Trainingen voor 2021, zet ze vast in de agenda!

25 januari 2021

Het is een lange en goede traditie dat in de maanden voor Alpe d’HuZes deelnemers van BIG Challenge samen trainen. Dat is goed om je voor te bereiden op de Alpe, maar ook gezellig en goed voor het teamgevoel. Ondanks de onzekerheden wat de mogelijkheden zijn vanwege Corona, heeft de trainingscommissie vast 3 datums geprikt. Zet ze snel in de agenda!

Er zijn altijd routes voor fietsers, wandelaars en hardlopers, allen met vakkundige begeleiding. Er wordt gefietst op verschillende niveaus met verschillende afstanden. Bij binnenkomst kunnen deelnemers aangeven in welke niveaugroep ze denken mee te kunnen. We werken met wegkapiteins die de groepen begeleiden en bij elkaar houden. De afstand voor de hardlopers wordt bepaald in overleg met de trainer.

De trainingsdata voor 2021 zijn:
-Zaterdag 20 maart in Milsbeek
-Zaterdag 10 april in Oosterbeek
-Zaterdag 1 mei en zondag 2 mei in de Ardennen (Ad6 lusjes)
-Over de Eifeltocht is er nog geen informatie, we sluiten aan als die doorgaat.

Zodra er meer informatie is over het wel of niet doorgaan en eventuele aanpassingen of voorwaarden communiceren we dat via de website, nieuwsbrief en de teamcaptains.

Wist je trouwens dat BIG Challenge sinds vorig jaar een eigen club heeft op Strava, het programma om digitale fiets- en wandelroutes te maken? De club telt inmiddels bijna 50 leden maar mogen er nog meer bij! Lid worden gaat heel eenvoudig: Open Strava, maak een profiel aan en klik rechts op de button “Alle clubs weergeven”. Zoek dan naar “BIG Challenge wandelaars, hardlopers en fietsers” en meld je aan.

Vragen over Strava of deze club zijn te stellen aan Peter van der Heijden: kleinkantje@gmail.com of bellen via 06-51813535. Veel fiets- of loopplezier!

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Laat een reactie achter