Doneer hier tegen kanker

Zoek een team of fietser

Tussenstanden
Gedoneerd € 152.678,00
Aantal teams 37
Aantal deelnemers 275
gepost op 4 mei 2019

Swinkels Allround Reiniging sponsort pluimveeteams

Swinkels Allround Reiniging draagt BIG Challenge, farmers against cancer, al jaren een heel warm hart toe. Peter Swinkels wandelde en fietste met BIG Challenge mee in 2015, 2016, 2017 en 2018. Ook zijn vrouw Toos deed mee en is al een aantal jaren entertainment miss op het entertainmentpunt tussen bocht 2 en 3. Dit jaar sponsort het bedrijf de drie pluimveeteams met een prachtig bedrag!

Op 13 april vierde Swinkels Allround Reiniging uit Moergestel haar 20-jarig bedrijfsjubileum met een feestelijke avond voor haar klanten en relaties. De gebroeders Swinkels, Peter, Jan en Frans, zorgen al ruim 20 jaar voor het reinigen en ontsmetten van pluimveestallen. Swinkels innoveert in kennis, gereedschap en middelen om te komen tot de beste resultaten op het gebied van reinheid, arbeidstechnische omstandigheden en milieu. Korte lijnen, creatieve oplossingen en afspraak is afspraak zijn de handelskenmerken van Swinkels Allround Reiniging.

Een van de creatieve ideeën was de cadeautip: een financiële bijdrage voor het pluimveeteam van BIG Challenge. Na afloop van de gezellige avond met volop muziek, entertainment, lekkere hapjes en drankjes werd de cadeaubox geleegd. Er volgden nog extra spontane donaties van genodigden die helaas niet aanwezig konden zijn. In totaal verdeelde Swinkels Allround Reiniging € 2000 over de drie pluimveeteams die op 6 juni deelnemen aan de Alpe d’HuZes. Een geweldig gebaar waarvoor hartelijk dank!


Reacties

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Bericht:
 
Volg BIG Challenge op social media
     
Sponsoren
Filmpje
BIG Challenge in het nieuws
Partners
  Contact   Privacyverklaring