Peters bij motivatiebijeenkomst

Het is een mooie traditie bij BIG Challenge om aan het begin van de koersweek een eigen motivatiebijeenkomst te houden. Samen stilstaan bij het doel waarvoor we naar Frankrijk zijn gekomen. Een bijeenkomst die extra lading krijgt door de aanwezigheid van zanger Maarten Peters. Dit keer vertolkte hij onder meer het lied 'Vandaag begraaf ik jou in mij' en de door hem speciaal voor Alpe d'HuZes geschreven liederen 'Hoop' en 'Dichter bij de hemel kom ik niet'.
Bovendien bracht Maarten het lied 'BIG Challenge maakt het verschil' ten gehore. Een lied dat hij als cadeau voor de tiende 'verjaardag' van BIG Challenge heeft geschreven. Bekijk de video en ervaar de emotie van deze bijeenkomst.

Wist je trouwens dat Maarten ook 'huiskamer'concerten verzorgt? Dus als je zelf nog eens een bijeenkomst, een familie- of huwelijksfeestje of andere activiteit organiseert en je wilt ook anderen laten genieten van zijn muziek, dan kun je Maarten inhuren voor een optreden. Stuur daarvoor een e-mail naar info@maartenpeters.nl


Reacties

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Bericht:
 
Volg BIG Challenge op social media
     
Sponsoren
Filmpje
BIG Challenge in het nieuws
Partners
  Contact   Privacyverklaring