Doneer hier tegen kanker

Zoek een team of fietser

Tussenstanden
Gedoneerd € 845.362,00
Aantal teams 22
Aantal deelnemers 220
gepost op 9 februari 2018

Succesvolle Boeren Winterfair

De families Van der Cruijsen en Van Rullen doen dit jaar met 9 man/vrouw mee aan BIG Challenge/Alpe d'HuZes/Alpe d’HuZus. In de tweede helft van december organiseerden ze een succesvolle Winterfair.  Een gezellige markt, workshops, bedrijfsexcursie, verhalen over het moderne boerenleven en veiling leverden € 3.500 op voor de strijd tegen kanker.

Wie vormen Alpe d'HuNegen
Alpe d’HuNegen bestaat uit twee zussen, Mieke en Lianne, die samen met hun gezinnen, €15.000 proberen in te zamelen voor de strijd tegen kanker. Niek en Lotte gaan meedoen met de Alpe d’HuZes; Niek als lid van het pluimveeteam van BIG Challenge en Lotte als lid van het Boerendochtersteam. De anderen doen als BIG Challenge-Zussen mee met de Alpe d’HuZus op woensdag.

Tijdens de Winterfair bij het ouderlijk huis van Mieke en Lianne was de oude stal aangekleed in kerstsfeer en klonk er gezellige live muziek. De bezoekers konden verschillende workshops volgen en deelnemen aan de rondleiding op het melkveebedrijf van Adri, broer van Mieke en Lianne. 

Goede sectorpromotie
Een kraampje met eigen gemaakte hapjesplanken en kaarsenstandaards, en natuurlijk een kraam van BIG Challenge kregen ook veel aandacht van de bezoekers.
The Young Poultry People, een initiatief van jonge gepassioneerde vleespluimveehouders, gaven uitleg over de vleespluimveesector en twee plaatselijke varkensboeren vertelden over de varkenssector.

De belangstelling voor de rondleiding langs de koeien en kalfjes was enorm. Terug in de sfeervolle oude stal konden de bezoekers zich weer opwarmen aan warme chocomelk en lekkere huisgemaakte soepen.
Het was een gezellige dag die werd afgesloten met een goederenveiling.

Mooie opbrengst
Het team kijkt terug op een geslaagde en drukbezochte Winterfair met een mooie opbrengst voor Alpe d’HuZes/KWF Kankerbestrijding van €3500,-.


Reacties

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Bericht:
 
Volg BIG Challenge op social media
     
Sponsoren
Filmpje
BIG Challenge in het nieuws
Partners