Doneer hier tegen kanker

Zoek een team of fietser

Tussenstanden
Gedoneerd € 152.678,00
Aantal teams 37
Aantal deelnemers 275
gepost op 8 april 2019

Promotiefilm BIG Challenge voor beurzen en evenementen

Sinds kort heeft BIG Challenge een promotiefilm met het eigen BIG Challenge-lied eronder. Deze is bedoeld om nieuwe deelnemers te werven en te laten zien wie BIG Challenge is en wat BIG Challenge doet.

BIG Challenge kreeg vorig jaar een eigen lied: “BIG Challenge maakt het verschil”, gecomponeerd en gezongen door Maarten Peters. Dit lied is gebruikt voor een mooie, wervende mooie promotiefilm die BIG Challengers tijdens beurzen en evenementen kunnen gebruiken om het publiek kennis te laten maken met BIG Challenge. Het levert meer bekendheid en hopelijk nieuwe fietsers of lopers op!

Op evenementen waar deelnemers shirts verkopen kunnen shirtverkopers zelf een laptop meenemen en de film via YouTube op een USB zetten.

Tijdens de grote vakbeurzen (zoals Venray en Hardenberg) regelt BIG Challenge altijd een stand voor de verkoop van shirts. Daar zal voortaan een TV aanwezig zijn waarop de film wordt gedraaid. Tevens zijn er een aantal mensen van de organisatie die het publiek meer over BIG Challenge vertellen. De shirtverkopers kunnen zich dan dus helemaal op hun eigen taak richten!

Klik hier om naar de film op YouTube te gaan.


Reacties

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Bericht:
 
Volg BIG Challenge op social media
     
Sponsoren
Filmpje
BIG Challenge in het nieuws
Partners
  Contact   Privacyverklaring