Doneer hier tegen kanker

Zoek een team of fietser

Tussenstanden
Gedoneerd € 416.524,00
Aantal teams 23
Aantal deelnemers 182
gepost op 10 april 2018

Superpromotie BIG Challenge op Verwendag

Team Alpe d’HuNegen heeft zaterdag 7 april meegeholpen bij de Verwendag voor mensen met kanker en hun introducés in ziekenhuis Pantein in Boxmeer.
Dit team bestaat uit twee zussen, Mieke van Rullen en Lianne van der Cruijsen, die samen met hun gezinnen meedoen aan BIG Challenge/Alpe d'HuZes/Alpe d'HuZus. Niek en Lotte van der Cruijsen gaan meedoen met Alpe d’HuZes; Niek als lid van het pluimveeteam van BIG Challenge en Lotte als lid van het Boerendochtersteam. De anderen doen als BIG Challenge-Zussen mee met de Alpe d’HuZus op woensdag.

 

Thema verwendag
Mieke van Rullen werkt bij ziekenhuis Pantein op de dagbehandeling oncologie en organiseert elk jaar samen met een aantal collega’s een Verwendag voor cliënten van hun afdeling. Dit jaar had de verwendag het thema: BIG Challenge, farmers against cancer.
Team Alpe d’HuNegen had het plan opgepakt om daarbij de agrarische sector te promoten, onder meer door een goodybag af te geven. Het team bedankt daarvoor De Hoop mengvoeders, Vitelia, mmmEggies, Blij met een Ei,  Paul van den Elzen en Marc van der Locht voor hun gulle bijdrage aan de goodybags.

Vergeten en genieten
Vele handen maken licht werk. We hadden de goodybags dan ook snel gevuld. Vervolgens vertrok het team op zaterdag met de bus en de aanhanger met goodybags naar Boxmeer voor de verwendag.
Het doel van de verwendag is dat de cliënten even hun kanker kunnen vergeten en een dag kunnen genieten.

Het werd een bijzondere dag met een lach en een traan, schouderklopjes en spontane knuffels...… Waar kennen we dat toch van…… Dit gebeurt op de berg tijdens Alpe d’HuZes ook.
Alpe d’HuNegen had een groot spandoek laten bedrukken. Hierop konden alle cliënten, introducés en collega’s hun wensen, hartenkreten, enz op schrijven. Gedurende de dag kwam het doek dan ook steeds voller te staan met mooie en hartverwarmde teksten. Dit spandoek gaat mee naar Frankrijk en komt in een bocht te hangen met de kaarsen die het team verkocht heeft.

Missie geslaagd
De teamleden hebben veel verteld over de agrarische sector en BIG Challenge. En aan het einde van deze bijzondere dag mochten de BIG Challengers de agrarische goodybags uitdelen aan de cliënten, introducés en vrijwilligers. Deze werden met een brede glimlach aangenomen. Missie geslaagd!


Reacties

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Bericht:
 
Volg BIG Challenge op social media
     
Sponsoren
Filmpje
BIG Challenge in het nieuws
Partners
  Contact   Privacyverklaring