Doneer hier tegen kanker

Zoek een team of fietser

Tussenstanden
Gedoneerd € 767.975,00
Aantal teams 38
Aantal deelnemers 330
gepost op 1 juli 2019

Seizoen 2020 gaat van start!

Met nog een klein jaar te gaan duurt het nog even voordat BIG Challenge weer naar de Alpe d’Huez gaat. Het werven van nieuwe deelnemers en vrijwilligers kan echter niet vroeg genoeg beginnen.

Juist nu heeft iedereen zijn verhalen nog vers in het geheugen en spat het enthousiasme ervan af. Iedere oud-deelnemer en -vrijwiliger is een ambassadeur om het verhaal van BIG Challenge en Alpe d’HuZes uit te dragen zodat we volgend jaar weer met een grote groep aan de start staan.

Teams of individuele deelnemers kunnen zich al aanmelden voor BIG Challenge 2020. Maar ook mensen met ideeën voor een team kunnen contact opnemen met de organisatie voor mogelijke ondersteuning.


Reacties

Martien Mattheeuwse3 juli 2019 Draag als ambassadeur, mijn verhaal van BIG Challenge en Alpe d’HuZes positief uit, dat leverde in 2018 al een nieuwe groep op ! Waar ik kritisch over ben is dat er soms ook commerciële spelers gekoppeld worden, aan een groep die van start gaan, dat kan goed gaan, alleen ik heb, voor mij dan niet de juiste getroffen, en had het idee, dat deze persoon, en daaraan gekoppeld zijn firma, onsportief concurreerden tegen branchegenoten, en zelf goede sier maakten. Nogmaals BC is een goed initiatief, maar laat concurrentie buiten !

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Bericht:
 
Volg BIG Challenge op social media
     
Sponsoren
Filmpje
BIG Challenge in het nieuws
Partners
  Contact   Privacyverklaring