Doneer hier tegen kanker

Zoek een team of fietser

Tussenstanden
Gedoneerd € 906.821,00
Aantal teams 38
Aantal deelnemers 331
gepost op 25 maart 2019

Tweede trainingsdag op 6 april in Milsbeek

Op zaterdag 6 april ben je van harte welkom bij de tweede training van dit jaar. Dit jaar mogen wij wederom gebruik van de sportkantine van de Sportvereniging van Milsbeek, aan de voet van de St. Jansberg. Een goed begin is het halve werk en tijdens de wandel- en fietstochten zullen nog vele andere bergen bedwongen worden!

Je bent welkom vanaf 09.00 uur op de locatie aan de Zwarteweg in Milsbeek. Onder het genot van een kopje thee of koffie met vlaai word je op de hoogte gesteld van het laatste nieuws rondom BIG Challenge. Na deze korte update volgt een presentatie door Bart Harmsen van Bye! Nutrition over voeding, een enorm belangrijk aspect in de voorbereiding naar en tijdens de grote dag in juni.

Na deze woorden is het tijd voor actie. Je kunt meelopen met de wandeltocht, of je kunt meedoen aan een fietstocht waarbij je de keuze heeft uit twee afstanden.

De wandeltocht onder begeleiding van 16 kilometer zal ons door de mooie natuur van de St. Jansberg richting Molenhoek brengen. Onderweg wordt onder andere de Mookerheide aangedaan. In totaal is deze wandeltocht goed voor de nodige hoogtemeters aan klimwerk. De tocht eindigt weer bij het begin, de sportkantine.

De fietstocht van 55 km brengt ons via Berg en Dal naar het Reichswald in Duitsland. De route van 80 km gaat ook via Berg en Dal maar bevat een extra lus door Duitsland langs Kleve. Met respectievelijk 600 en 850 hoogtemeters zullen beide tochten uitdagend genoeg zijn en een mooie voorbereiding op het echte werk op de Alpe d’Huez. Beide tochten komen ook weer terug bij de sportkantine.

Voor alle deelnemers staat bij terugkomst een soepje en broodjes klaar zodat je met hernieuwde energie aan de terugreis kunt beginnen.

Opgeven graag via deze link en niet via de app ivm een technisch probleem
 

Praktische informatie:

  • Parkeergelegenheid is (gratis) aanwezig bij de sportkantine
  • Indien je in bezit bent van navigatie willen we graag vragen één of beide routes te downloaden via de volgende link (hoe meer deelnemers met navigatie, hoe minder kans op verdwalen 😉):

Het adres:
Sportvereniging Milsbeek
Zwarteweg 85
6596 MJ Milsbeek

Programma:
09:00 Ontvangst deelnemers, groepslijsten fietstochten invullen door deelnemers
09:15 Presentatie door de stuurgroep: Stand van zaken
09:25 Presentatie Voeding door Bart Harmsen van Bye! Nutriton
09:50 Omkleden en voorbereiden voor de tochten
10:00 Groepen vormen en vertrek
13:00 - 14:30 Gelegenheid tot lunch

We hopen op een mooie dag en zien je graag in Milsbeek 😊!
Namens de trainingscommissie: André, Caroline & Peter

 


Reacties

Caroline3 april 2019 Hoi Iveke, excuses voor de niet-werkende routes. Ik zal de routes per e-mail opsturen zodra ik de ge-update deelnemerslijst heb! Gr. Caroline
Iveke van Gerven2 april 2019 Wordt de route gemaild? In de Naviki app krijg ik hem niet te zien.
Groetjes Iveke
Caroline1 april 2019 Hoi Jos, je hebt helemaal gelijk en we hebben de titel aangepast. De training is inderdaad komende zaterdag 6 april.
Jos Litjens26 maart 2019 De training in Milsbeek is toch op 6 April en niet op 16 April zoals hierboven aangegeven is ?

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Bericht:
 
Volg BIG Challenge op social media
     
Sponsoren
Filmpje
BIG Challenge in het nieuws
Partners
  Contact   Privacyverklaring