Doneer hier tegen kanker

Zoek een team of fietser

Tussenstanden
Gedoneerd € 906.821,00
Aantal teams 38
Aantal deelnemers 331
gepost op 5 april 2019

Over een paar weken gaan we naar de Ardennen!

Op 27 en 28 april is er voor BIG Challengers (introducees zijn welkom) de mogelijkheid om deel te nemen aan de Ad6 Lusjes van Laura Verhoeven. Laura heeft in de omgeving van Trois Ponts 6 fietsroutes uitgezet variërend van 17 tot 28 km met 400 tot 650 hoogtemeters per rondje. Het is een geweldig trainingsparkoers voor iedereen.

Tijdens deze dagen geeft Laura klim- en daalclinics en een krachtklimtraining. Voor veel deelnemers is het een eerste kennismaking met serieus klim- en daalwerk. Het is een goede test voor de conditie en het materiaal. Het is vooral voor mensen met weinig ervaring in de bergen een manier om ervaring op te doen die je kunt gebruiken tijdens Ad6. Je leert hoe je een bocht rijdt in een afdaling; hoe snijd ik de bocht aan? Waar kijk ik? Waar rijd ik? Waar rem ik? Na deze clinic zijn de afdalingen van Alpe d’Huez geen probleem meer. 

Naast routes voor fietsers zijn er routes voor hardlopers en wandelaars. Het zijn routes met grote hoogteverschillen dus voor hardlopers en wandelaars een goede training voor Ad6.

Iedereen heeft de mogelijkheid om op zaterdag of zondag of op beide dagen deel te nemen. Op zaterdagavond spreken we af in een café zodat iedereen zijn sterke verhalen kwijt kan. Op zaterdag- en zondagmorgen tussen 8.30 en 9.30 is er uitleg over het parkoers.

Locatie:
Bij de supermarkt Carrefour in het centrum, bij de cafeetjes en het kerkje.
Avenue Joseph Lejeune 3, 4980 Trois-Ponts, België.
Let op: niet op het parkeerterrein van de supermarkt parkeren!

Opgave BIG Challenge via de volgende link.
Daarnaast ook opgave bij Laura Verhoeven en uitleg hoe de kosten van €10 per persoon kunnen worden betaald via deze link.

Voor overnachtingen mag je zelf zorgen, er zijn genoeg mogelijkheden in de buurt. Meer info is te vinden op de volgende site.

We bedanken hartelijk de bedrijven die de kosten voor trainingen voor rekening nemen: Topigs Norsvin, ABN Amro, Imagro en Agrio.


Reacties

JOS NIELEN23 april 2019 Hoe laat beginnen de clinics en hoe laat moet je er zijn

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Bericht:
 
Volg BIG Challenge op social media
     
Sponsoren
Filmpje
BIG Challenge in het nieuws
Partners
  Contact   Privacyverklaring