Doneer hier tegen kanker

Zoek een team of fietser

Tussenstanden
Gedoneerd € 767.975,00
Aantal teams 38
Aantal deelnemers 330
gepost op 4 februari 2020

Training speciaal voor onze hardlopers

Vanuit Alpe d’HuZes wordt zondag 9 februari een hardlooptraining aangeboden waar ook BIG Challengers van harte welkom zijn. De training is vanaf Kasteel Doorwerth, Fonteinalle 2 in Doorwerth vanaf 9.30 uur. Er volgen later in het seizoen nog meer trainingen.

Ook als je nog weinig of geen hardloopervaring hebt maar wel hardlopend de Alpe wil bedwingen op 3 of 4 juni 2020, dan ben je meer dan welkom. De training wordt aangepast naar de minst snelle deelnemers. Ook oud-deelnemers zijn van harte welkom, zeker om hun ervaringen te delen.

De trainingen worden begeleid door Alida Leeuw. Ze is een ervaren, erkende hardlooptrainster die aangesloten is bij de Atletiekunie en op grond daarvan ook verzekerd is. Er wordt gelopen in het bos in de omgeving van het kasteel. De duur van de training is tussen één en anderhalf uur.

Na afloop is er de mogelijkheid om samen nog wat te drinken en ervaringen uit te wisselen. Als je deel wilt nemen aan deze training zou het fijn zijn als je jezelf even aanmeldt, door een mail te sturen naar lopers@alpe-dhuzes.nl.

Loop gezellig mee! Team lopers Alpe d’HuZes ziet jullie graag op 9 februari om 9.30 uur in Doorwerth.


Reacties

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Bericht:
 
Volg BIG Challenge op social media
     
Sponsoren
Filmpje
BIG Challenge in het nieuws
Partners
  Contact   Privacyverklaring